ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Monday, 30 January 2012

Set Bersalin NR( Dulu di kenali sebagai Set Bersalin Nona Roguy )




Rangkaian Herbanika Bersalin NR
(RM : 365.00 - Semenanjung)    
(RM : 370.00 - Sabak/Sarawak)


PROMOSI : RM 285 SM / RM 295 SS
FREE POSTAGE

COD : PUNCAK ALAM


 1 Set Lengkap Mengandungi
  *
PhytoNatal - 90 biji
* Akar Herbanika - 10 paket
* Minyak Herbanika - 100 ml
* Herbanika barut (krim) - 60gm
* Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
* Herbanika Lulur - 100gm


Ciri-Ciri Set Bersalin NR
=================

Set NR ni sgt simple dan mudah digunakan serta lengkap utk kegunaan luar dan dalam. Dalam kotak Set NR ni ada 6 jenis produk utk kegunaan semasa berpantang. Buku panduan penggunaannya serta tips pemakanan seimbangan semasa dalam tempoh pantang juga disertakan. SET INI CUKUP UTK BERPANTANG 44 HARI





KELEBIHAN PRODUK
=================

✿ Terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan.
Set ini melawaskan pembuangan air besar dan menyingkirkan timbunan lemak air yang berlebihan supaya berat anda turun dengan lebih cepat dan teratur. Ia juga mempercepatkan penyembuhan luka jahitan supaya ibu terhindar dari risiko jangkitan kuman di samping membantu melancar dan memperbanyakkan pengeluaran susu ibu.
✿ Mudah di pakai sewaktu berpantang.
Ubat yang terkandung di dalam set bersalin NR ini adalah dalam bentuk yang lebih moden seperti tablet, pek uncang dan juga krim supaya mudah di gunakan sewaktu bersalin dan boleh di sediakan sendiri.
✿ Hanya menggunakan herba yang berkualiti.
Mutu dan khasiat herba di saring dengan proses pengilangan yang ketat supaya ibu yang baru bersalin dapat pemulihan secara total.
✿ Selamat di makan.
Set Bersalin NR ini juga di luluskan oleh Kementerian Kesihatan (KKM) . Ini supaya kesihatan ibu yang baru bersalin adalah terjamin dari sebarang kesan sampingan yang memudaratkan ibu dan bayi.
✿ Set Bersalin yang lengkap.
Set Bersalin NR lengkap dengan rawatan luaran dan dalaman supaya anda tak perlu pening kepala memikirkan apa barang yang patut anda ada semasa berpantang.
✿ Barangan penjagaan yang bersifat dwi-fungsi.
Tidak seperti set bersalin yang lain, barangan yang terdapat di dalam set bersalin NR adalah pelbagai guna . Contohnya Minyak Herbanika boleh di gunakan sebagai minyak urut, pengganti pilis, ubat luka dan penyegar kepala dari rasa pening. 

APA KATA MEREKA YANG PERNAH GUNA SET INI
===============================

✎“Waktu saya berkahwin, berat saya 79 kg. Semasa hamil, berat saya mencecah 95.5 kg. Selepas bersalin dan mengamalkan pemakanan set bersalin NR , berat badan saya telah kembali kepada asal. Saya amat berpuas hati dengan produk ini kerana dalam masa 2 minggu sahaja selepas bersalin, berat saya telah kembali pada yang asal. Produk ini juga bagus kerana saya tidak mendapat sembelit yang selalu berlaku kepada ibu-ibu yang baru bersalin dan pembuangan air yang berlebihan dapat di kurangkan dengan begitu cepat sekali". - Puan Noryusmawati Bt Sailanudin, Nilai.

✎ "Saya Lebih Kurus Dari Lepas Mengandung Yang Pertama "
yg pastinya mmg best guna produk ni. Husband puji saya lebih kurus dari lepas mengandung yg pertama, ye lah masa tu tak tau cara penjagaan yg betul. sbb tu kali kedua bersalin ni pilih untuk pakai produk NR . Tukang urut saya juga puji krim barut tu. Sbb rahim cepat kecut " - Puan Fila, Shah Alam.



Rangkaian Herbanika Bersalin Nona Roguy (NR)

Herbanika Bersalin adalah rumusan tradisional daripada Nona Roguy (NR)disediakan istimewa untuk ibu-ibu berpantang, kesihatan bersalin dan kecantikan. Ianya juga sesuai untuk mereka yang ingin menjaga kesihatan selepas habis tempoh berpantang. Sesuai digunakan samada bersalin secara normal atau pembedahan.

Ramuan pusaka tradisi ini telah diamal dan dipegang kukuh dari generasi ke generasi sejak kurun ke-12. Amalan penggunaan herba ini telah diturunkan daripada mubaligh-mubaligh Arab dan keluarga Diraja Siak, Jambi, Palembang dan Keraton Solo, di Jawa Tengah.

Kini tradisi ini diperturunkan dalam bentuk yang mudah digunakan dan dapat diamalkan oleh semua orang untuk amalan kesihatan dan kecantikan badan. Berbekalkan rumusan herba-herba asli daripada khazanah hutan hujan tropika dan petua serta adat resam dahulu, rangkaian herba Nona Roguy(NR) diproses melalui penggunan mesin-mesin yang termoden dengan taraf piawaian dan ketetapan yang telah ditentukan oleh kerajaan. Produk ini adalah buatan dan keluaran Malaysia.

"Adakah Anda Mahu Miliki Tubuh Yang langsing Selepas bersalin"
Mahukah juga saya tunjukkan  satu cara yang terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan dalam tempoh 44 hari berpantang?


                
     Jika anda sedang mengandung    anak   pertama     dan  tiada  pengalaman berpantang.
       Jika anda pernah melahirkan cahaya mata dan kecewa dengan set bersalin yang pernah anda 
       guna dahulu.
      Jika anda ingin luka jahitan anda cepat sembuhdan tiada rasa ngilu-ngilu.
      Jika anda pernah mengeluh kerana begitu sukar untuk lawas  dan bimbang  luka jahitan akan
      terbuka.



Anda mungkin selalu mendengar nama Set Bersalin NR( dulu di kenali sebagai set bersalin nona roguy ) tetapi pernahkah anda mencubanya? Kenapa ibu-ibu yang baru bersalin akan memilih set bersalin NR ini walaupun  kelihatan ia agak mahal berbanding dengan set bersalin yang berlambak di pasaran ?
Kenapa juga saya mengesyorkan anda menggunakan Set Bersalin NR dan bukan jenama X, bukan jenama Y , dan bukan jenama Z? Pasti ada rahsia tertentu mengapa Set Bersalin NR merupakan set rawatan lepas bersalin yang menjadi pilihan selepas bersalin?
Biar saya terangkan ciri-ciri dan kelebihan  menggunakan set bersalin NR ini . Saya mahu anda anda juga dapat mendapat faedahnya seperti yang pernah saya alami



Kelebihan Set Bersalin NR

Terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan.
Set ini melawaskan pembuangan air besar dan menyingkirkan  timbunan lemak air yang berlebihan supaya berat anda turun dengan lebih cepat dan teratur.
Ia juga  mempercepatkan penyembuhan luka jahitan supaya ibu terhindar dari risiko jangkitan kuman di samping membantu melancar dan memperbanyakkan pengeluaran susu ibu.
Mudah di pakai sewaktu berpantang.
Ubat yang terkandung di dalam set bersalin NR ini adalah dalam bentuk yang lebih moden seperti tablet, pek uncang dan juga krim supaya mudah di gunakan sewaktu bersalin dan boleh di sediakan sendiri.
  
Hanya menggunakan herba yang berkualiti.
Mutu dan khasiat herba di saring dengan proses pengilangan yang ketat supaya ibu yang baru bersalin dapat pemulihan secara total.
  
Selamat di makan.
Set Bersalin NR ini juga di luluskan oleh Kementerian Kesihatan. Ini supaya kesihatan ibu yang baru bersalin adalah terjamin dari sebarang kesan sampingan yang memudaratkan ibu dan bayi.
Set Bersalin yang lengkap.
Set Bersalin NR lengkap dengan rawatan luaran dan dalaman supaya anda  tak perlu pening kepala memikirkan apa barang yang patut anda ada semasa berpantang. 
Barangan penjagaan yang bersifat dwi-fungsi.
Tidak seperti set bersalin yang lain, barangan yang terdapat di dalam set bersalin NR  adalah pelbagai guna . Contohnya Minyak Herbanika boleh di gunakan sebagai minyak urut, pengganti pilis,ubat luka dan penyegar kepala dari rasa pening. 

Anda mungkin berkata itu sajakah kelebihan set bersalin NR ( dulu di kenali sebagai set bersalin nona roguy ) ?
Oopss nanti dulu kerana saya masih belum mendedahkan banyak lagi faedah sampingan menggunakan set bersalin NR  ini.
Faedah sampingan

Lebih  menjimatkan wang anda
Membeli secara set sebenarnya lebih murah berbanding membeli secara berasingan.Duit anda yang berlebih tu bolehlah anda gunakan untuk membeli barang keperluan yang lain atau simpan saja di bank!.
Menjimatkan masa dan tenaga anda .
Semasa mengandung anda  tak perlu  membuang masa memilih dan bertanya kepada penjual yang mungkin seorang yang tidak mahir dengan persediaan bersalin. Anda boleh gunakan masa yang terluang itu untuk berehat sambil menonton TV!
Selepas bersalin pun  anda dapat lebih banyak masa untuk berehat dan bermain dengan bayi anda sebab si comel anda pasti kenyang dengan pengeluaran susu yang lancar dan tidur lena.Masa inilah saja anda dapat meluangkan masa anda sepenuhnya sebelum mula bekerja semula. 
  
Anda boleh elakkan pembaziran.
Oleh kerana barangan yang terkandung di dalam set ini adalah pelbagai guna, ia juga boleh di pakai untuk kesihatan dan kecantikan anda walaupun anda telah habis tempoh berpantang.Jangan membazir!
Keanggunan anda pasti terserlah
Anda pasti kelihatan lebih muda dan bergaya dengan set bersalin NR  kerana anda mendapat khasiat penjagaan dan pemakanan yang tinggi selepas bersalin.
Bolehlah anda menggayakan baju kebaya yang telah lama anda gantung dalam almari
Pasangan anda pasti kagumBeliau pasti lebih menyayangi anda kerana mendapat seorang isteri yang mementingkan kesihatan dan kecantikan walaupun telah berkahwin dan mempunyai anak.
 .................dan banyak lagi


Nampak tak sekarang kenapa Set Bersalin NR ( dulu di kenali sebagai set bersalin nona roguy )   ini adalah set rawatan lepas bersalin yang patut di miliki oleh semua ibu-ibu yang bakal bersalin? Saya tidak berani berkata begini jika saya sendiri tidak pernah memakainya.



Pengalaman saya sendiri



Semasa melahirkan anak yang pertama saya menggunakan set rawatan lepas bersalin yang agak murah kerana ingin berjimat. Bagaimana pun semasa mengambil set rawatan lepas bersalin tersebut, saya menghadapi kesukaran untuk lawas ketika dalam bilik air.
"Bayangkan bagaimana sukarnya saya untuk ke bilik air dan terpaksa menunggu lama kerana takut  luka jahitan yang masih baru akan terbuka.".
Kesemua kesusahan ini membuatkan saya benar- benar serik kerana bukan saja wang habis untuk membeli set rawatan lepas bersalin yang tidak efektif malah tubuh saya tidak mendapat khasiat pemakanan yang saya inginkan!
Sepatutnya pengalaman menimang cahaya mata adalah saat yang begitu indah untuk saya.
Bagaimana pun semasa melahirkan anak yang ke tiga, saya TIDAK LAGI MENGHADAPI KESEMUA MASALAH YANG PERNAH SAYA HADAPI SEBELUM INI KERANA SAYA TELAH MENUKAR SET BERSALIN SAYA KEPADA SET BERSALIN NR .



Anda mungkin tertanya-tanya apa yang ada di dalam pek bersalin ini. Jangan kita buang masa lagi, mari saya tunjukkan apa yang terkandung di dalam set bersalin NR  ini.



6 Rawatan Dalam Satu Set
Wajah baru Set Bersalin NR ( Dulu di kenali sebagai Set bersalin Nona Roguy )
Mengandungi :
PhytoNatal(90 biji) - dalam bentuk tablet untuk dimakan
Akar Herbanika(10 paket)- dalam bentuk paket dan perlu dicampur air untuk diminum
Minyak Herbanika(100 ml) - minyak sapuan pada perut, pinggang dan badan(krim)
Herbanika barut(60gm) - sapuan pada perut dan pinggang
Uncang Cuci Herbanika(10 paket)- untuk jagaan kebersihan dan kesegaran wanita
Herbanika Lulur(100gm) - untuk menyental kulit, kehalusan dan kebersihan kulit


KHASIAT DAN PENGGUNAAN NYA



PHYTO NATAL

KHASIAT :-
  • Membersihkan rahim, mengeluarkan angin, lendir dan darah kotor dalam badan
  • Melawaskan pembuang air kecil dan besar, mengatasi masalah sembelit, kepenatan, migrain dan angin
  • Mengimbangi kembali sistem badan.
  • Mengurangkan berat badan dan menguatkan otot-otot badan


Penggunaan :-
Hari ke 4 - 50 
(atau sehingga 100 hari)Kelawasan biasa 
  • makan 2 - 3 biji 1 kali sehari
Terlalu lawas (Sensitif ) 
  • makan 1- 2 biji 1 kali sehari
Tidak lawas (Sembelit) 
  • makan 3 - 5 biji 1 atau 2 kali sehari






AKAR HERBANIKA


KHASIAT :-
  • Menyegarkan urat saraf, mengurangkan keletihan serta sakit sendi, memecahkan lemak yang degil dan juga mengawal bau badan.
  • Membantu pengeluaran susu yang baik dan pekat.
  • Melawaskan pembuangan air kecil dan mengurangkan air yang berlebihan dalam badan.
PENGGUNAAN :-
Hari ke 1 - 50
(atau sehingga 100 hari)

  • Rebus 1 pkt uncang Akar Herbanika dengan sukatan 1 liter air sehingga keluar pati teh herba. Campurkan 1 sudu teh Madu Lebah Asli sebagai penawar & sumber tenaga. Minum suam panas 3 - 4  cawan sehari.Jika berpenyakit Kencing Manis, minum tanpa Madu Lebah.
  • Jika mengalami lebihan angin dalam badan, didihkan 5 paket uncang akar herbanika bersama-sama halia tua dalam 1 liter air. Tambahkan madu asli. Minum ketika suam-suam. 
  • Boleh disimpan didalam termos untuk mengekalkan kepanasannya.

MINYAK HERBANIKA BARUT

KHASIAT :-
  • Mengempiskan perut yang buncit dan merampingkan pinggang
  • Mengembalikan kesegaran kulit perut yang lembik dan mengurangkan kedutan, parut dan jalur pecahan pada perut.
  • Mengecutkan rahim, mengeluarkan darah nifas dan kotoran dari rahim.
PENGGUNAAN :-
Hari 4 - 40
  • Krim - boleh terus disapu
  • Serbuk - Campurkan 1-2 sudu besar Serbuk  Herbanika Barut dengan 4 sudu besar asam jawa tanpa biji dan air yang mencukupi di dalam periuk tanah.
  • Panaskan dengan api yang perlahan dan kacau sehingga sebati. Seeloknya tidak terlalu cair atau pekat.
  • Lumurkan Minyak Herbanika kemudian sapukan Herbanika Barut ketika suam ke  pinggang, perut dan bahagian ari-ari.
  • Pakailah bengkung.
  • Dilakukan 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan petang.
  • Pada waktu petang, bersihkan dan pakai  semula seperti cara di atas. Gantikan dengan bengkung yang baru atau bersih.
  • Pakai sepanjang malam.
  • Seeloknya memakai Serbuk Herbanika  Barut pada sebelah pagi dan Krim  Herbanika Barut pada sebelah petang  atau  memilih salah satu.

MINYAK HERBANIKA
KHASIAT :-
  • Melegakan serta mengatasi sakit-sakit sendi dan otot-otot
  • Memecahkan angin dan lendir yang terkumpul disendi-sendi
  • Menyegarkan urat saraf dan otot-otot yang lemah dan kulit-kulit badan dan payudara yang kendur.
  • Minyak pelembab melembut dan menegangkan kembali kulit perut yang kendur, lembik dan pecah-pecah  berjalur.
  • Melicinkan peredaran darah dan mengeluarkan angin melalui liang-liang roma badan
PENGGUNAAN :-
Hari 1 - 40
  • Sapukan Minyak Herbanika di pinggang, perut, bahagian ari-ari dan celah-celah peha.
  • Boleh digunakan sebagai minyak urut.
Bersalin secara pembedahan 
  • Selama 1 bulan selepas bersalin, hanya  sapukan Minyak herbanika ke bahagian abdomen atas dan bawah, belakang serta  bahagian pinggul. 
Bengkak payudara
  • Urut Minyak Herbanika ke kawasan payudara dan dengan lembut tekan puting untuk mengeluarkan susu.
  • Jika bengkak, rendamkan tuala kecil ke dalam air panas dan letakkan ke  kawasan  bengkak. Ulang sehingga payudara lembut. Keringkan dan pakai semula Minyak Herbanika di payudara.
  • Bersihkan puting sebelum menyusu bayi

UNCANG CUCI HERBANIKA

KHASIAT :-
  • Mengatasi masalah gatal-gatal di tempat sulit, penyakit kulit, buasir dan mengeringkan luka bekas jahitan.
  • Sesuai untuk mandi sitz, hydroterapi dan compress.
PENGGUNAAN :-
  • Rendamkan 1 - 2 paket Uncang Cuci Herbanika ke dalam 1/2 liter air panas  mendidih. Biarkan sehingga air bertukar menjadi warna kekuningan herba.
  • Kurangkan kepanasan dengan mencampurkan sedikit air paip. Gunakan kapas untuk membersihkan bahagian sulit.
  • Keringkan dan letakkan Minyak Herbanika ke atas pad selama seminggu pertama selepas bersalin. Selepas seminggu (sembuh luka) bolehlah diletakkan Minyak Berubat Mustajab sehingga habis pantang.
  • Gunakan 2 - 3 kali sehari.
HERBANIKA BARUT

KHASIAT :-
  • Mengatasi masalah bisa-bisa dan kebas-kebas badan, sendi dan otot-otot seperti rheumatism, arthiritis dan vena  varikos dan peluh berbau
  • Memecahkan lemak serta lendir yang degil dan mengembalikan kepejalan badan
  • Menegangkan semula payudara yang kendur dan lembik 
  • Mengecutkan bengkak-bengkak yang disebabkan oleh angin lendir di otot, urat  saraf serta urat timbul. 
  • Penyegar dan penyental kulit daripada daki mati, parut hitam, parut bersalin, jeragat hitam, kulit kasar dan berjerawat.
PENGGUNAAN :- 
  • 1- 2 sudu besar Herbanika Lulur dicampurkan dengan air panas suam
  • Gunakan sebelum mandi. Lulurkan pada seluruh badan. Gosokkan ke atas kulit badan, kaki, betis, tapak kaki dan tangan, lengan dan belakang.
Puan,

Menjalani kaedah berpantang dan menggunakan set rawatan lepas bersalin yang betul adalah amat penting untuk mengembalikan semula kesihatan dan kecantikan tubuh.

Amalkan berpantang selepas bersalin dan gunakan Set Bersalin NR  supaya anda tidak mengalami kesemua masalah yang biasa di hadapi oleh ramai ibu ibu yang baru bersalin. Saya pasti anda tidak akan menyesal!



Tunggu apa lagi? Jom beli!! 
Sekiranya anda mempunyai apa-apa pertanyaan bolehlah menghubungi saya di :
Email : rafica_resources@gmail.com
Hp : 012-318 4080


Selepas bersalin dan mahukan berat badan turun untuk yang tidak lawas

 
  • Hari ke-9, start macam dari hari pertama.
  • Start dari dosej yang paling rendah. Kalau tahap kelawasan membuang tidak memuaskan, baru tambah dosej.
  • Untuk PHYTOX, sila berhenti makan ketika period dan sambung Phyto Cleanse Plus/Phyto Cleanse/Phyto Natal dan Air Akar Herbanika. Mula balik Phytox selepas hari ke-5 period.
  • *Sila ikuti Program Intensif diatas ini setiap hari tanpa rehat sehingga 2 minggu atau 1 bulan berturutan atau sehingga berjaya menurunkan berat badan anda!
    Dan ini pula utk program diet bersama NR bg mereka yg lawas...ini program diet utk anda :-

    • Hari ke-9, start macam dari hari pertama.
    • Start dari dosej yang paling rendah. Kalau tahap kelawasan membuang tidak memuaskan, baru tambah dosej.
    • Untuk PHYTOX, sila berhenti makan ketika period dan sambung Phyto Cleanse Plus/Phyto Cleanse/Phyto Natal dan Air Akar Herbanika. Mula balik Phytox selepas hari ke-5 period.

2 comments:

  1. ida pun guna set bersalin NR...dulu2 mmg sebut nona roguy...mmg best dan berkesan...satu lg nak share, bila mkn jamu dia...pengeluaran susu pun memberangsangkan...tak rugi klu cuba

    ReplyDelete
  2. patutlah badan ida cantik..maintain je, pakai NR rupanya.betul tak rugi cubakan ida

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *