ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Monday, 15 October 2012

NATURAL BAMBOO SLIMMING WEAR

HARGA PROMOSI 
1 UNIT RM 35
2 UNIT RM 66

 FREE POS - Semenanjung
+ RM 5 untuk Sabah & Sarawak

SAIZ

S-M (45-60kg) Pinggang 24<29 inci (62-72cm), Pinggul 32<37 inci (84-94cm)
L-XL (65-80kg) Pinggang 29<32 inci (76-81cm), Pinggul 37<41 inci (98-105cm)
NEW SIZE - XXL - XXXL - ( 85kg- 120kg)

*jika ada percampuran saiz seperti pingang anda saiz S-M manakala pinggul saiz L-XL atau sebaliknya, sila dapatkan saiz L-XL. 



Jenama FangnaiEr Natural Bamboo
Fungsi benang arang buluh adalah seperti berikut
1) Menghilangkan Bau
Benang arang buluh menghilangkan bau dengan menyerap dan membubarkan bau yang tidak menyenangkan seperti bau badan dan peluh. Ia menghapuskan 88-95% daripada bau dan juga boleh menyerap bahan kimia toksik seperti sulfida, nitrida, metanol, benzena, fenol.
 
2.Nyah-Peluh, Memastikan Kulit kering dan selesa
Arang buluh adalah bahan yang sangat baik untuk menghapuskan kelembapan. Pakaian yang diperbuat daripada benang arang buluh membantu menyah peluh bagi memastikan tubuh sentiasa kering, supaya anda tidak terdedah kepada ketidakselesaan apabila pakai dalam tempoh yang lama.
 
3) Pelarasan Kelembapan
Apabila kelembapan di dalam ruang menjadi tinggi, arang buluh menyerap molekul air; Sebaliknya, ia membebaskan molekul air apabila ia terlalu kering. Ia menyesuaikan kelembapan mengikut keadaan luaran.
 
4) Mengekalkan Kehangatan
Eksperimen menunjukkan selepas terdedah kepada 500 watt lampu halogen selama 10 minit, suhu arang buluh mengait (knitting) adalah setinggi 8,89 â “ƒ, yang 6,79 â” ƒ lebih tinggi daripada mengait PET (knitting).
 
5. Kaya dengan unsur alami
Arang buluh kaya dengan kalsium, magnesium, besi, kalium, mangan, fosforus, dan lain-lain struktur hexangular ialah tebal dan mempunyai banyak liang untuk mengurangkan elektrik statik.

Antara kebaikan sut ini adalah:
- mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang.
- membakar lemak yang berlebihan.
- menaikkan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme.
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang.
- mengurang sakit saat menstruasi. 

- mempunyai ruang kosong di bahagian tengah bagi memudahkan si pemakai ketika 'berurusan' di bilik air.
- dijual di dalam kotak yang cantik dan juga sesuai dijadikan hadiah.
- badan terasa ringan.
- membuatkan postur badan anda jadi betul dan cantik.

- membantu ibu memperbanyak pengeluaran susu badan.
Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat. Untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan.
- warna: kelabu seperti di dalam gambar.

Natural Slimming suit bamboo ini diperbuat daripada kain yang sangat selesa untuk dipakai oleh setiap lapisan umur.Ianya dapat membakar lemak dan menampakkan tubuh anda kelihatan langsing. .Antara kebaikan corsex ini adalah: 

1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.

5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.
Ready Stock
Rebranding name SKIVA sale at RM79.90. We sell The Original founder (Fangnaier) tag at RM40 only! + FREE postage
 Kenapa kita perlu amalkan pakai korset?
Bagi yang mengimpikan bantuk badan yang cantik,punggung dan dada yang menawan,pinggang yang ramping,serta badan yang sihat sehingga tua,mulakanlah penjagaan tubuh anda dari sekarang sebelum terlambat terutamanya anak-anak dara kerana dari semasa ke semasa bentuk badan kita sentiasa berubah,bertambah selepas kita berkahwin dan bersalin.
  Kecantikan Terletak di Tangan anda  

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) Fangnaier

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) Fangnaier

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) Fangnaier
Ada lobang kat bawah tu... cukup luas... mudah tuk urusan membuang hajat... hehehe
BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) Fangnaier
bagus ni....1pc sarung jer....kurang sket masalah ketat kat pinggang ke...baju bergulung ke atas ke...apa ke.. sbb ni 1pc... besh!..
BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) Fangnaier

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) Fangnaier
BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) Fangnaier 
BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER ( SLIMMING SUIT) Fangnaier


UKURAN : S-M , L-XL


PERHATIAN
Sila periksa body shaper anda sebelum dipakai. Body shaper yang rosak/koyak tetapi mempunyai kesan seperti telah dipakai tidak akan diterima semula dan wang tidak akan dikembalikan.
CARA PEMAKAIAN (rujuk gambar)
*MULAKAN MENYARUNG DARI BAHAGIAN BAWAH BADAN. sila rujuk gambar yang disertakan.
*PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.

CARA CUCIAN (rujuk gambar)
Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin.
Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup dan berangin seperti di bawah kipas.


  UNTUK HARGA SPECIAL BORONG MINIMUM 10 SET SILA PM 012-3184080

3 comments:

  1. salam nak tnye ade lagi x? harga berape?

    ReplyDelete
  2. ckin..bamboo slimming wear 1 pcs..terus pakai je. bamboo charcoal body shaper tu 2 pcs..seluar dan baju asing-asing. harga pun berbeza dear

    ReplyDelete
  3. salam nak tanya ada lagi tak ni?kalau ada bila boleh bayar ye

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *