ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Tuesday, 18 December 2012

GLUTA 200000 Botox Filler


Gluta 200k Botox Filler - 30 biji



  HARGA :

RM 45.00 SM / RM 50 SS
FREE POS


Perbezaan Botol 
Jenama PRETTY WHITE (BOTOL PINK)
Manufactured By UNOZAWA COMPANY KOREA
Botol pink - Whitening


Jenama TK NATURAL
Manufactured By GNOSIS COMPANY SWITZERLAND 
 Botol Biru - Whitening & Anti Aging 

APA PERBEZAAN BOTOL PINK DAN BIRU??
switzerland botol biru
korea botol pink

beza?
( botol biru) switzerland utk cerah,tegang,anti penuaan.
secara keseluruhan switzerland lebih baik.
tetapi untuk kesan pencerahan lebih cepat yg korea ( botol pink) lebih baik



Kebaikan Gluta 200000 setanding dgn produk pemutihan lain yang berharga berkali ganda darinya..so kenapa nak bayar lebih?

- ia boleh firmingkan muka dan tiada lagi dagu berlapis atau pipi jatuh

- ia juga menghilangkan/memudarkan kesan jerawat/jeragat, wajah akan lebih berseri/glowing

Untuk kesan yang bagus amalkannya sekurang-kurangnya 3 bulan untuk melihat perubahan. Penggunaan yang berpanjangan akan menjadikan kulit semakin cantik, badan pun sihat






Fungsi Glutathion:-

~Memutih dan melicinkan kulit
~Melambatkan proses penuaan
~Melangsingkan badan
~Untuk kecerahan berganda dan membentuk wajah menjadi lebih runcing
~Menyekatakan tona warna kulit menjadikan kulit lebih bersinar
~Menghilangkan jerawat dan juga parut jerawat
~Mengurangkan kedutan dan bintik2 gelap dan membantu mempercepatkan kulit menjadi lebih berseri-seri dan kemerah-merahan secara semulajadi
~Supplement yang mudah dan selamat
~Anda tidak perlu menahan sakit dan membazirkan wang anda dengan kaedah suntikan dan pembedahan


  Manfaat Glutathion pada tubuh:-

* Mengatasi masalah kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
* Mencegah dan merawat gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
* Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
*Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
*Merawat keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
* Melindungi jantung & merawat kolesterol
* Melambatkan proses penuaan, meningkatkan system imuniti, merawat rambut gugur dan lain-lain

Keberkesanan pada kulit :-

* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lebih lembut, segar & berseri-seri
* Menghindari pigmentasi serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan

Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali "Pencerahan Kulit Secara Keseluruhan…"


Berapa lama nampak kesan?

Perubahan seawal dalam 2 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut:
* Kulit yang sederhana cerah "Light-medium brown skin" : 1-3 bulan
* Kulit yang tona gelap "Dark brown skin": 3-6 bulan   
* Kulit yang amat gelap " Very dark skin" : 6-12 bulan
* Kulit hitam " Black skin": Sekurang-kurangnya 18 bulan ke atas
Cara Pengambilan Gluta 200000mg :
Sebelum pengambilan produk ini disarankan lakukan detoks selama 3-5 hari supaya toksin di dalam badan dapat di keluarkan dan proses keberkesanan produk super whitening gluta lebih cepat berkesan.
* Makan 1 kapsul 15-30minit sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur malam

* Untuk kesan yang lebih cepat boleh diambil 2 kali sehari.
* Maxsimum 2 biji sehari

KANDUNGAN :
L-Glutathione 200000mg
Super Lemon (Vitamin C ) 2000mg
Collagen 2000mg
Bioflavoni 500mg
Pine Bark Extract 100mg
Grape Speed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffe Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg


PERHATIAN:-
* Wanita mengandung, menyusukan bayi, kanak-kanak dan orang yang sudah berumur 55 tahun ke atas dilarang untuk mengambil gluta ini.

*Jangan ambil kafein dan minuman berkarbonat semasa pengambilan GLUTA 200,000mg ini kerana ia boleh menyerap Vit C, kolagen dan glutathion (agen pencerah) dalam badan.
Jika hendak minum juga jarakkan masa 3-4 jam selepas pengambilan gluta.

*Minum air putih  2-3 liter sehari bagi melancarkan pembuangan toksin dan mengoptimumkan penyerapan kolagen oleh badan untuk mendapatkan hasil yang lebih cepat.

* Ini bukan produk buatan Thailand..

Semua produk ini dibungkus semula di Thailand..

Thailand import Gluta 200000mg dari Korea & Switzerland.

Mendapat kelulusan halal dari The Islamic Committe Office of Thailand.
Mendapat Pengiktirafan GMP(Good Manufacturing Practices).

PESANAN PENTING : Kesan penggunaan terhadap individu mungkin berbeza mengikut pelbagai cara terhadap pengambilan individu itu masing-masing.

pil gluta palsu?

Hari ni saya ada dapat email dari seseorang yang tanya ada ka pil gluta palsu??
dia tunjuk kat saya iklan ni



Ok terus terang walaupun heboh cerita ada pil gluta palsu... tp saya sendiri belum pernah jumpa pil gluta palsu ini. rasanya tak berbaloi jika ada org nak buat pil gluta palsu.

Secara logiknya jika dia org boleh buat pil palsu yang prosesnya agak rumit....tak ada masalah untuk mereka membuat lapisan pelindung, cop botol dan capsule gel yang bewarna pink yang prosesnya jauh lebih mudah.

ok straight to the point....

yang saya pernah lihat ... pil gluta  9,20,30,60 k... ada yang warna pink... ada yang warna biru .... ada yang warna keemasan berbentuk gel.

untuk 100k ada yang bewarna pink, biru dan putih.

untuk 200 k setakat ini yang saya tahu ada bewarna pink, putih... untuk yg di dalam kotak ada yang bewarna biru dan dalam bentuk gel.

so yang mana satu ori dan mana palsu? sebenarnya semua sama sahaja SEMUANYA ORI cuma didatangkan dari kilang di dalam warna yang berbeza... tidak bermakna pink palsu ... putih palsu atau biru palsu.

di sini saya tampalkan iklan pil gluta dari ejen penjual tk natural di thailand ...... jika warna putih palsu takkan ejen penjual letak iklan yang pilnya bewarna putih????

Anyway ini antara warna2 pil gluta yang mungkin anda dapat - Pil Putih Atau Pil Pink

Harap penjelasan ini dapat memberi info kepada semua pihak :)

Saya nak share sedikit info mengenai pengambilan vitamin :-

Ada segelintir kumpulan pengamal vitamin yang merasakan tidak mendapat apa-apa manfaat dari pengambilan vitamin atau supplement mereka disebabkan oleh beberapa faktor :
  
1. Pengambilan air kosong dipandang remeh.
Ramai yang ada masalah untuk amalkan minum air masak kosong dan lebih suka yang berwarna dan berperisa. Air yang manis boleh meningkatkan kepekatan darah serta menyebabkan kegemukan. Kita disarankan mengamalkan banyak minum air masak apabila mengamalkan pengambilan vitamin supaya penyerapan vitamin oleh tubuh berlaku dengan lebih baik.

2. Elakkan makan vitamin secara banyak sekaligus pada satu masa.
Apabila kita makan semua vitamin secara sekaligus, ini meningkatkan kepekatan darah kita hanya pada masa-masa tertentu. Ramai yang suka amalkan ini apabila waktu hendak tidur sedangkan pada masa selepas itu kita akan kurang minum air. Maka cuba agih-agihkan pengambilan vitamin anda mengikut kesesuaian dan keperluan anda agar kepekatan darah tidak meningkat secara mendadak pada satu satu masa.
 Ini juga membantu agar buah pinggang tidak terlalu dibebani pada satu satu masa tertentu sahaja.

3. Elakkan pengambilan vitamin bersama ubat.
Sekiranya anda dalam pemantauan doktor atas masalah kesihatan, elakkan mengambil ubat secara serentak dengan pengambilan vitamin kerana ini hanya akan menyebabkan darah bercelaru dan tidak dapat menyerap vitamin dengan baik. Cuba sediakan jadual, sekiranya selepas makan pagi anda mengambil ubat doktor maka anda boleh amalkan vitamin pada waktu tengahari atau malam. Namun sekiranya anda perlu makan ubat secara berturutan, pagi dan petang, maka amalkan vitamin selepas 1-2 jam selepas pengambilan ubat doktor.

4. Kurangkan pengambilan kafien dalam diet harian.
Tahukah anda pengambilan kafien boleh merosakkan vitamin yang sedia ada dalam badan? Maka pengambilan minum yang berkafien yang tinggi secara berterusan boleh membazirkan vitamin yang kita amalkan selama ini. Maka kita tidak akan mendapat kesan seperti yang diharapkan sama sekali disebabkan vitamin rosak disebabkan pengambilan kafien secara berterusan.

69 comments:

  1. Boleh x kalau bayar by hand.....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, bole.COD di kelana jaya atau glenmarie. dimana nak COD?

      Delete
  2. mkn dia sblun tido kira sblum mkn ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam hazel, boleh diambil 1 biji pagi atau 1 biji sebelum tidur malam.

      Delete
  3. kalo saya kerja malam, camana plak nak makan tu? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramzee...gluta ni boleh di ambil 1 biji pagi atau malam.* Makan 1 kapsul 30 minit sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur malam. Kalo kerja malam masih boleh ambil gluta ni

      Delete
    2. ooo.. Menarek :)
      Nak tanye lg, produk ni ade tiruan tak? camana nak pastikan produk ni yg Ori or yg Tiruan ek?

      Delete
  4. kira mlm tu selepas mkn ke mcm mne???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau malam sebelum tidur, maksudnya selepas makan malam. nak tidor pukul 11.00 mlm...bolelah makan gluta ni.

      Delete
  5. salam..thanks kak..brg sy dh sampai..saye pun nk tnye.sy pun dapat capsule warna pink yg dlm botol pink..sbb dlm gmbar capsule tu warna putih..sama saje ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...ok..tq dear :). sama je gluta botox filler..cuma botol biru ada tambahan anti aging. kandungan gluta tetap sama dgn botol pink.

      Delete
  6. ouhh thank kak..sbb tgok d gmbr wrna putih dpt capsule wrna pnk..telan trus kan kak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye hazel :)..1 biji sebelum breakfast boleh ambil atau sebelum tidour malam ye

      Delete
  7. salam...sy tanya..awk ada pic kapsul pink tu tak??
    apa yg membuktikan kapsul putih tu tiruan?
    sila email comparison tu yer..
    ke aepul.metronome@gmail.com

    ReplyDelete
  8. salam kak...mmg best guna gluta botox ni tp sy mkn yg botol pink...isnin mggu lepas legan saya berdarah dan ad kulit hitam tu...smggu je hilang nmpk mcm kulit asl...tidak lmbt nk hilng...xsnggka berkesan huhu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam hazel...kannn..teruskan penggunaan ye.InShaAllah, supplement ni kena rajin ambil dan baru nmpak kesan nya.Terima kasih dik :)

      Delete
  9. salam nasrul..buat masa ni COD area kelana jaya, glenmarie & Puncak alam. Kami juga boleh pos kepada customer. Jgn risau barang anda pasti sampai :)

    ReplyDelete
  10. Dalam cara pengunaan ade tertulis yang sebelum ambil produck nie, kene wat detoks 3-5 hri. Ape makne detoks tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Detox tu maknenye....
      Keluarkan segala toksin yg ada dalam badan...
      So bile makan bende nie...
      Hasilnye lebih cepat...
      Cara nak detox...
      Boleh gak beli "Detox Foot Patch"...
      Cari la guna google...
      Senang sikit...
      Tampal kat dua2 belah kaki setiap malam
      Pastu nanti keluar la kotoran daripada badan :D

      Delete
  11. hi sis,i nak tnye lepas makan gluta ni...akan naik jerawat byk x?..contohnya klu org kate kesan pemulihan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..tak..akak sendiri pun makan gluta..tiada kesan naik jerawat.

      Delete
    2. orait...cod kelana jaya kat belah mna kak... ?sis ade kedai ke?

      Delete
  12. waktu 'period' boleh makan tak gluta ni? tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waktu period bole ambil..

      KECUALI
      * Wanita mengandung, kanak-kanak di larang untuk mengambil kapsul ini SERTA orang yang sudah berumur juga tidak digalakkan.

      Delete
  13. salam ayu..Makan 1 kapsul 30 minit sebelum sarapan pagi atau 1 biji sebelum tidur malam.

    GLUTATHIONE merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas. Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahan kepada pencemaran, stress, minuman keras, merokok, faktor pemakanan .

    Pengambilan GLUTATHIONE dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah. GLUTATHIONE juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

    ReplyDelete
  14. Yg ni ae sis. Klau mcm 2 sy nk yg super white la. Nk 60 biji-rm80

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bayaran melalui akaun :-

      Maybank Islamic: 5623 5711 5520
      Rafica Resources

      CIMB Islamic : 1259 0000 5941 08
      Rafica Resources

      RHB : 1124 7900 2302 05
      Nor yanni Binti Adom

      Isikan order form,Whatsapp,Viber,SMS saya Pn.Yanni 012-318 4080 atau emailkan kepada nor_yanni@hotmail.com untuk memaklumkan bayaran

      Delete
    2. Petang or malam sy bank in. Then nnt sy isi form. TQ sis

      Delete
  15. yang mana ok botol biru ke merah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...
      perbezaan botol :
      pink - whitening sahaja
      biru - whitening & anti aging
      Harga sama & gluta 200k botox sama

      Delete
  16. assalamualaikum.. nak tanya, kalau saya nak by hand trus boleh? sy di kawasan Bangi.. kalau charge berapa ya?

    ReplyDelete
  17. sis..klu amik 3box dpt bpe?? best prce plz..gluta 200k..yg pil putih tu tiruan ker??

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kas mad..sila whatsapp/sms saya 012-3184080 untuk pembelian borong dan diskaun.tq

      Delete
  18. Bayaran melalui akaun :-

    Maybank Islamic: 5623 5711 5520
    Rafica Resources

    CIMB Islamic : 1259 0000 5941 08
    Rafica Resources

    RHB : 1124 7900 2302 05
    Nor yanni Binti Adom

    Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
    & JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

    Isikan order form,Whatsapp,Viber,SMS saya Pn.Yanni 012-318 4080 atau emailkan kepada nor_yanni@hotmail.com untuk memaklumkan bayaran

    ReplyDelete
  19. salam sis .. nak tanye kesan jerawat hitam boleh hilang ke? lagi satu kalau kena cahaya matahari kulit akan jadi merah tak .. ? or ia akan menipiskan kulit muka? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mia...jika ada kesan jerawat, mia perlu memakai skin care dan sabun antheia untuk membantu merawat jerawat, blackheads, whiteheads dan kulit berminyak dan bertindak membersihkan kulit sambil melindunginya dengan agen antibakteria semulajadi.


      Gluta 200k botox filler membantu kulit cerah bermula dari dalaman.Keberkesanan pada kulit :-

      * Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lebih lembut, segar & berseri-seri
      * Menghindari pigmentasi serta mengawal & mencegah kesan jerawat
      * Jawapan kepada kedutan awal
      * Menghasilkan & membaiki DNA
      * Membasmi nikotin dalam badan

      Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali "Pencerahan Kulit Secara Keseluruhan…"

      Delete
  20. Akak... nk tye if kte ambel gluta ni.... wajib ke kite mngambil vitamin c jgak.. boley x xnk ambek vtamin c

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aima,tidak perlu diambil kerana dalam gluta terdapat Vitamin C

      KANDUNGAN :
      L-Glutathione 200000mg
      Super Lemon (Vitamin C ) 2000mg

      Delete
  21. Saya Hanna dari Medan, Indonesia. Macam mana nak pesan gluta ? Berapa yang harus saya transfer?

    ReplyDelete
  22. Salam sis.. sy umo 21. So rsa2 mna better. Pink or blue ? Boleh ke amik 2 bju pg. 2 bji mlm ? Konon nk cpt sgt kn. Ada side efek x ?

    ReplyDelete
  23. salam fatin, pink lagi cepat kesan putihnya..bole..ambil 1 biji sebelum brekfast dan 1 biji sebelum tidur utk kesan yang lebih cepat. tiada kesan sampingan

    ReplyDelete
  24. Salam fatin, akak dah email fatin ye, TQ dear

    ReplyDelete
  25. myy berminat la gn gluta ni. btw nk tye, kesan parut jerawat boleh ilang x? lg1, wape lama amik masa tuk sampai order ke pahang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk parut kena amalkan vit c
      http://umieyanni.blogspot.com/search/label/Maixara%20C-Sential%20Vitamin%20C%20Plus%20Kolagen

      Kami menggunakan poslaju. 1 hari sampai selepas pos.TQ

      Delete
  26. salam,nk tnye klo amik gluta ni..bleh mkn dgn suplement lain tk??mkn sekali dgn gluta tu...bleh ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam syazwani, supplement boleh disekalikan tapi jarak2 kan pengambilan nya.

      Elakkan makan vitamin secara banyak sekaligus pada satu masa.
      Apabila kita makan semua vitamin secara sekaligus, ini meningkatkan kepekatan darah kita hanya pada masa-masa tertentu. Ramai yang suka amalkan ini apabila waktu hendak tidur sedangkan pada masa selepas itu kita akan kurang minum air. Maka cuba agih-agihkan pengambilan vitamin anda mengikut kesesuaian dan keperluan anda agar kepekatan darah tidak meningkat secara mendadak pada satu satu masa. Ini juga membantu agar buah pinggang tidak terlalu dibebani pada satu satu masa tertentu sahaja.

      Delete
  27. Salam kak.. Utk 2 botol tu 150 kn? 60 biji dlm satu botol? Dua2 kaler sama harga ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam violet. Botol pink & biru sama harga. RM 80 utk 60 biji.Free pos

      Delete
  28. salam kak...sya mkan fiber + vitc...dia pun keluarkan toxic...so mana ok dnga detox ???? (mahu bertanya)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ezat..tiada masalah.bole ambil apa2 supplement utk keluarkan toksin. asalkan sama proses nya utk detox sebelum pengambilan gluta

      Delete
  29. yang kandungan tu for 1 tablet or the whole bottle?

    ReplyDelete
  30. Salam. nak tau ape beza gluta pink n blue? if dua2 tu ade perbezaan fungsi boleh ke kita makan pink n blue (antara 2 samada pagi atau mlm) ? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. APA PERBEZAAN BOTOL PINK DAN BIRU??
      switzerland botol biru
      korea botol pink

      beza?
      ( botol biru) switzerland utk cerah,tegang,anti penuaan.
      secara keseluruhan switzerland lebih baik.
      tetapi untuk kesan pencerahan lebih cepat yg korea ( botol pink) lebih baik

      bole ambil 1 biji pink dan 1 biji biru..sama kandungan gluta nya..cuma biru ada tambahan anti aging

      Delete
  31. yang mana satu ori dan mana palsu? sebenarnya semua sama sahaja SEMUANYA ORI dan didatangkan dari kilang di dalam warna yang berbeza... tidak bermakna pink palsu ... putih palsu atau biru palsu. Anda akan dapat kapsul - 2 jenis kapsul pink atau putih

    ReplyDelete
  32. Salam, kalau mkn gluta, boleh ke mkn sekali ngan slim diet pil? N boleh tak campur ngan vit. C felinn?

    ReplyDelete
  33. SALAM ZULAIZA, ambil 1 biji gluta dulu sebelum breakfast dan selepas 1 jam ambil vit c fellina. boleh diambil keduanya.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk slim diet pil...kena jarak kan pengambilan 2-3 jam dgn gluta

      Delete
  34. Sy ade tnampak pil ni kt slh 1 kiosk dlm sbuah psraya.blh ke bli.? Ade ape2 tnda x yg mnjukkn2 brg tiruan

    ReplyDelete
  35. Salam.. Sye nak tanya.saya berminat dgn gluta ni,tapi dalam masa yang sama,sya juga nak try slimming pil figure up jugak.. Boleh tak kalau saya ambik figure up blah siang 1 biji & gluta blah malam 2 biji?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam,

      Sekiranya ada mengambil pil kurus..sila jarak kan pengambilan. contoh figure up ambil pagi dan malam sebelum tido boleh ambil gluta. todak boleh diambil sekali dgn pil kurus.tq

      Delete
  36. Salam...saya nk botol pink yg besar 1...tp ada stok tak if nk COD kat Kelana jaya hari ni? -dilla-

    ReplyDelete
  37. Salam. Kak, kalau amek 2 botol gluta 200k 60 biji harga masih macam harga promo rm140 ke?

    ReplyDelete
  38. assalam kak,kalau bln puasa ni kite x bnyk mnum air...ad ksan x pd bdn kite klau mkn gluta ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, boleh ambil gluta ni sebelum tidur malam. dan minum air suam sekurang2nya 2 gelas sebelum tidur pada bulan puasa ni ye.tq

      Delete
  39. Hi, boleh tak mkn 2biji skali mkn before tidur?

    ReplyDelete
  40. Salam kak..kakak ada buat penghantaran ke Singapura tak? Boleh tak gluta ni membantu dengan jerawat? Sejak datamg bulan pada usia 11 hingga 17 sabiji jerawat pon tak ada tapi masa nak masok 18 sampai sekarang dah nak 25 jerawat tak henti henti..sampai ada mak saudara yang mengusik agaknya bila dah bersuami baru hilang jerawat nya..malu saua kak..

    ReplyDelete
  41. as salam kak.. nk tanye, saye berada di pantai timur, kenape yew harga tuk produk nie berbeze-beze, ketara sgt beze nya, specially blah pntai timur nie..

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *