ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream
Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 10 January 2013

PRODUK : Minyak Anugerah

 
.
.

.Kotak Coklat –
 Untuk Keharmonian Rumah Tangga & Kasih Sayang Antara Suami Isteri
Rumahtangga semakin goyang & hilang kasih sayang suami isteri?
Sesuai untuk megembalikan keharmonian rumah tangga dan kasih sayang antara suami isteri.Sering kali kita terpaksa berhadapan dengan pelbagai cabaran yang mengugat tali ikatan pasangan suami isteri. Namun kita harus berusaha bagi memastikan rumahtangga tidak terkorban. Perkuatkan rasa kasih sayang dan hadapi setiap cabaran dengan bersandarkan harapan kepada kekuasaan AllahMinyak Anugerah ini diperolehi dari kasturi kijang yang sering disebut sebagai minyak serba guna. Kini ianya diperkuatkan dengan rangkaian doa-doa terpilih dari ayat suci Al-Quran khusus bagi mereka yang ingin berterusan untuk mengembalikan aura keharmonian dan perasaan kasih saying di antara pasangan suami isteri.

Tertib PenggunaanBerdiri menhadap kiblat / Bacakan Al-Fatihah / Selawat 3X /Sapukan sedikit Minyak Anugerah ke dua-dua kening, cuping telinga dan dada sambil lafazkan niat anda kepada Allah SWT.

Bagi pasangan yang sukar mendapat kerjasama suami isteri:Campurkan titisan Minyak Anugerah ke dalam air mandi /Pusing air itu mengikut pusingan tawaf (arah lawan jam) sambil berselawat 
sebanyak 3x dan mandi

 Harga Sebenar : RM 48.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 53.00 (Sabah/Sarawak)
HARGA PROMOSI : RM 39.00

.

Kotak Merah – Untuk Menaikkan Seri & Pemanis DiriMembuatkan diri disenangi ramai & dipercepatkan jodoh
 

 Ingin Disenangi Ramai & Cepat Bertemu Jodoh?

Khusus bagi mereka yang ingin berusaha untuk menaikan seri dan memilih Nur di dalam diri, membuatkan diri disenangi ramai dan depercepakan jodoh.
Amalan mandi bunga adalah rasia masyarakat kita turun temurun, Biasanya ianya digunakan dalam mandian kerana bauan wangi yang sering dikatakan dapat menyuburkan jiwa dan menaikan seri wajah dan aura diri yang tersembunyi sebelum ini. Hasilnya seseorang itu bukan sahaja disayangi, disenangi malah dihormati ramai.

Mengikut peredaran masa, doa-doa dalam mandian bunga dihimpunkan dalam Minyak Anugerah yang diperolehi dari kasturi kijang yang sering disebut sebagai minyak seribu guna. Kini ianya diperkuat dengan rangkaian doa-doa.
Terpilih dari ayat suci Al-Quran khusus bagi mereka yang ingin berusaha untuk menaikan seri dan memulihkan NUR dalam diri.

Tertib PenggunaanBerdiri menghadap kiblat / Bacakan Al-Fatihah /Sapukan sedikit Minyak Anugerah di tapak tangan, digosok kedua-dua telapak tangan sambil lafazkan niat anda kepada Allah SWT. /Disapukan naik dari hujung kaki ke hujung kepala sambil membaca selawat /Ulangi titisan minyak ditelapak tangan, digosok kedua-dua tapak tangan dan diusap muka dengan arah menaik sambil membaca selawat sebanyak 3x.

Mandi Seri:Dicampurkan titisan Minyak Anugerah ke dalam air mandi / Pusing air mengukut pusingan tawaf (arah lawan jam) sambil berselawat sebanyak 3x dan mandi

Harga Sebenar : RM 48.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 53.00 (Sabah/Sarawak)
HARGA PROMOSI : RM 39.00

.

Kotak Hijau – Untuk Menghindari Amalan SihirKotak Hijau – Untuk Menghindari Amalan SihirMungkin Terkena Sihir Atau Perbuatan Orang?Khah untuk mereka yang ingin melindungi diri dan keluarga dari menjadi mangsa amalan ilmu sihir.Setiap manusia sentiasa terdedah enjadi mangsa amalan ilmu sihir yang dating dalam pelbagai bentuk dan cara. Apa yang tersirat di dalam hati orang di setiap manusia sentiasa terdedah menjadi mangsa amalan ilmu sihir yang dating dalam pelbagai bentuk dan cara. Apa yang tersirat di dalam hati orang di sekeliling kita hanya diketahui Allah. Sifat marah, sengki dan iri hati sering mendorong manusia untuk memusnahkan hati seseorang melalui pelbagai cara walaupun secara halus. Oleh itu haruslah kita sentiasa meminta perlindungan dari Allah dan berusaha untuk menguatkan aura diri supaya ianya menjadi penghalang kepada ilmu sihir.

Tertib Penggunaanmenghadap kiblat / Bacakan Al-Fatihah / Bacakan 3 Qul /Selawat 3x / Sapukan sedikit Minyak Anugerah di bahagian tengkuk, kedua-dua kening, telinga dan pelipat tangan sambil lafazkan niat kepadaAllah SWT agar dijauhikan dari gangguan jin, iblis dan syaitan. /Selain itu disapu juga pada mana-mana bahagian badan yang terasa sakit akibat gangguan.

Bagi anak-anak kecil yang diganggu atau menangis waktu malam :Disapukan pada ubun-ubun, kening, kedua-dua cuping telinga dan buku lali anakBagi gangguan di sekitar rumah, pejabat dan kedai:Tuang beberapa titis Minyak Anugerah ini di dalam bekas atau botol spary untuk semburan sambil membaca Al-Fatihah. / Pusing air itu mengikut tawaf (lawan arah jam) sambil bacakan 3Qul dan selawat sebanyak 3x /Semburkan air disekeliling tempat yang diganggu.

AMARAN :Jangan dilangkah mintak ini kerana ianya telah didoakanPERINGATAN :Janganlah mensyirikan minyak ini sebagai keramat atau tabsub dengan kedannya, sesungguhnya kita hanya berusaha berlandaskan ajaran Islam dan dengan keizinan Allah SWT.

Harga Sebenar : RM 48.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 53.00 (Sabah/Sarawak)
HARGA PROMOSI : RM 39.00

.

Kotak Biru – Untuk Kepintaran AnakPenerang Hati anak-anak dan memudahkan pembelajaran,Juga sesuai menyejukan hati anak-anak yang semakin liar 
Anak Lemah Dalam Pelajaran & Semakin Liar?
 Sering digunakan bagi penerang hati anak-anak dan memudahkan pembelajaran. Juga sesuai untuk menyejukan hati anak-anak yang semakin liar.Tiada yang lebih penting dari memastikan anak-anak kita senang memahami dan mengingati apa yang mereka pelajari. Malah mereka tidak harus berasa gementar ketika menghadapi peperiksaan. Ianya diperkuat dengan ayat suci Al-Quran khusus bagi menerangkan hati dan menenagkan minda.

Tertib PenggunaanBerdiri menghadap kiblat / Bacakan Al-Fatihah / Selawat 3x /Sapukan sedikit Minyak Anugerah di ubun-ubun anak dan diusap kepalanya sambil lajazkan niat anda kepada ALLAH SWT. /Kemudian dapatkan anak anda menghidu bau kasturi Kijang ini sedalam-dalamnya sambil selawat sebanyak 3x /

Bagi ibu bapa yang sukar mendapatkan kerjasama anak-anak:Dicampurkan titisan Minyak Anugerah ini ke dalam air mandian mereka.


Harga Sebenar : RM 48.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 53.00 (Sabah/Sarawak)
HARGA PROMOSI : RM 39.00

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *