ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 28 February 2013

TRAVEL / TRIAL PACK TABITA - SIZE S, M & L

Ada 3 saiz yang saya jual - SIZE S, M & L  
TRIAL TABITA yang saya jual untuk memudahkan customer untuk trial - mencuba tabita, membawa semasa melancong yang mudah dibawa kemana sahaja serta ekonomi harganya.


* TABITA TRIAL SET
* Tabita Trial Size 

(S) RM75
(M) RM90

FREE POSTAGE SEMENANJUNG







SIZE S - PENGGUNAAN SEBULAN 
RM 85.00 SM / RM 90 SS
FREE POSTAGE

-Toner 15ml
-Sabun 15ml
-Krim Malam 5g
-Krim siang 5 g




SIZE M - PENGGUNAAN 2 BULAN 
RM 115.00 SM / RM 120 SS
FREE POSTAGE
 
 

-Toner 30ml
-Sabun 30ml
-Krim Malam 10g
-Krim siang 10g



SIZE L - PENGGUNAAN 3 BULAN 
RM 190.00 SM /RM 195 SS
 

-Toner 50ml
-Sabun 50ml
-Krim Malam 10g
-Krim siang 10g




TABITA TRAVEL SET

PENGGUNAAN 2-3 BULAN 
RM 130.00 SM /RM 135 SS
 

-Toner 35ml
-Sabun 35ml
-Krim Malam 10g
-Krim siang 10g

 

My Photo
JOM ORDER
PN YANNI - 012 318 4080
WHATSAPP / SMS

 Tabita Skin Care , yang bestnya kulit cantik, kulit sihat, . tabita ni buang sel kulit mati kat kulit, dan mencerahkan warna kulit secara semulajadi...


GRAB IT ONE TRIAL / TRAVEL PACK - 100% ORI


KANDUNGAN TABITA SKIN CARE
  •  Collagen
  • Serbuk mutiara
  • Japanese Tea
  • Japanese Papaya
  • Vitamin C
  • Vitamin E

SET TABITA SKIN CARE

  • Facial Soap
  • Smooth Lotion
  • Dayly Cream
  • Night Cream

FUNGSI TABITA SKIN CARE

  • Membersih muka dan leher serta menegangkan kulit
  • Mengurangkan jerawat
  • Menggantikan kulit yang mati
  • Melindungi kulit dari sinaran matahari
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam
  • Memutihkan kulit
  • Mengecilkan liang pori-pori
Apakah Tabita Skincare sesuai untuk saya?

Tabita SkinCare sangat sesuai & serasi untuk semua jenis kulit. TIDAK MENGANDUNGI BAHAN-BAHAN BERBAHAYA, seperti : HYDROQUINON & MERCURY yang boleh menimbulkan kanser kulit

Apakah bahan utama Tabita Skincare?

Tabita skin care adalah produk kecantikan yang menggunakan ekstrak papaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak papaya dikenal masyarakat kerana khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit.

Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Setiap vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

Apakah Tabita Skincare sesuai untuk jenis kulit saya?

Tabita skin care sangat sesuai untuk segala macam jenis kulit.

Apakah reaksi selama pemakaian Tabita Skincare?

Setelah memakai Tabita ini, pada minggu pertama,muka terasa perih, kencang, gatal, diikuti dengan pengelupasan (dirasakan kurang lebih 10 – 20 hari). Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru atau sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.

Bila terasa perih atau gatal cukup ditekan secara perlahan dengan menggunakan tissue atau kapas yang bersih dan lembut. Pemakaian ubat harus terus dilakukan / jangan dihentikan.

Setelah pengelupasan di wajah telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.

Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, hal ini disebabkan kerana lubang pori-pori pada daerah tersebut lebih besar dan banyak dibandingkan daerah lainnya. Setelah minggu ke IV dan minggu ke V wajah akan berubah,lubang pori-pori telah mengecil,wajah memutih dan tidak ada lagi keluhan………

Selama memakai ubat ini dianjurkan untuk tidak menggunakan kosmetik atau ubat produk lain jika ingin hasilnya menjadi baik dan maksima.

Untuk wanita yang sedang hamil dan menyusu tidak sesuai memakai Smooth Lotion bila kulitnya sensitif. 

CARA GUNA TABITA

cara-caranya:: 
1- basuh muka guna Facial Wash Tabita,

2- lepas dah basuh,  jangan lap *untuk pengguna kali pertama* . just keringkan dibawah kipas biar lembap2 gitu, jangan terlampau kering pulak. sebab apa? sebab nanti bila kering, nak letak toner pedih… sebab kulit  tengah mengelupas. itu yang first trial la. kulit dah elok, lap kan je. no hal.


3- dah lembap2 sikit, picitkan Smooth Lotion Tabita dalam sekali atau dua kali sahaja. tak payah banyak banyak. jimat!. cara nak guna kapas n smooth lotion dengan betul… kapas tu lipatkan biar ada 4 bahagian. satu bahagian kapas tu satu bahagian muka. like pipi kiri lain, pipi kanan kapas yang lain. jangan campur…  sebab nanti akan bawak sekali kekotoran tu nanti kalo pakai kapas yang sama


4- Smooth lotion tu  usap pelan pelan je kat muka ye. jangan tenyeh sebab kulit kan tengah mengelupas… nanti makin sakit…. so tepuk2 manja je.

5- bila dah lembap2 tu, sapulah Daily Cream Tabita pelan pelan kat muka.  secalit dah memadai. tak perlu banyak banyak, nanti jadi berminyak and cepat habis. once again, jimat! usap pelan pelan sampai rasa tak berminyak dah… sette. boleh keluar dan pergi berjalan. dah namanya daily cream haruslah untuk siang hari. daily cream ni utk lembapkan kulit dan menghalang sinar UV.

6- ulang langkah yang sama 1-2-3-4, lepas tu pakai Night Cream Tabita untuk malam. sama jugak macam daily cream. letak secalit je kt setiap bahagian and usap pelan pelan sampai dah rasa tak berminyak. night cream ni untuk bantu buang minyak dalam kulit muka and mencerahkan kulit.
 

S: Apakah Tabita Skincare sesuai untuk saya?
J : Tabita SkinCare sangat sesuai & serasi untuk semua jenis kulit. TIDAK MENGANDUNGI BAHAN-BAHAN BERBAHAYA, seperti : HYDROQUINON & MERCURY yang boleh menimbulkan kanser kulit


S : Apakah bahan utama Tabita Skincare?
J : Tabita skin care adalah produk kecantikan yang menggunakan ekstrak papaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak papaya dikenal masyarakat kerana khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit.

Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Setiap vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

S : Apakah Tabita Skincare sesuai untuk jenis kulit saya?
J : Tabita skin care sangat sesuai untuk segala macam jenis kulit.

Apakah reaksi selama pemakaian Tabita Skincare? :-
Setelah memakai Tabita ini, pada minggu pertama,muka terasa perih, kencang, gatal, diikuti dengan pengelupasan (dirasakan kurang lebih 10 – 20 hari). Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru atau sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.
Bila terasa perih atau gatal cukup ditekan secara perlahan dengan menggunakan tissue atau kapas yang bersih dan lembut. Pemakaian ubat harus terus dilakukan / jangan dihentikan.
Setelah pengelupasan di wajah telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.
Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, hal ini disebabkan kerana lubang pori-pori pada daerah tersebut lebih besar dan banyak dibandingkan daerah lainnya. Setelah minggu ke IV dan minggu ke V wajah akan berubah,lubang pori-pori telah mengecil,wajah memutih dan tidak ada lagi keluhan………
Selama memakai ubat ini dianjurkan untuk tidak menggunakan kosmetik atau ubat produk lain jika ingin hasilnya menjadi baik dan maksima.
Untuk wanita yang sedang hamil dan menyusu tidak sesuai memakai Smooth Lotion bila kulitnya sensitif.


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *