ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 22 May 2013

ROYAL EXPERT WHITE - SABUN, KRIM, CLEANSER, LOTION









Royal Expert Brightening White 
- Cream, Cleanser, Soap
 Package 1 SET 
HARGA : RM 178.00

PAKEJ 1 : 
HARGA : RM 170 SM / RM 175 SS
FREE POSTAGE

PAKEJ 2 :
 CREAM+SOAP : RM140
(FREE POSLAJU SM)

PAKEJ 3 :
CREAM+CLEANSER : RM160

(FREE POSLAJU SM)


Royal Expert Whitening Cream
- Cream, Cleanser, Soap
 Package 1 SET 
HARGA : RM 168.00


PROMO: RM 160 SM / RM 175 SS
FREE POSTAGE



REW Cream berwarna PINK, dan pastikan anda membeli daripada AUTHORIZED DEALER sahaja.



DPTKAN DARI KAMI - RAFICA RESOURCES ADALAH STOKIS SAH ROYAL EXPERT
SEMESTINYA ORIGINAL 


Order, Whatsapp /SMS - 012 318 4080 (PN.YANNI)
atau hantarkan e-mail ke:
rafica.resources@gmail.com
ANTARA KELEBIHAN mengapa ramai WANITA & LELAKI telah mula
meninggalkan SKINCARE yang digunakan sekarang dan beralih kepada ROYAL EXPERT WHITE

 
✔ Kesan ketara dinampak seawal 14 HARI sahaja
✔ Kulit kelihatan 10-15 tahun lebih MUDA
✔ Senang digunakan
✔ Melembapkan kulit wajah
✔ Sangat mudah dibawa ke mana-mana
✔ Wajah kelihatan lembap sepanjang masa
✔ Mendapat kelulusan KKM & BPFK
✔ Halal
✔ Tiada Kesan sampingan/negatif
✔ DIJAMIN sampai ke alamat anda dalam 2-3 hari bekerja
✔ DIPERCAYAI OLEH BERJUTA PELANGGAN

Nak kulit yang putih gebu tanpa cela, tanpa pengelupasan...cuma guna pencuci muka & krim siang malam (2 in 1). Mudah & ringkas. Bagi mereka yg nak cantik tapi tak banyak masa membelek muka, Royal Expert White adalah jawapannya. Memang tak rugi mencuba.


DAH MUAK DENGAN MASALAH KULIT MUKA??JERAWAT TIMBUL NONSTOP? JERAGAT DAH MEMENUHI MUKA? KULIT GELAP/KUSAM? MAK OI BANYAKNYA STRESS SEHINGGA MALU NAK JUMPA KAWAN-KAWAN.
 

 KAMI ADA PENYELESAIANNYA. 
  ✔ Wajah nampak tua pada usia 20-an??
✔ Kulit kusam dan tidak bermaya??
✔ Jeragat tebal??
✔ Mencuba pelbagai produk tapi tidak berkesan??

Jangan biarkan anda rasa rendah diri dgn kulit jeragat...
ROYAL EXPERT BOLEH BANTU ANDA!!! UBAH SEKARANG

KHAS UNTUK ANDA yang mengimpikan wajah licin memukau, mulus dan gebu, Royal Expert White Produk. KINI IMPIAN BUKAN LAGI MIMPI..!!

MEMPERKENALKAN ROYAL EXPERT WHITE. Produk terbaru yang telah menjadi fenomena dunia kosmetik masakini. Jadilah yang terawal merasai keberkesananya yang pasti membuatkan anda teruja dan tidak berpaling pada yang lain!

Dengan gabungan formulasi bahan-bahan terhebat seperti Minyak Jojoba, Daun Aloevera yang mampu menghasilkan kesan terbaik dalam masa yang singkat.


 

  - ROYAL EXPERT WHITE CREAM
- (NOT110902103K)

- ROYAL EXPERT FACE CLEANSER
(NOT110903699K)

- ROYAL EXPERT SKIN WHITENING SOAP
(NOT110900289K)

- ROYAL EXPERT STRETCH MARK LOTION
(NOT110900286K)


Bukti Royal Expert White Cream diluluskan KKM

Sebelum menggunakan produk Royal Expert, kulit muka kusam, kemerah-merahan, tona kulit tak sekata & mengelupas akibat penggunaan produk kecantikan yg salah. 

Setelah mencuba produk Royal Expert Face Cleanser & Royal Expert Beauty Cream, kulit
semakin baik, tona kulit sekata & cerah...parut jerawat semakin pudar...memang best!

Produk Royal Expert ini telah didaftarkan dibawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan. Sila check di web (http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/). Anda tak perlu ragu2 dengan produk ini. 


Kebanyakkan wanita Asia mengalami masalah jeragat/melasma iaitu perubahan warna kulit gelap seperti tompok2 besar atau kecil disekitar pipi, dahi dan dagu akibat drpd pendedahan cahaya matahari. Royal Expert White boleh membantu anda.

Jika anda mempunyai jeragat, produk ini akan mengatasinya dengan memudarkan lapisan melasma epidermal (kulit luar) & melasma dermal (kulit dalam) dan akhirnya menghasilkan kulit yg putih, cerah tanpa pengelupasan.

Cuma guna pencuci muka & krim siang malam (2 in 1). Mudah & ringkas. Konsisten & bersabar... memang tak rugi mencuba.


1 set - 1 unit face cleanser + 1 unit beauty cream + 1 bar body soap



ROYAL EXPERT WHITE SOAP


                                                             HARGA : RM11.00
POS RM 6 SM/ RM9 SS

Sabun Pemutih Royal Expert  
 Sabun ini sesuai untuk kulit muka yang berminyak

Kulit berminyak
 
Jika Anda memiliki kulit minyak, gunakan sabun pembersih wajah yang bebas minyak. Kebanyakan orang berfikir bahawa sabun pembersih bebas minyak akan membuat kulit jadi terlalu kering.


 Namun, tahukah Anda bahwa sebetulnya semua sabun mengandung minyak. Jika Anda menggunakan pembersih wajah normal pada kulit berminyak, itu hanya akan membuat wajah Anda terlihat mengkilap. Maka, gunakan produk oil-free untuk membuat kulit lebih bersinar dan juga mencegah jerawat kerana lebihan  minyak.
Adalah antioksidan yang kuat dengan agen pemutih semulajadi yang penuh. Ini sabun tindakan triple memastikan kulit yang jelas, licin dan juga tona. Ia membantu membaiki kerosakan kulit yang sedia ada, mencegah kedutan yang tanda-tanda penuaan kulit dan memperbaiki keadaan kulit secara keseluruhan, meninggalkan ia lebih bertenaga dan sihat. Ia mengandungi campuran khas daripada ekstrak yang menyuburkan kulit secara semula jadi. Produk ini melakukan yang terbaik apabila digunakan secara berterusan. Ini adalah baik untuk digabungkan dengan Pakar Royal White Cream kami untuk hasil yang lebih besar.



BAHAN (Diluluskan oleh Jabatan Kimia (DOC))

- Palm Oil PEG - 8 Ester

- Aqua

- Minyak Kelapa

- Minyak Castor

- Polyamino Gula Kondensat

- Sodium Lactate

- titanium Dioxide

* Fragrance
            
 --------------------------------------------------------------

Royal Expert White Day and Night Cream’ adalah sejenis produk pencerahan kulit yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi, tanpa bahan-bahan kimia yang merbahaya serta bertindak dengan pantas dan berkesan, sesuai untuk semua jenis kulit sama ada untuk wanita mahupun lelaki.
Krim ini bukan hanya mencerahkan kulit tetapi juga: 
Menyembuhkan jangkitan kulat, jerawat, jeragat, parut serta kedutan-kedutan halus di wajah.
Bintik-bintik hitam di wajah juga dapat dihilangkan walaupun jauh di dalam kulit.
Bahan pencerahan aktif yang diekstrak daripada herba, Magnolol, tidak menyebabkan 
sebarang kesan sampingan terhadap wajah anda.
Berkesan untuk mengembalikan keserian dan keanjalan wajah seumpama kulit sewaktu
remaja dengan kesan ’glowing’ yang semulajadi.
Anda tidak perlu lagi bersolek tebal untuk menutup cela di wajah dengan penggunaan
krim ini.


ROYAL EXPERT ™ WHITE bukan sahaja mencerahkan kulit anda tetapi ia juga membuang kulat, jerawat dan kedut dari kulit anda. Ia juga menghapuskan mana-mana tempat dari muka anda walaupun mereka yang mendalam dalam kulit anda. Ia memperbaharui dan membersihkan kulit daripada semua masalah kulit kemudiannya agen pemutihan aktif menembusi kulit anda, meninggalkan kulit anda cerah, berseri dan semula jadi. Royal Pakar ™ Putih adalah, setakat ini, yang TERBAIK topikal anti-penuaan penjagaan kulit produk berdasarkan maklumbalas pengguna. Tiada apa-apa lagi yang datang dekat dari segi keberkesanan dan kebolehpercayaan. Satu jumlah yang besar pengguna telah menunjukkan pengurangan ketara dalam penampilan kedutan, dengan tiada kesan sampingan. Ia juga membantu untuk mengurangkan tompok coklat.


RAMUAN:
* Aqua 
* Petrolatum 
* Asetil Hexapeptide 
* Propylparaben 
* Zink Oksida 
* Minyak Mineral 
* Minyak Jojoba 
* Barbadensis Aloe 
* Niacinamide 
* Fragrance


sebenarnya cream ni banyak khasiatnya....disamping mencerahkan kulit...cream ini juga mampu merawat masalah kulit yang bermasalah seperti ruam di badan,jerawat,sebagai anti fungus dan sebagai kosmetik....mengandungi zink oxide dimana menahan bakteria dari memasuki kulit yang bermasalah...ascorbic acid sebagai antioxida menahan dari sinaran uv dan menghilangkan pigmentasi kulit..niacin atau b3 amat sesuai utk pemulihan otot....kojic dan arbutin sebagai asas pencerahan...  

KANDUNGAN PROPYLPARABEN & GLIKOL PROPYLENE :-


Propylparaben berlaku secara semula jadi dan terdapat dalam banyak tumbuhan dan digunakan secara meluas dalam kosmetik sebagai bahan pengawet terhadap bakteria dan kulat. Propyl Paraben adalah neutral, tanpa toksik, selamat untuk digunakan, tidak merengsa, nonsensitizing dan nonpoisonous. Ia adalah salah satu bahan pengawet yang biasa digunakan dalam kosmetik kerana ia adalah stabil pada paras pH yang paling, spektrum luas dan larut air.

 Glikol Propylene kebanyakannya digunakan dalam kosmetik sebagai agen pelembab atau 'humectant. Humectants membantu kulit kekal lembap dan suatu fungsi perlindungan penting. 



---------------------------------------------------------------------------------
ROYAL EXPERT WHITE CLEANSER
with Aloe Barbadensis Extract


ROYAL EXPERT WHITENING FACE CLEANSER
HARGA : RM32.00
POS RM 7 SM/ RM10 SS


tak rugi saper yang beli..

confirm kulit jadi cantik, halus, cerah, kurang kedutan dan kurang bintik2 hitam di muka.. 

Face Cleanser ini sesuai untuk Kulit Kering / Normal / Sensitif

Jika Anda memiliki kulit kering, Anda memerlukan pembersih wajah yang juga mengandung pelembap. Jadi, pastikan Anda memilih produk yang berisi elemen seperti minyak, susu dan bahan alami lainnya. 



Pakar Royal ™ Pembersih muka datang dengan Ekstrak Aloe Barbadensis dan Vitamin C & E dirumuskan dengan asid buah-buahan alpha-hydroxy dipertingkatkan dengan ekstrak. Manfaat produk dengan asid buah-buahan menjadi jelas sebaik sahaja anda mula menggunakan mereka kulit anda mula berasa lembut dan licin.

Kita perlu memberi perhatian dekat dengan apa yang adalah keperluan kulit. Mengetahui jenis kulit anda adalah penting, jika anda mahu pencuci muka untuk bekerja pada tahap optimum. Terdapat banyak pembersih yang berbeza untuk keadaan muka yang berbeza, daripada kulit kering, berminyak kulit kulit walaupun penuaan. Kita semua mempunyai keperluan yang berbeza apabila ia datang kepada muka kita.

Pakar Royal ™ Pembersih muka untuk kulit kering dan berminyak, tetapi Jika anda tidak tahu jenis kulit anda atau anda mempunyai kulit yang sensitif, pilihan yang terbaik adalah dengan menggunakan pembersih muka khusus untuk kulit sensitif.




Bahan-bahan:
* Air dinatrium EDTA
* Sodium C14-16 etana sulfonate
Cocomide * Dewi
* Aloe Barbadensis Extract

* ascorbyl palmitate 


* Propylene glycol 




 ROYAL EXPERT MOISTURISING LOTION" (SPF 25)
 
HARGA : RM32.00

POS RM 6 SM/ RM9 SS

A moisture-loaded mix with two of the most powerful ingredients—YOGURT PROTEIN for skin nourishment and Aloe Vera extract to replenish skin moisture.

ROYAL EXPERT MOISTURISING LOTION is a fast-absorbing body lotion that leaves your skin extra soft, extra smooth and extra beautiful.


Royal Expert™ Moisturising Lotion is a total Moisture lotion that leaves your skin feeling healthy, soft and smooth.

Our clean feel formula combines pure and multi-layer moisture, infusing moisture at the top, core and deep down layers of skin*, absorbing quickly – without greasiness.
The key to feeling comfortable with your skin is long-lasting relief from roughness and tightness.

This innovative formula strengthens the skin barrier to prevent moisture loss  and supports the skin’s own hydration system.

Our lotion is also infused with SPF 25 which stands as a layer of protection towards UV rays.

What better that a simple well-crafted moisturizing lotion.




ROYAL EXPERT WHITE STRETCH MARK LOTION


HARGA : RM99.90
POS RM 6 SM/ RM9 SS

Stretch marks can be prevented by regaining skin’s firmness, suppleness, and elasticity. During pregnancy, adolescence, and weight changes, your body increases it’s production of a hormone called “glucocorticoids.” And this hormone prevents the skin from creating the collagen necessary for a healthy skin. Therefore stretch marks appear.

This is a product created to gradually minimize the appearance of stretch marks on the skin. Helps with flattening ridges and improving pigment. The texture of the skin is also improved as cell turnover is increased. Hypo-allergenic, non-greasy and easily absorbed hence it is suitable for new and old stretch marks.

Royal Expert Stretch Mark Lotion contains World’s number one Cocoa Butter enriched with vitamin E. Cocoa butter is an outstanding skin protectant due to its superior soothing and healing properties that helps skin retain moisture.

DIRECTION:

With a circular motion, gently massage lotion onto areas prone to Stretch Marks. Use it twice, in the morning and at night.





SUNBLOCK SPF 35
HARGA : RM 90.00
PROMOSI : RM 80.00
 



OXYGEN MASK
HARGA : RM 90.00
PROMOSI : RM 80.00
 
AQUA MASK
HARGA : RM 90.00
PROMOSI : RM 80.00
  

 * KETAHUI PUNCA UTAMA JERAWAT *

Jerawat tumbuh disebabkan oleh masalah gula dalam darah, radang kulit yang kronik dan juga stress yang melampau.

Untuk pengetahuan anda, banyak jenis makanan yang boleh memburukkan lagi keadaan kulit anda yang sedia bermasalah dan seterusnya menyebabkan pertumbuhan jerawat.

Contohnya, jerawat akan tumbuh jika anda kekurangan tidur, menyedut udara yang tercemar dan juga menghadapi tekanan yang teruk akibat kerja dan hal peribadi.

Antara makanan yang boleh menyebabkan reaksi kulit kepada jerawat ialah:

1. Makanan berlemak dan bergoreng - meningkatkan kandungan glukosa (gula) dalam darah dari kabohidrat dan lemak.
2. Makanan dari produk tenusu - kandungan lemak dan hormon yang tinggi dalam susu lembu boleh menyebabkan alahan
3. Makanan dari karbohidrat yang diproses - kandungan gula yang diproses tinggi.
4. Minuman berkafein dan berkarbonat - menyebabkan kelenjar adrenalin merembeskan hormon penyebab stress dan juga boleh mengganggu tidur anda. Minuman berkabonat juga mengandungi kandungan gula yang tinggi iaitu lebih kurang 7 sudu teh gula untuk setiap tin minuman. Kandungan gula yang tinggi akan menyebabkan kulit berminyak.
5. Makanan yang diproses atau ditinkan - mana-mana makanan bukan dari sumber asli dianggap tidak sihat untuk dimakan
Anda boleh mengurangkan masalah jerawat pada kulit muka, leher dan belakang jika anda kurangkan pengambilan makanan-makanan yang telah saya senaraikan di atas.

KEPADA SESIAPA YANG MENGALAMI MASALAH JERAWAT, KAMI PASTI ADA PENYELESAIANNYA.

ROYAL EXPERT WHITE, AKAN MENGEMBALIKAN KEJELITAAN ANDA, DAN ANDA AKAN TAMPIL DENGAN HEBAT.


99% CUSTOMER MEMANG SANGAT BERPUAS HATI DENGAN SKINCARE ROYAL EXPERT WHITE. SEHINGGA TERJANGKIT SEMUA SAMPAI REPEAT ORDER.

ROYAL EXPERT WHITE JUGA DIKENALI SEBAGAI PEMUSNAH JERAWAT & JERAGAT YANG PALING LARIS DI PASARAN MALAYSIA DAN LUAR NEGARA.


Q & A :

Risau mengenai kulit muka anda ..??

Mengalami masalah jerawat dan kesan-kesan jerawat? Mengalami masalah warna kulit yang tidak sekata? Mengalami masalah jeragat dalam kulit muka yang tidak hilang selama bertahun-tahun? Penat menbazirkan wang sebanyak beribu-ribu tapi kesannya masih tidak memuaskan?

Jawapan untuk semua soalan di atas adalah Magic Krim kami,
' ROYAL EXPERT WHITE CREAM ' .
.


' Krim Magic ' adalah nama yang diberikan oleh kebanyakan pelanggan kami yang telah menggunakannya dan telah merasai/nampak perbezaan yang sangat ketara pada kulit muka mereka.

Royal Expert White Cream adalah krim moisturising yang sangat serasi dengan semua jenis kulit muka, sama ada kering, berminyak, kusam, dan banyak lagi. Ia bukan sahaja menolong menghilangkan/mengurangkan jerawat dan kesan-kesan jerawat, malah juga boleh seratakan kulit muka yang tidak sekata (double tone) dan mengurangkan kedutan dan jeragat di kulit muka, menjadikan kulit anda kelihatan berseri-seri dan natural.

Royal Expert White Cream adalah moisturising krim yang diperbuat daripada bahan-bahan natural yang serasi dengan semua jenis kulit.







TESTIMONI








Testimoni Royal Expert White Cream, Cleanser, Soap


 mastura_1
Kulit muka saya menjadi semakin kusam dan berjeragat serta jerawat mula timbul selepas saya berhenti memakai satu produk. Selepas mengguna Royal Expert™ White, kembali cerah. Tiada lagi jeragat yang hodoh. Saya berasa sangat gembira kerana dipuji oleh keluarga dan rakan-rakan. Saya menasihati pengguna supaya menggunakan produk ini kerana ia telah terbukti berkesan merawat masalah kusam, jeragat dan jerawat saya. Lagipun produk ini disahkan selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

 
" Saya rasa seperti muda kembali, dalam 1 minggu semua jeragat tebal hilang..cepat dan berkesan tanpa pengelupasan..TERBAIK!"




Truly amazing


Sesuatu yang saya ingin kongsi bersama anda semua...Sebelum ini kulit wajahnya bermasalah kerana jerawat batu dan bernanah. Alhamdulillah syukur... hanya selepas 2 minggu menggunakan Royal Expert Whitening Cream... wajahnya kini telah kembali cerah... gebu...lembut dan berseri-seri. Ramai juga kawan2 saya yang lain telah menggunakan REWC ini dan mereka amat2 berpuas hati.



JERAWAT & KULIT KUSAM?

✔ Adakah anda seorang wanita yang mempunyai masalah kulit wajah yang kusam penuh dengan jerawat dan parut jerawat?
✔ Ketika anda sedang bersiap untuk keluar sambil memandang wajah di cermin, pernah tak anda rasa nak kelihatan cantik & tutup wajah yang kusam itu?
✔ Tapi letak bedak / make up setebal mana pun wajah tetap kusam!

✔ Tidakkah anda rasa tertekan apabila terpaksa hadapi keadaan ini setiap kali?
✔ Pernah tak anda cari produk untuk rawat wajah anda yang kusam?
✔ Pernah nampak produk rawatan wajah yang lain tapi anda tak tahu ia selamat atau tidak?


Tahukah anda banyak produk lain yang telah diharamkan sebab ada bahan kimia berbahaya yang boleh sebabkan kemudaratan kepada kulit seperti kulit menjadi lebih sensitif, alahan yang teruk dan juga KANSER KULIT.

Mahukah anda dapatkan produk yang dijamin 500% selamat? Kulit CANTIK dan PUTIH, HATI pun CERIA.

==========================
==
MEMPERKENALKAN ROYAL EXPERT WHITE
==========================
==

PRODUK YANG MUDAH SANGAT DAN AKAN MENJADIKAN KULIT ANDA CANTIK, GEBU & GLOWING..

PRODUK YANG TELAH MENGHURU-HARAKAN BUKAN SAHAJA PASARAN MALAYSIA MALAH PASARAN ANTARABANGSA JUGA..!!


==========================
=====
HOT ITEM..!! SERIUS RAMAI GILER Repeat ORDER
==========================
=====

✔ SET TERJUAL BERATUS RIBU SEBULAN
✔ PENUH INBOX DENGAN REPEAT ORDER
✔ TESTIMONI BERTUBI-TUBI
✔ GAMBAR SEBELUM/SELEPAS
✔ 99% MEMANG BERKESAN

  


Royal Expert Product FAQs 
  Q: Why do pimples form?
A: Dead skin, oil, and bacteria. Pimples form when dead skin cells mix with excess oil (sebum). This mixture plugs the pore, causes swelling. Bacteria can grow in the mix and lead to infection and pus.


Q: Acne is the most common disease of the skin. True or False?
A: True. Acne is the most common skin disease. Affecting all races and ages, acne is most common in teenagers or young adults. An estimated 80% of all people between the ages of 11 and 30 have acne outbreaks at some point. Some people in their 40s and 50s still get acne.
 

Q: What causes uneven skin tone?
A: An uneven skin tone, or hyperpigmentation, is the result of an over production of melanin stimulated by excessive sun exposure, hormones, or scarring, leads to a mottled, uneven skin tone.
 

Q: What causes fine lines and wrinkles?
A: Fine lines and wrinkles are an unavoidable part of the aging process. As we grow older our skin becomes dryer and less elastic. Most people begin to develop fine lines and wrinkles by the age of 30 or 35. However, overexposure to the sun can greatly enhance the aging process. Sun exposure promotes the formation of deep wrinkles and furrows, along with changes in pigment and skin texture.
 

Q: Does stress cause acne?
A: Stress is commonly blamed for the development of acne. Stress can have many physiologic effects on the body, including changes in hormones that may theoretically lead to acne. If the acne is being treated effectively, stress is not likely to have much impact on the majority of people.
 

Q: What role does diet play in acne?
A: Acne is not caused by food. Following a strict diet will not, clear your skin.. Avoid any foods which seem to worsen your acne and, for your overall health, eat a balanced diet–but diet shouldn’t really matter if the acne is being appropriately treated.


Q: Are Royal Expert™ White products suitable for all ages?
A: We offer scientifically proven skin care solutions for women and men of all ages with varying skin types and conditions. The range is particularly beneficial for difficult skin types such as sun-damaged, ageing and acne-prone skin. Regardless of age, we always recommend that customers seek the advice of a trained skin care professional when deciding what products to include in their skin care program.


Q: How different is Royal Expert™ White products?
A: Using modern days technology , REW relaxes your skin and treats it with whitening anti fungal and anti wrinkle agents. Restoring your spotless face and giving a natural glow.


Q: Is Royal Expert™ White products registered with the Biro-Pharmaceutical Malaysia?
A.Yes


Q: Are all Royal Expert™White products according to the standards of BPFk?
A: Yes all Royal Expert™White products meets the standards of BPFK Malaysia.
 

Q: Are Royal Expert™White products tested on animals?
A: Ortus Expert White SdnBhd is opposed to the testing of skin care products on animals. Royal Expert™WhiteProducts are only tested on human volunteers!
 

Q: How is Royal Expert™White Cream different?
A: ROYAL EXPERT™ WHITECream helps to eliminate the skin’s dark veil, reduces dark spots, Royal Expert™ White Cream unveils your complexion’s true rosy transparency. Your skin is positively depolluted to reveal your skin’s immaculate brightness..This daily mousterizer is infused with a unique active whitening ingredient,that works to balance your skin tone from within to unleash your skin’s transluceantaura.This ultimate brightening renewing day and night cream simply leaves your skin bright, glowing and naturally beautiful and healthier!
 

Q: How to Use Royal Beauty Cream?
A: After washing your face ,gently apply Royal Expert™ White Cream on the forehead,cheeks,chin,spreading it evenly all over the face and neck to get an even skin tone. For better results, use with Royal Expert™ Face Cleanser.
 

Q: How is Royal Expert™ Face Cleanser different?
A: Royal Expert™ Face Cleanser works both for dry and oily skin,it contains Aloe Barbadensis Extracts and Vitamins C & E formulated with alpha-hydroxy fruit acids enhanced with Extracts, a rich combination that effectively yet gently removes make up while laving the skin soft and crystal clear. Its fruity frangrance gives you a luxourious cleansing experience. For better results ,use Royal Expert™ White Cream to moisturize your skin after using the Face Cleanser.
 

Q: How to use Royal Expert™ Face Cleanser?
A: Wet the face with lukewarm water , then put 2-3cm of cleanser on the palm and add small amount of water.Lather well to crate gentle cleansing foam. Massage gently over face and neck .Rinse thoroughly with lukewarm water. For better results ,use twice daily.
 

Q: How is Royal Expert™ Skin Whitening Soap different?
A: It helps repair existing skin damage, preventing wrinkles that are signs of skin ageing and improve the overall skin condition, leaving it more vibrant and healthier and ensures a clear, smooth and even toned complexion. For optimum results , it is suggested to use Royal Expert™ White Cream after washing face with the soap.
 

Q: How to use Royal Expert™ Skin Whitening Soap?
A: Rinse your skin with lukewarm water, apply on face and body. Rinse thoroughly with water. For best results, use twice daily.
 

Q: How is Royal Expert™ Stretch Mark Lotion different?
A: Contains World’s number one Cocoa Butter enriched with vitamin E. Cocoa butter is an outstanding skin protectant due to its superior soothing and healing properties that helps skin retain moisture and gradually minimize the appearance of stretch marks on the skin. It also helps with flattening ridges and improving pigment. It also contains Collagen and Acetyl Hexapeptide which helps in weight loss and tightening of skin.
 

Q: How to use Royal Expert™ Stretch Mark Lotion?
A: With a circular motion, gently massage lotion onto areas prone to Stretch Marks. Use it twice, in the morning and at night for better results


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *