ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 19 June 2013

Magic Body Slim Soap Jamu Susuk Dara


testimoni jamu susuk dara

HARGA : RM 36.00
POSLAJU RM 6 SM/ RM 9 SS


PUASA DAH NAK DEKAT..RAYA PUN SEMAKIN MENGHAMPIRI..XNAK KE KULIT BADAN TU LEMBUT, LICIN, FIRM, XGELEBEH SANA SINI EVEN BADAN DH SLIM? MAGIC BODY SLIM SOAP ADA PENYELESAIANNYA!!

Bukan sahaja perempuan yg menggunakan slim soap.. lelaki pun boleh juga.. menghilangkan sel2 kulit mati di wajah dan juga badan.. xpercaya??? guna dulu baru tau keberkesanan nya
Magical Bodyslim Soap~Menghilangkan Parut lama dan Baru
Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, gebu, tegang, licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam. Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.
—————————————-
Tahukah anda dalam Magic Body Slim Soap Susuk Dara ada seaweed atau lebih di kenali sebagai rumpai laut..mari kita tgk kebaikkan seaweed ni..
~ memberi tenaga n menguatkan sistem tubuh
~ menguatkan tulang dan sendi
~ meningkatkan sel rawan n otot
~ merawat penyakit gaut
~ mencegah kanser
~ anti bakteria / kulat
~ menurunkan kolestrol dalam tubuh
~ menyerap lebihan garam dalam tubuh
~ melicinkan dan menegangkan kulit anti penuaan
~ memulihkan sel-sel kulit mati cth jerawat
~ mempercepatkan penyembuhan kuka
~ memberi kekenyangan – diet
~ melancarkan sistem metabolisma
~ memulihara usus kecil – sembelit

Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap
1. Scrub ditempat2 yg banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis2 lama boleh hilang.
3.Kemudian baru bilas dgn air bersih.
—————————————–
Meh nk sembang ckit pasal kebagusan magical slimming soap nih, korg ada pigmentasi ngandung x? hitam2 kat leher n celah2 pelipat peha ka, lengan ka,ni ade testimoni cust :
da guna habes sebiji, semua hitam2 d leher n celah lengan hilang dan semakin reduce, yg lagi best skin jd lembut. d tegur oleh suami ty guna lotion apa? sebb lembut jer…
yg tak tahan tuh, suami kata, nampak gebu jer… suka lah ngan sabun nih… kak sy nk order 2 tau.. nk hilangkn kesan orenge pulak… TQ kak sebb jual kat sy sabun yg magic nih… memg MAGIC pun ^____^
******************************
TESTIMONI 1:
Ehem..ehem.. pengumuman.. testimoni Medicated Body Scrub Soap..testimoni aimarl sendiri yek..dah lama dapat tapi baru berkesempatan guna..masa mula2 guna rasa biasa jek.. tapi bab mengurangkan kudis dan melembutkan tumit merekah tu memang lah terasa walaupun baru guna sehari …
bila dah guna 3-4 kali terasa mcm perut dah kecik sikit sbb dulu ada satu seluar jeans tu tak leh nak zip sbb dah put on weight and pewut muncit….huhuhuhu…ingatkan perasan sendiri je.. tapi kebetulan ada lah makcik datang melawat ayah kat umah ari tu… tiba2 dia cakap eh.. badan ko dan cantik dah skg.. pewut tu dah kecik .. mcm ne jaga…. huhuhuu.. koyak suar dalam bila dengar org cakap dah kecik (walaupun tak lah kecik mana.. tapi yg penting ada lah perubahan owg nampak.. )
kalau you ols guna sabun tu kan you ols akan rasa kulit semakin lembut dan licin.. kulit pun semakin mencerah.. tapi bukan cerah guna bleaching produk yek.. pas tu kuku pun jadi berkilat tau..kalau tak caya cuba lah guna.. pas tu jgn lupa gosok2kan buih2 sabun tu kat kuku.. tegok lah hasilnye.. kulit jadi berkilat you……ni dah nak habis dah satu sabun tu nak guna yang kedua pulak..
jom pakat beli dan guna.. tak mahal pun.. RM36 jek…
******************************
TESTIMONI 2:
Akk taw x MSS tu cik abg siap pkai buat sbun cuci muka lagi taw.. Bgus sgt.. Muka dah x brminyak dah.. Byk kgunaan sbun tu.. hihi
******************************
TESTIMONI 3:
1. sabun ni memang boleh hilangkn lemak2 dekat badan.. pas tau pasal sabun tu kn.. mule2 pakai maca tak percaya berkesan.. sekarang baru 3minggu gune.. baju semua dah longgar2.. mulenye memang la tak perasan yang baju semua dah longgar, sebb saya perasan gelang yang saya pakai ni longgar sgt2.. lepas perasan gelang yang kat tgan jadi longgar
tu yang pergi bongkar balik baju yang lama-lama. sekali try.. alamak.. boleh pakai balik dah. suka sgt2. now semua baju dah boleh pakai da, yang lagi lawaknye, saya pergi kenduri kawin. pakai la baju yang mase pergi konvo tu. sekali.. dah macam pakai baju pinjam. longgar sgt2.
2. saya ad parut kt kaki. bekas kena kaca.. parut tu dah lama. dari zaman kecik2 lagi. hari tu mandi. tgh gosok2 ni.. baru perasan yang parut tu semakin tengelam n makin pudar. sabun ni memang best. sekarang sentiasa pantau perubahan. dah tak macam dulu buat tak tau je. sebb seronok sgt ni.
nnti gaji ingt nk amek lagi sabun tu..

Eczema….
Anak yana mengalami eczema dari usia 8 bulan, mula dengan kulit mengelupas 1 badan hingga menjadi kudis akibat alah pada makanan terutama pada seafood & ayam….
bila tersalah makan @ terpakai bedak @ lotion badan mula meradang kemerahan & timbul bintik2 air bisa & kemudian menjadi nanah & berkudis… luluh hati ibu & ayah melihat puteri kesayangan begini ;’(….

mula mencari ikhtiar pergi ke klinik, berjumpa pakar di hospital serta berubat secara tradisional… eczema yang dialami tiada juga kesudahan… on & off…
bulan oct 2012 tawakal menggunakn magic body slim JSD… mula pakai kulit yang berkudis nampak kering & mengelupas…. mula risau imgatkn tak sesuai @ alahan… tapi dlm masa y sama teruskn juga pakai MBSS sampai la hari ini..

Alhamdulillah kulit baby dah sembuh dari eczema… makan pon dah macam ank2 yang lain…
magic body slim soap
TESTIMONI ECZEMA – MENGGUNAKAN MAGIC SLIM SOAP

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *