ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 20 June 2013

SUSUK DARA MASKER VAGINA

Photo: MASKER VAGINA = RM 25  RAMUAN: terdiri daripada daun sireh, cengkih, manjakani, bunga rose putih dan serapat yang di jemur selama 2 minggu kemudian digiling dijadikan serbuk. dipacking kecil2 untuk memudahkan penggunaan kita semua.  Rasa gatal - gatal di miss v tak kira masa kadang2 kat opis tengah buat kerja. kadang2 tgh tengok wayang, kadang2 tengah belajar, tengah masak, tengah relax2, tgh layan fesbuk. ok lah..kalau dalam bilik sorang2 boleh la layan tergaru2...jenis sebelah ada owang, tepi ada owang sedang memerhati..macam mana nak buat eh... lagi2 kalau nak tido malam adoi.....memang tak boleh tido. gosok la dengan kain ke, dengan tisu, garu ke...cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal2 tu..merenyam. sengsara nya hidup.  ~ situasi gatal2 ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa atau pon kanak- kanak lebih - lebih lagi sering menghantui wanita - wanita mengandung. ~ orang dulu2 akan cuci miss v dengan air cengkih atau air sireh mahupon air manjakani.sekarang ni dengan peredaran masa dan pengetahuan wanita2 moden. kita sudah memudahkan pengguna dengan serbuk magic susuk dara.

HARGA : RM 25.00
POSLAJU : RM 6.00 SM/ RM 9 SS


 RAMUAN: terdiri daripada daun sireh, cengkih, manjakani, bunga rose putih dan serapat yang di jemur selama 2 minggu kemudian digiling dijadikan serbuk. dipacking kecil2 untuk memudahkan penggunaan kita semua.

Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

KHASIAT:
effect serta merta lebih kurang 1/2 jam:
- lubang vagina menjadi tertutup dan rapat
- rasa kering dan selesa
- rasa gatal - gatal hilang serta merta

effect jangka masa panjang:
- jika scrub slowly ketika mencuci daki2 akan keluar
- faraj akan kembali cerah kemerah - merahan  tegang
- bibir yang mengelebeh akibat kesan beranak akan merapat
 -deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang

sesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya

 sentiasa awet muda dan nampak dara.
LANGKAH PEMAKAIAN MASKER VAGINA

1- dapatkan masker vagina "susuk dara"
2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- pastikan magic powder melekat di jari anda
4- sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya

effect serta merta lebih kurang 1/2 jam:- lubang vagina menjadi tertutup dan rapat- rasa kering dan selesa- rasa gatal - gatal hilang serta merta

effect jangka masa panjang:> jika scrub slowly ketika mencuci daki2 akan keluarfaraj akan kembali cerah kemerah - merahan> tegang> bibir yang mengelebih akibat kesan beranak akan merapat> deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang

sesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara.



Rasa gatal - gatal di miss v tak kira masa kadang2 kat opis tengah buat kerja. kadang2 tgh tengok wayang, kadang2 tengah belajar, tengah masak, tengah relax2, tgh layan fesbuk. ok lah..kalau dalam bilik sorang2 boleh la layan tergaru2...jenis sebelah ada owang, tepi ada owang sedang memerhati..macam mana nak buat eh... lagi2 kalau nak tido malam adoi.....memang tak boleh tido. gosok la dengan kain ke, dengan tisu, garu ke...cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal2 tu..merenyam. sengsara nya hidup.

~ situasi gatal2 ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa atau pon kanak- kanak lebih - lebih lagi sering menghantui wanita - wanita mengandung.
~ orang dulu2 akan cuci miss v dengan air cengkih atau air sireh mahupon air manjakani.sekarang ni dengan peredaran masa dan pengetahuan wanita2 moden. kita sudah memudahkan pengguna dengan serbuk magic susuk dara.

KEHEBATAN MASKER VAGINA:
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jd pengganti deodorant
+ mencerahkan kulit di bawah ketiak
+ mengering luka2 dengan cepat
+ boleh menghilangkan kegatalan dgn segera jika di sapu
+ menyembuhkan luka2 dr segala kecederaan
+ merawat buasir
+ gatal kulit
+ ketiak hitam


 

kenapa orang mengandung boleh pakai masker vagina?
~ orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi banyak lebihan - lebihan lendir karung baby tolak. jadi no wonder dengan tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya dari masa kesemasa faktor baby membesar. time tu ibu - ibu mengandung sangat susah hati...panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so wanita2 mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi. just sapukan seperti bedak 





PRODUK JAMU SUSUK DARA
1. Jamu Pengantin Dara (RM65)
2. Jamu Aku Dara (RM48)
3. Masker Vagina (RM25)
4. Jamu Lelaki Jutawan (RM65)
5. Abe Gagoh (RM50)
6. Minyak Ikat Kasih (RM65)
7. Coklat Habibi ( RM48)
8. Jamu Bersalin ( RM48 )
9. Jamu Kencing Manis ( RM65 )
10. Deep Heat Lotion ( RM48 )
11. Slim Soap ( RM 36 )
12. Feminine Wash (RM 48 )

1. Complete Set RM330
a) 1 Jamu Pengantin Dara
b) 3 Jamu Aku Dara
c) 1 Coklat Habibi
d) 1 Feminine Wash
d) 1 Masker Vagina

2. Full Set (4 item) RM234
a) 1 Jamu Pengantin Dara
b) 1 Jamu Aku Dara
c) 1 Coklat Habibi
c) 1 Masker Vagina
d) 1 Feminine Wash

3. Set 3 item RM186
a) 1 Jamu Pengantin Dara
b) 1 Jamu Aku Dara
c) 1 Masker Vagina
d) 1 Feminine Wash

4. Set Hamil RM336
a) 2 Jamu Pengantin Dara
b) 2 Jamu Aku Dara
c) 1 Masker Vagina
d) 1 Jamu Lelaki Jutawan
e) 1 Abe Gagoh

5. SLIMMING SET RM84
a) 1 Deep Heat Lotion
b) 1 Slim Soap

KOS PENGHANTARAN
Pos Laju RM7 (Semenanjung Malaysia)
Pos Laju RM10 (Sabah dan Sarawak)

** BERMINAT NK BUAT BELIAN 
PM/SMS/WHATSAP : 
012 318 4080

 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *