ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 26 June 2013

VENE SLIMMING LOSYEN

VENE SLIMMING LOSYEN
Harga Asal RM100(sem)/RM105(sbh/srwk)


PROMOSI : RM75.00 SM & RM80.00 SS
FREE POS 

2 TIUB RM 144.00
3 TIUB RM 200.00

FREE POS - SM



Anda boleh memiliki Vene Slimming Lotion dengan mudah sekali. Tak perlu memandu kereta untuk ke kedai kami, biar kami yang uruskan penghantaran ke rumah anda. Anda dah jimat belanja petrol dan anda hanya perlu laburkan sedikit sahaja lagi untuk memiliki produk yang bakal membuang lemak-lemak berlebihan anda tersebut.
Anda hanya perlu menempah..biar POSLAJU hantarkan barangan anda!!!






Dah ramai yang mencuba, 99% customer kami berpuas hati dan beri feedback dalam 3 hari kurang 1 inchi lilit pinggang, peha dan lengan.

MEREKA SLIM TANPA PERLU BERLAPAR, TAK ADA KESAN SAMPINGAN & SELAMAT DIGUNAKAN.

Tidak perlu risau, losyen kami mempunyai kelulusan KKM


Bukan itu sahaja malah, dengan Vene Slimming Lotion anda juga dapat :
Memecahkan lemak.
Mengurangkan pengambilan gula.
Menurunkan berat badan.
Melangsing dan mencantikkan bentuk badan.
Melembut dan menyegarkan kulit.
Membuang lebihan angin dalam badan.
Melegakan ketidakselesaan senggugut.
Melegakan sakit-sakit sendi.

~Transformasi kelangsingan badan kini bermula dari VENE SLIMMING LOTION. product berasaskan rumpai laut yang berkualiti tinggi.
~Tidak mempunyai Paraben yang menyebabkan kanser dan selalu digunakan dalam product kosmetik.
~Harga yang sangat munasabah dan semua orang mampu milik.
~ senang digunakan dan mudah dibawah ke mana-mana sahaja.
Produk Halal yang diperbuat daripada bahan berasaskan rumpai laut (Phyllacanta Fibrosa) yang di import dari Belgium. 
Produk ini juga telah mendapat kelulusan dari KKM.



Anda akan menjadi slim tanpa perlu diet.
Anda bakal menerima pujian dari suami dan rakan – rakan anda.
Anda dapat memakai baju kegemaran anda.
Anda tidak lagi disindir dengan bentuk badan anda.
Sentiasa gembira dan yakin setiap kali melihat cermin.
Anda boleh pergi shoping dan mencuba semua baju tanpa memikirkan saiz baju.
Nampak lebih muda dari sebelum ini.

 "SAYA DAH JUMPA CARA SLIM YANG BERKESAN & SELAMAT. BERAT SAYA TURUN 15 KG LPS GUNA PRODUK NI" ~ Pn Hera Helmi.

Selepas bersalin berat saya 60kg, saya hanya sapu Vene Slimming Lotion (VSL) selama 30 hari, syukur alhamdulillah berat saya turun jadi 45 kg, 15kg kurang !!!

Body dah jadi macam zaman anak dara dulu. Mudahnya nak pecahkan lemak dengan VSL ni...it really works!!!

Kulit yang dah susut pula jadi tegang, lembut & TAK GELEBEH! Memang selesa guna Vene Slimming Lotion sebab baunya WANGI & TAK MELEKIT. 

Badan pun rasa ringan, STRETCH MARK pun hilang & yang paling BEST, dah tak ada masalah nak cari baju!

Cepat, Berkesan dan Selesa kepada pengguna.
Kepada wanita di luar sana yang sering mengalami masalah sakit senggugut setiap kali datang bulan.

Cubalah losyen Vene ini kerana ramai pengguna yang mengalami masalah sama setiap bulan telah menjumpai penyelesaian nya pada losyen Vene.

Tak rugi apa-apa untuk mencuba. Anda mungkin lebih gembira dan ceria setiap bulan jika losyen Vene dapat mengurangkan dan menghilangkan sakit senggugut anda.
 
Photo: SMS VL888 ke 012 6955031 untuk mandapatkan Losyen Vene anda hari ini ...
Photo: SMS VL888 ke 012 6955031 untuk mengetahui cara cara untuk mendapatkan Losyen Vene anda ... 
Dijamin! Dijamin! Dijamin!!

Nak Kurus Dalam 2 Minggu?
TERBUKTI KESAN SERTA MERTA!!


Kami berani berikan "Money Back Guarantee" kalau tidak ada perubahan pada berat dan ukur lilit badan anda walau sudah menggunakannya mengikut saranan yg kami berikan dan tak Langgar Pantang yg telah kami tetapkan. . DIJAMIN 100% BERKESAN!

Anda boleh bezakan ukur lilit pinggang sebelum dan selepas 2 ke 3 hari menggunakan Vene Slimming Lotion ni..


Cara penggunaan Vene Slimming Lotion

  • Sapu secukup losyen dan urut pada bahagian-bahagian yang ingin dikurangkan lemak seperti pada abdomen (perut dan badan), punggung, paha dan lengan. Urut perlahan-lahan dari bawah ke atas dalam masa 1-3minit. Sebaik-baiknya sapukan losyen dua kali sehariselepas mandi.
  • Vene Losyen juga boleh digunakan untuk mengurangkan lemak pada bahagian dagu dan leher. Sapuan yang nipis dengan urutan ringan dari bawah ke atas untuk mendapatkan bentuk yang diingini.
  • Tindak balas losyen akan lebih berkesan apabila liang-liang roma badan terbuka iaitu semasa kita berpeluh atau selepas mandi air hangat. Pada ketika ini, rasa hangatlosyen akan lebih dirasai.
  • Untuk pengguna yang pertama kali menggunakan Vene Losyen adalah dinasihati supaya menggunakannya sedikit dahulu untuk membiasakan kulit sebelum sapuan yang lebih banyak.
  • Vene Losyen boleh digunakan bersama-sama dengan korset, girdle atau alat-alat bantuan senaman (seperti slimming belt).
  • Sapu Vene Losyen untuk membantu melegakan senggugut dan sakit sendi yang ringan. 
Gambar: DULU FARID ‘BULAT-BULAT COMEL’, SEKARANG WOW! WOW! WOW! MACHO NYE !!!!!  Dulu berat Farid 132 kg, sekarang beratnya 102 kg, turun 30 kg !!!!! Dulu comel, sekarang wahhh...macho...bang ! Respect !!!   Syabas Farid !!!  Rahsianya......Farid sapu VENE Slimming Lotion setiap hari untuk membantunya menurunkan berat badan.  ------------------------- Hanya sapu 2 kali sehari, bau pula wangi & tak melekit, yang penting tak ada kesan sampingan yang membahayakan kesihatan.  Ada kelulusan KKM, halal & memang SELAMAT diguna.   Sesuai utk LELAKI & WANITA  TERUS SMS/WHATSAPP "VSL666" KE 019-2322141

DULU FARID ‘BULAT-BULAT COMEL’, SEKARANG WOW! WOW! WOW! MACHO NYE !!!!!

Dulu berat Farid 132 kg, sekarang beratnya 102 kg, turun 30 kg !!!!! Dulu comel, sekarang wahhh...macho...bang ! Respect !!!

Syabas Farid !!!

Rahsianya......Farid sapu VENE Slimming Lotion setiap hari untuk membantunya menurunkan berat badan.
-------------------------
Hanya sapu 2 kali sehari, bau pula wangi & tak melekit, yang penting tak ada kesan sampingan yang membahayakan kesihatan.

Ada kelulusan KKM, halal & memang SELAMAT diguna.

Sesuai utk LELAKI & WANITA


Gambar: Wow... baju lama dah boleh pakai semula...  *JANGAN TUNGGU LAGI TERUS WHATSAPP "VSL666" KE 019-2322141. 

Gambar: IBU SELEPAS BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN BERJAYA TURUNKAN 7 INCI UKURLILIT & 4.7 KG BERAT BADAN DALAM 2 MINGGU SAHAJA !!!  Puan Siti Norsalmah bersalin secara pembedahan. Beliau tidak menggunakan sebarang produk untuk slim semula kerana khuatir memudaratkan luka pembedahan. Tetapi beliau memilih menggunakan VENE Slimming Lotion & terkejut kerana hanya dlm 2 minggu, ukurlilit perutnya berkurangan sebanyak 7 inci(40inci kepada 33 inci) & berat badan turun 4.7kg (62.7kg kepada 58kg)!!!    Tahniah Puan Siti Norsalmah ! Teruskan sapu dengan konsisten sehingga mencapai sasaran! ------------------------- Hanya sapu 2 kali sehari, bau pula wangi & tak melekit, yang penting tak ada kesan sampingan yang membahayakan kesihatan.  Ada kelulusan KKM, halal & memang SELAMAT diguna.  Terus PM/SMS/WHATSAPP "VSL" 666 KE 019-2322141. 

IBU SELEPAS BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN BERJAYA TURUNKAN 7 INCI UKURLILIT & 4.7 KG BERAT BADAN DALAM 2 MINGGU SAHAJA !!!

Puan Siti Norsalmah bersalin secara pembedahan. Beliau tidak menggunakan sebarang produk untuk slim semula kerana khuatir memudaratkan luka pembedahan. Tetapi beliau memilih menggunakan VENE Slimming Lotion & terkejut kerana hanya dlm 2 minggu, ukurlilit perutnya berkurangan sebanyak 7 inci(40inci kepada 33 inci) & berat badan turun 4.7kg (62.7kg kepada 58kg)!!!

Tahniah Puan Siti Norsalmah ! Teruskan sapu dengan konsisten sehingga mencapai sasaran!
-------------------------
Hanya sapu 2 kali sehari, bau pula wangi & tak melekit, yang penting tak ada kesan sampingan yang membahayakan kesihatan.

Ada kelulusan KKM, halal & memang SELAMAT diguna.


    <<<MENAKJUBKAN!!!! >>>  Selepas 4 bulan guna Vene Slimming Lotion, saya terkejut bila timbang, berat badan saya dari 65kg jadi 53kg!!!!  TURUN sebanyak 12 kg!!!  Sebelum ni dah banyak produk kurus saya cuba...yg jenis minum, makan dan sapu, tapi tak berkesan..... Bila kawan perkenalkan Vene Slimming Lotion (VSL) saya cuba jelah walaupun tak berape confident!   Tapi ni lah hasilnya...body saya tak montel seperti dulu lagi, hehe......malu tengok gambar yang montel tu......best sangat-sangat guna VSL sebab mudah, hanya sapu saja 2kali sehari, bau pulak wangi & tak melekit, yang penting sekali tak ada side effect yang membahayakan kesihatan dan ada kelulusan KKM....syukur alhamdulillah  Alhamdulillah, kini saya lebih sihat dan aktif.  ********************************************* ********************************************* Testimoni Vene Slimming Lotion yang dah berjaya menurunkan berat badan mereka, sila lihat di link ini :  http://on.fb.me/15wiyt9 http://on.fb.me/10UyEcP http://on.fb.me/11eaokR http://on.fb.me/13BljIu  ************************************ BAGAIMANA CARA GUNA VENE SLIMMING LOTION? **************************************** 1. Sapu dan gosok pada bahagian yang diperlukan sehingga meresap pada kulit. Contohnya sapu di perut, peha, lengan, dagu & muka) 2. Amalkan 2 kali sehari selepas mandi.  ********************************************* BAGAIMANA UNTUK DAPATKANNYA? ********************************************* 1. Sila komen "SAYA NAK" dibawah.....atau  2. Sms/WhatsApp" VSL222" dan hantarkan ke 019 367 3267  3. Untuk pertanyaan, boleh sms/whatsApp 019 367 3267(suhaili)
    <<<MENAKJUBKAN!!!! >>>

    Selepas 4 bulan guna Vene Slimming Lotion, saya terkejut bila timbang, berat badan saya dari 65kg jadi 53kg!!!!
    TURUN sebanyak 12 kg!!!

    Sebelum ni dah banyak produk kurus saya cuba...yg jenis minum, makan dan sapu, tapi tak berkesan..... Bila kawan perkenalkan Vene Slimming Lotion (VSL) saya cuba jelah walaupun tak berape confident!

    Tapi ni lah hasilnya...body saya tak montel seperti dulu lagi, hehe......malu tengok gambar yang montel tu......best sangat-sangat guna VSL sebab mudah, hanya sapu saja 2kali sehari, bau pulak wangi & tak melekit, yang penting sekali tak ada side effect yang membahayakan kesihatan dan ada kelulusan KKM....syukur alhamdulillah

    Alhamdulillah, kini saya lebih sihat dan aktif.


       


      Mula-mula saya tak nak pun cuba VENE Losyen sebab dah guna slimming losyen yg lain tapi sebab nak jaga hati kawan, jadi saya beli jugalah. Lepas tu saya cuba & terus terpikat. Losyen ni hanya disapu je, tak panas sangat, tak melekit, wangi, mudah serap & tahan lama...sesuai dgn badan saya. Lepas guna 4 tiub dlm tempoh 3 bulan lebih, berat badan saya turun 7kg!! Dulu 65kg tapi sekarang 58kg!! Saiz punggung & paha pun dah mengecil.

      Jeans 2 tahun dulu & seluar yg suami hadiahkan tapi tak boleh pakai sebab ketat sangat, dah boleh dipakai. Suka sangat sangat! Saya bersyukur diperkenalkan dgn VENE Sliming Lotion. Yang penting sekali tak ada kesan sampingan yg membahayakan kesihatan dan VENE berdaftar dgn KKM.
      -Che’a, Kemaman-













        TESTIMONI HERA HELMI SEBAGAI PENGGUNA VENE


        MUSLIMAH ini tampil dengan wajah penuh tarikan. Lirikan mata yang cantik ditambah dengan solekan yang sederhana sesuai dengan penampilan Muslimah di Aidilfitri. Hera Helmi, 28, personaliti minggu ini berkongsi petua penjagaan tubuh badan pada bulan Ramadan.

        Sebagai model, Hera mengakui dia turut mengalami masalah turun naik berat badan yang tidak menentu.

        Bagi mengatasi masalah itu, Hera melakukan tarian belly sebagai rutin senaman harian.
        “Tarian belly ini memerlukan kita bergelek. Secara tidak langsung, aktiviti ini membantu kita mendapatkan pinggang yang ramping. Sepanjang Ramadan ini, saya mengurangkan aktiviti ini kepada dua kali seminggu. 

        “Jadi, apa yang saya lakukan ialah memilih Vene Losen Transformasi untuk membuang lemak degil di bahagian pinggang dan paha. Saya paling suka bau dan tekstur losen yang tidak melekit, tidak terlalu panas dan yang paling penting losen pelangsing ini memberi kesan segera kepada pengguna," ujarnya yang merupakan testimoni Vene.

        Vene yang berdaftar dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia berfungsi untuk menegang, menganjal dan melembutkan kulit pada bahagian yang telah mengalami susutan.

          No comments:

          Post a Comment

          Note: only a member of this blog may post a comment.

          Oder Form

          Nama:
          Nama Produk & Kuantiti
          Tel no:
          Alamat :
          Email Address:
          Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
          CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
          RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
          Jumlah Bayaran :
          Tarikh & Masa Bayaran :

          MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

          STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

          STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


          Click here to put a form like this on your site.

          paypal

          paypal

          PayPal /Credit or Debit Card

          Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

          1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

          Contact Form

          Name

          Email *

          Message *