ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Sunday, 10 August 2014

CHARMS FOUNDATION

http://www.charms.my/images/produk.png
HARGA RM 59.90 SM / RM 69.90 SS - 20 gram
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS


Charms Foundation Malaysia have 4 different colors;

White fairy SPF 15 ( kulit putih melepak)

  Natural Beauty with SPF 15
(untuk semua jenis kulit / kulit sawo matang) 


Sandy Pretty with SPF 15 (untuk kulit gelap)
White Dolly SPF 15 (untuk kulit cerah / kemerahan)


charms ini mengandungi minyak kelapa.dara yg.berfungsi utk.menghaluskan sapuan foundation pada kulit dan mengekalkan kelembapan wajah menjadi muda selalu!!!! Semakin berseri!

Anda
yang mengalami masalah kulit seperti kulit kusam, tona kulit tidak sekata charms sgt2 membantu!!!

Charms ini menambahkan lagi kolagen pada kulit kerana ianya dirumus khas dari kolagen dan stemsel epal!!! Lagi best!!! Charms ini ANTI JERAWAT UOLLSS!!! 


Kusam kusam kering hilang dalam masa 4 hari sahaja!!!HEBATKAN!!! Penggunaan set 2 in 1 charms foundation + cleanser



>Adakah anda mempunyai kulit yg berminyak/kombinasi?



>Tidak mahu seperti bermekap tebal?


>Malu utk keluar rumah dgn tona kulit yg tidak

sekata/
parut kemerahan?
>Takut kulit dimamah sinaran matahari iaitu punca 

jeragat?

>Mahukan pelindung wajah yg menjadikan skin flawless
serta merta?

>Mahukan TREATMENT tambahan di dalam foundation

disebabkan waktu pemakaian yg lama di siang hari?



SEMUANYA ADA DI DALAM CHARMS FOUNDATION!!!

Dengan gabungan COLLAGEN & APPLE STMECELL telah menjadikan CHARMS FOUNDATION MENJADI PILIHAN RAMAI MASA KINI!!




Sayangi kulit wajah anda! Bukan keluar rumah dengan tidak memakai apa2 kerana ini bakal merosakkan strukturnya yg lembut di bawah sinaran matahari!


Apa itu CHARMS FOUNDATION?
PRODUK YG SEDANG HANGAT DIPERKATAKAN!!
~ Adakah anda mempunyai kulit yg berminyak/kombinasi
~ Mahukan foundation yg tidak bercapuk?
~ Tidak mahu seperti bermekap tebal?
~ Malu utk keluar rumah dgn tona kulit yg tidak sekata/ parut kemerahan?
~ Takut kulit dimamah sinaran matahari iaitu punca jeragat?
~ Mahukan pelindung wajah yg menjadikan skin flawless serta merta?
~ Mahukan TREATMENT tambahan di dalam foundation disebabkan waktu pemakaian yg lama di siang hari?
SEMUANYA ADA DI DALAM CHARMS FOUNDATION!!!
Dengan hanya sapuan CHARMS FOUNDATION ke wajah anda, hasilnya sangat meyakinkan! Lihat shj testimoni kami di mana2!
Semakin berpeluh, hasilnya sgt mengagumkan!!
Bukan shj CELA yg kt boleh cover, tp adunan MINYAK KELAPA DARA dan gabungan COLLAGEN & APPLE STEMCELL juga merawat wajah anda!


Ianya adalah Foundation yg menggabungkan COLLAGEN, APPLE STEMCELL & LGLUTA utk kebaikan kulit kita


Dalam banyak2 foundation, CHARMS FOUNDATION adalah yg paling serasi & blend dgn my skin..
Kenapa? Bantuan Minyak Kelapa Dara meratakan foundation ni ke seluruh wajah tanpa rasa foundation mencair atau perlu dikeringkan depan kipas..hehehe..


Surprisingly lepas beberapa jam, bila tgk cermin, jadi lagi best & meresap.. Tak capuk2!
Dan…ianya juga boleh dipakai tanpa bedak!

Ada 4 tona warna yg CHARMS tawarkan, code yg dipakai skrg adalah WHITE DOLLY (Hot Demand)!

Bila nak solat, senang je tanggal, bersihkan tgn, picit Charms Cleanser+ Make up Remover ni & terus massage ke wajah tanpa wajah dibasahi air..then bilas dgn air sejuk..baru bersih dan pori2 tak tersumbat!

ALL IN ONE! Senang di bawa ke mana2!



Ramai yg tanya, perlu ke pakai compact powder slps pakai Charms Foundation??
Jwpnnya...depends:)

Choice 1: Cuba 1 hari apply Charms Foundation without powder..apa u all rasa? Selesa atau tdk? Flawless atau tdk?

Choice 2: cuba 1 hari apply with powder..apa jadi? Gojez? Maveles?

So mana u all pilih?

Senang kan..to me..if keluar ke mana2 sprt mall atau ofis..mmg mls nak apply powder..but if pergi mana2 events, photoshoot, kenduri kendara..pakai powder supaya hasilnya..wow..huhu..lps tu calit2 la sikit ye






 

CHARMS FOUNDATION!!
Foundation UNIK yg bila kita berpeluh makin FLAWLES????
Betul ke?? Ianya tidak mencair & tidak bercapuk!
Boleh lihat testimoni2 kami dalam album2 page ini..

Didatangkan dalam 4 TONA warna mengikut kulit kita atau KITA SENDIRI pilih warna kulit yg kita inginkan!!
BEST KAN? Ditambah pulak hasil gabungan APPLE STEMCELL, COLLAGEN DAN LGLUTA memberikan kesegaran pada kulit utk dipulihkan!!

Ramai dah mencuba dan beli the whole set semua warna!!
HANYA RM59 utk 20gm!
Berbaloi2!
 

Ada yg whatsapp tanya...
" kulit akak dah licin, pakai ape pun xpe la memang nmpak elok.. habis kalau yg ada jerawat ni macammana..."

Adik..kakak n sayang2 semua...ini bukti macammana Charms Foundation boleh cover semua cela2 termasuk jerawat, parut hitam serta tona tidak sekata.tapi jgn risau ia takkan menutup liang2 pernafasan kulit uols! 

Pemakaian hanya semudah ABC !! Hanya sapukan pada wajah anda dalam beberapa saat sahaja!! Tidak oily, long lasting wear, whitening & moisturizing!!
kulit masih boleh bernafas even make up.Bila anda berpeluh kulit makin flawless n glowing gitu !!
TAK PERCAYA?? Jom try & rasai sendiri
 



 
SET 2 IN 1 - HARGA RM89

POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS



Sesiapa yg menghadapi masalah jerawat kecil2, whitehead/blackhead, salah satu puncanya adalah make up tdk dibersihkan dgn sempurna..Charms make up remover+cleanser sedia membantu anda… whitehead tak naik dah bila muka dicuci bersih..

Charms Collagen Cleanser + Make up Remover ini boleh mencegah/
mengawal/membantu menghilangkan WHITE HEAD/BLACK HEAD/ JERAWAT PASIR..


JOM CUBA!



 


Hi semua..hari ni nak share new thing plk ttg foundation Charms ni..my skin taklah putih mana..taklah perfect mana..
Ada cela2 merah2 sikit n ada white head degil dkt dahi..tp mmg sejak ber Cleanser Collagen ni..tak taula mcm mana whitehead tu blh mati xnaik2 dah..Yg degil ada tiga sekwn je skrg ni..huhu..tu kena laser agaknya biar mati akar2 tu..haha..

Favourite code pulak skrg ni adalah WHITE FAIRY...sbbnya tiba2 my sister kata my face dr jauh nampak bercahaya2..haha..nak perasan sekali sekala ..tp kalau pakai White Fairy..ada merah2 cela tu xdpt cover coz white fairy ni cerah but nice sgt..so i ambil white dolly sikit n tampal2 pada cela2 merah akibat dulu gatal picit jerawat..

Tada..skrg ni mmg WHITE FAIRY N WHITE DOLLY sentiasa dlm handbag..

Conclusion..jgn takut main dgn kaler terasa mcm tepung gomak ke apa..sebb nya lama kelamaan dia akan serap kat skin n balancekan tone tu..suka sgt....






 

NEW & HOT FROM CHARMS!!  
CHARMS WHITENING BODY SOAP
RM 29.00 SM / RM 39.00 SS

Charms bukan shj mementingkan kebersihan wajah, tetapi kulit badan kita juga perlu dijaga rapi..Untuk siapa?? Semestinya utk diri sendiri & juga utk org tersyg…

Body Soap drpd CHARMS menyental, mencerahkan serta menyuntik vitamin E kepada kulit badan kt supaya lebih lembut dan bersinar..struktur kulit wajah dan badan adalah berlainan dan CHARMS merumuskan khas vitamin2 terpilih utk melicinkan kulit badan kita!

Testimoni menunjukkan slps 5 hari, kelihatan tangan sebelah kiri lebih bersih dan cerah serta nampak lebih sihat dari yang kanan. Kita bukan nak putih sahaja..tapi kebersihan dari daki2 degil lebih diutamakan!

JOM CUBA HARI INI..TAHAN LAMA U ALLS!!
HANYA RM29 UTK 50GM!!



http://www.charms.my/images/CHARMS%20SERUM.png
SERUM KAISYA
(Miracle Essence by Charms)



HANYA RM89 UTK 15ML
MMG BERBALOI!

POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS


Jom semua sape nak skin SHINING & GLOWING, TEGANG & ANJAL , MOIST2, CERAH SEKATA mcm gadis Jepun ni, u should try this..sekali sapuan dah boleh rasa perubahannya! Dgn teknologi BioSerum, dont underestimate produk Buatan Malaysia ni..mmg khas utk kulit asean yg beriklim khatulistiwa!

Apa yg specialnya Serum Terbest ni?

SERUM KAISYA

(Miracle Essence by Charms)

✔Meningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit
✔Mengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya.
✔Mengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu.
✔Mengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV
✔Menyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria
✔Mengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan.
✔Membantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang.
✔Mengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E.
✔Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari.
✔Membantu merawat masalah jerawat, kekeringan kulit dan apa-apa jenis masalah kulit.

Cara pemakaian:
Hanya sekali pump utk keseluruhan wajah dan leher.
Boleh dipakai sebelum foundation yang menjadikan kulit tampak bercahaya serta foundation yang sgt flawless pada wajah
Boleh dipakai sebelum tidur sebagai perawatan wajah.

Tekstur Serum Kaisya:
Likat. Oleh itu, ia tahan lama kerana bukan dlm bentuk cecair.
Sejurus selepas pemakaian akan rasa sejuk (mint) sahaja serta rasa fresh. Selepas 5 saat kulit lembut bak sutera.



No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *