ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 23 October 2014

VGRIP SERUM PENGETAT VAGINA

 
 HARGA : RM 130 SM / RM 135 SS

PROMOSI RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POSTAGE
   HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin.

- See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf
   HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin.

- See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf
  • Rindukan malam pertama? 
  • Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama?
  • Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’?
  • Agak longgar selepas bersalin?
  • Suami kurang memberikan perhatian?
  • Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM?

Kenapa anda guna Serum VGRiP?


  1. Ketat dalam 5 minit Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.
  2. Menambah rasa sensitif Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
  3. Seperti malam pertama – Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
  4. Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita
  5. Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
  6. Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
  7. Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
  8. Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia

Jika dulunya, si suami cepat kebosanan. Kini tidak lagi. Dalam masa 5 minit anda akan rasa perubahan faraj anda.

Tidak lama. Hanya 5 minit faraj anda ketat seketatnya!

 

Anda harus memiliki VGRIP jika anda mengalami masalah berikut…
✔ faraj longgar
✔ faraj becak berair
✔ keputihan melampau
✔ faraj hilang daya sensitiviti
✔ penat nak kemut
✔ berangan2 utk menjadi dara semula
✔ suami tak puas
✔ loose footloose

Ramai wanita bimbang apabila mengalami masalah kelonggaran melampau, faraj becak berair, hilang daya kemutan dan tidak lg merasa sensitif. Terutama bg wanita selepas melahirkan, wanita rahim kembang atau wanita yg kerap melakukan hubungan kelamin.


Apa yang anda perlukan untuk mencapai ini semua?

  • Kacip Fatimah – Khasiatnya adalah untuk mengimbangi, membina dan mengharmonikan sistem rahim wanita untuk merangsang kehamilan yang sihat. Selain itu, menyihatkan dan merapatkan bahagian faraj serta mencegah kegatalan di faraj dan mencegah keputihan.
  • ManjakaniSebiji buah manjakani mempunyai khasiat dan faedah menyeluruh yang begitu besar. Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran.Ia mampu mengetatkan faraj,menegangkan kulit dan menjadikannya bercahaya cantik, payudara yang terletak indah dan rahim yang terletak elok kedudukannya.
  • SenamakiBerfungsi untuk mempercepat aliran hasil pencernaan di usus serta mampu meningkatkan hasil pencernaan dan meningkatkan peristaltik usus yang menjadikan proses pembuangan semakin lancar.
  • Ubi JagaKegunaan utama ubi jaga ialah sebagai afrodisiak iaitu tertumpu untuk merangsang seks. Selain itu ia mampu meningkatkan tenaga seksual lelaki dan menambahkan sesitiviti, menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama.

Jangan risau lagi, kami ada penyelasainya termudah untuk anda. 

Rahsia sebenar untuk hebat di ranjang. Suami suka, isteri lena. 

Memperkenalkan V-GRIP(Serum Pengetat Vagina). Si dia pasti tersenyum puas tak terkata. Semua ramuan di atas ada di dalamnya.
 
SIMPLE JE DEAR. TAK PERLU MAKAN ATAU MINUM UBAT JAMU. CUMA SAPU JE, BIARKAN KERING DALAM 5 MINIT. SUDAH CUKUP KETAT UNTUK SEMALAMAN 

Kenapa WANITA memerlukan Serum VGRiP?

✔ Yang dah lebih 3 tahun kawin,sudah tentu makin lama makin longgar
✔ Untuk adik kakak yang baru 2 minggu lahirkan baby
✔yang tak biasa makan jamu
✔ Suami yang bekerjaya dalam unit beruniform (tentera/polis/bomba)
✔ Suami yang bekerjaya dalam bidang perkapalan (offshore) & perniagaan.
✔ Kawasan Intim Selalu rasa kering
✔ Masalah bau ( kite memang tak perasan tapi Outomatik bunuh selera)
.................
Mudahnya buat abang kecur air liur,
....................
cian dia meleleh bila ' dengan ' kita
2x titis jer dah banyak kali menggongcang
naluri kejantanan suami dalam masa tak sampai beberapa minit

Gigitan kemut kawasan intim merupakan hadiah
special buat pasangan,


Dalam komunikasi seharian dengan suami, wanita perlu bijak menyusun strategi emosi, emosi wanita kuasa paling besar dalam rumahtangga membentuk kebahagian.

AWAS, MATAHARI TAK SELALU CERAH
Awas, jaga-jaga ye..kita memang tak perasan kita punya dah longgar, tapi suami memang boleh perasan samada kita punya makin umpppp atau makin kosong tak rasa apa-apa..

dari sinilah punca dimana penjagaan dalaman sahaja selalunya mesti jadi perkara yang membuatkan kita sendiri stress malah tercari-cari apa jawapan sebenar kenapa dia makin dingin

masa tu mula la hubby marah tak tentu pasal, complain sana sini serta bersifat acuh tak acuh..yang pasti kejadian seperti ini sama-sama doa minta dijauhkan la ye, orang kita tentu pandai jaga bahagian dalaman

Bagaimana teknik berkesan yang mudah di aplikasikan untuk buat suami sayang?

Kebahagiaan selalunya bermula dari bilik tidur

Serum Vgrip ada jawapan nya, InsyaAllah kurang 15minit sure sangat k3tat masa rom3n-rom3n


Rugi lah kalau setiap kali bersama
pasangan masing-masing tak rasa apa-apa..
Hanya belayar kosong


Moment indah bersama tak sepatutnya rugi.

Biar bersama-sama rasa bahagia..
Makin matang usia perkahwinan makin
sama-sama rasa feeeeel sangat-sangat...

jujur lah ye, Lelaki perlukan dorongan
bermula dari dalam kamar tidur, Semakin
kita cukupkan kehendak naluri lelaki insyaAllah makin mudah kite dapat
selitkan rasa rindu dalam kotak
fikiran mereka

mereka fikirkan yang special, mereka fikir kite dirumah..aumm
 

 

 

serum-wanita-ketatkan-faraj-vgrip

kesan-guna-vgrip

Bagaimana VGRiP mampu berikan malam jumaat terindah buat suami anda?

Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna VGRiP, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa!


Cara Penggunaan:


1. Picit 2 Titik VGRiP - Lumur Hujung Jari 


2. Sapu seinci kedalam Miss V dan Bibir Miss V


3. Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda


100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). 

 3
     HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin. - See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf
     HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin. - See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *