ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 28 May 2015

EPHYRA COLLAGEN


EPHYRA COLLAGEN
HARGA ASAL 

Ephyra Trial (10 sachet) RM68
Ephyra Premium (30 sachet) RM197


HARGA RUNTUH !!!!

Ephyra Trial (10 sachet) RM68 (sm) / RM73 (ss)

Ephyra Premium (30 sachet) RM180 (sm) / RM185 (ss)

* free pos
EPHYRA SKIN BAR (50 g)

RM 39 /pc

pos add RM6 (sm) / RM10 (ss)
COMBO EPHYRA COLLAGEN + SKIN BAR
HARGA ASAL 
Ephyra Trial (10 sachet) + Skin Bar RM107
Ephyra Premium (30 sachet) + Skin Bar RM236


HARGA RUNTUH !!!!

Ephyra Trial (10 sachet) + Skin Bar 
RM100 (sm) / RM105 (ss)

Ephyra Premium (30 sachet) + Skin Bar 
RM210 (sm) / RM215 (ss)

* free pos



Ephyra?
Ephyra ialah sejenis minuman collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran
.
Siapa Yang Memerlukan EPHYRA?
✔ Umur 25 dan ke atas
✔ Kulit Kering & kedut
✔ Kulit kusam & kendur
✔ Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat)
✔ Proses Pemulihan lambat
✔ Mudah Rasa Penat
✔ Daya Ingatan Merosot
✔ Sakit-sakit badan / sendi
✔ Metabolisma rendah
Kesan pengambilan Ephyra 
kesan hari pertama 
kulit jadi lembap & rasa lebih bertenaga
kesan hari ke-2 
kulit lebih mulus, jerawat makin mengecut & pelawasan makin lancar
kesan hari ke-3
kulit makin cerah & mula nampak glowing , jerawat makin kecil dan menghilang. 
kesan hari ke-7
~ jerawat sama sekali terus hilang bersama parut semakin pudar 
~ menghasilkan kulit yang gebu & flawless
~ keseluruhan MUKA & badan akan rasa putih mulus.
Ada juga yang mengalami penurunan berat badan sebanyak 2-3 kg dalam minggu pertama minum Ephyra. 
Ephyra Boleh Menurunkan berat badan ?
Yg nak kurus, amalkan ambik Ephyra sebelum makan. 
Nanti korang akan rasa kenyang je. 
Yg nak tambah berat badan, amik Ephyra selepas makan nasi.
Khasiat dan keistimewaannya

✔ Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
✔ Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
✔ Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat
✔ Membantu memulihkan masalah kulit eczema
✔ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
✔ “Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
✔ Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
✔ Melancarkan sistem pencernaan dalam badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan 
✔ Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
✔ Membantu menyeimbangkan tekanan darah 
✔ Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
✔ Meningkatkan sistem ketahanan badan. 
✔ Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
✔ Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
✔ Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.
Cara Pengambilan Ephyra
✔ Ambil 1 paket sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur.
✔ Untuk kesan lebih cepat, boleh ambil 2 kali sehari iaitu waktu pagi dan malam.
✔ Tuangkan 1 paket Ephyra ke dalam gelas yang berisi air suam 180ml. 
✔ Nikmati ephyra yg berperisa oren, sangat lazat
✔ Elakkan dari mencampurkan dengan air panas dikhuatiri akan memusnahkan nutrient yg ada di dalam collagen Ephyra.
✔ Kacau sehingga larut dan sedia untuk diminum.
note: minum air putih banyak at least 12 gelas sehari supaya toksin dalam badan senang dikeluarkan.
BETULKAH BILA MINUM EPHYRA, TAK DIGALAKKAN MINUM KOPI? 
Jika diambil bersama, lebih merugikan? 
Sebenarnya, kafein di dalam kopi ini bukan sahaja boleh merosakkan kandungan vitamin & mineral dalam badan. Tapi boleh merosakkan semua kandungan vitamin yang lain, dalam badan. 
Penggambilan kafein boleh menggangu penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh badan kita. Jika seseorang meminum kafein pada jumlah yang terlalu tinggi, ia akan membawa kepada masalah kekurangan nutrien. Kafein boleh menurunkan kadar penyerapan nutrien atau meningkatkan pembuangan mineral dari tubuh badan. Antara sumber kafein yang popular adalah kopi, teh, minuman bergas, cocoa dan coklat.
So, camana pulak nak minum kopi tapi tak efek vitamin c dalam badan & x ganggu proses penyerapan EPHYRA secara maksimum dalam badan kita?
Haaa.. Jangan risau semua yang gemarkan kopi.
Ada caranya !!!
Antaranya:
✔️Jarakkan pengambilan kopi dan Ephyra. Amik kopi dulu then lepas 3-4 jam baru minum Ephyra. Ataupun sebaliknya. 
✔️jika susah, anda boleh juga tukar waktu pengambilan Ephyra pada waktu malam sekiranya minum kopi pada waktu pagi. 
✔️Minum air masak super banyak. 3-4 litre sehari!! Jangan malas. PENTING!
✔️Kurangkan minum air manis sebab air manis memekatkan darah dan menyukarkan proses penguraian segala vitamin yg kita makan. 
Ini antara tips dari kami utk anda semua - untuk memastikan Ephyra lebih berkesan dan tidak membazirkan pelaburan anda. 

Kandungan Ephyra
1.Kolagen Ikan Laut Dalam
- kolagen tulen yang dihasilkan daripada spesis ikan putihlaut dalam dari PERANCIS
- Mengembalikan keremajaan kulit anda
- Mengandungi agen antioksida semulajadi yang melindungi sel-sel daripada radikal bebas.
- Menyokong penambahan lapisan kolagen untuk mengekalkan keanjalan kulit yang sihat dan dan tegang.
2. Buah Acai
- Buah Keajaiban dengan manfaat yang besar, seperti anti-penuaan, anti-bakteria, anti-kanser, anti-radang dan menguatkan sistem kardiovaskular
- Kaya antioksida, mampu untuk mengurangkan risiko mempunyai kanser dan membantu melambatkan proses penuaan.
- kaya dengan sumber vitamin dan mineral, termasuk kandungan tinggi omega 6 dan omega 9
- Kaya dengan serat pemakanan, membantu untuk meningkatkan kesihatan sistem kardio vaskular, saluran penghadaman dan membantu mengawal paras kolesterol.
3. Gam Akasia
- Membantu meningkatkan tahap kolesterol HDL (kolesterol baik) dalam badan
- Membantu menyingkirkan toksin berbahaya yang terkumpul dalam sistem pencernaan
- Kaya dengan Serat yang menyerap toksin yang kemudiannya dikeluarkan melalui proses penghadaman
4. L-glutathione
- memperbaiki kulit untuk menjadi lebih lembut,halus dan dan lebih muda
- Satu agen yang kaya antioksida yang melindungi kulit terhadap kerosakan sel hasil proses pengoksidaan sekaligus melambatkan proses penuaan.
- Mengurangkan proses pembentukan pigmen , memberikan kulit anda penampilan yang lebih cerah dan berseri
- Membuang toksin dari dalam badan untuk meningkatkan sistem imunisasi
5. Asthaxanthin
- Memulihkan kesakitan sendi,sakit otot dan arthritis.
- Sangat bagus untuk mengurangkan kedutan dan garis halus, meningkatkan tahap kelembapan dan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih halus dan cerah berseri
- Meningkatkan daya tenaga dan stamina dalam badan
6. Serbuk tomato
- Mengandungi banyak vitamin A dan C
- Berkhasiat tinggi untuk meneutralkan radikal bebas yang berbahaya dalam aliran darah
- Membantu pesakit kencing manis untuk menjaga tahap gula darah mereka di bawah kawalan
- Vitamin A dalam tomato akan membuat rambut anda kuat dan berkilat,juga bagus untuk mata, gigi dan tulang.
7. Acerolla ceri
- Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan , menguatkan hati, memperbaiki keadaan kulit dan meningkatkan keupayaan badan untuk memulihkan dan memperbaharui tisu dengan cepat
- kandungan vitamin C yang tinggi dapat meransangkan pembentukan kolagen dalam badan, yang dapat menggantikan sel kulit menjadi sihat, halus dan lebih anjal.
- Membantu menguatkan sistem imunisasi dalam badan dan melindungi daripada penyakit kardiovaskular dan masalah mata
8. Marigold bunga ekstrak
- Mengandungi pelbagai karotenoid antioksida membantu melindungi sel-sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas, atau molekul berbahaya.
-berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit radang, kulit berjerawat dan eczema
- Menstabilkan kelembapan pada kulit anda, sekali gus ini bermanfaat bagi mereka yang mempunyai kulit yang sangat kering dan sensitif
9. Superberry
-diketahui mengandungi kandungan antioksida yang sangat tinggi.
-melindungi sel dari pengoksidaan dan meneutralkan radikal bebas.
-sumber terbaik untuk Vitamin C, Zat Besi, dan Potassium.
Kelebihan minum Ephyra dalam bulan Ramadhan 
✔ tidak merasa lapar
✔ memberi tenaga berpanjangan sepanjang hari
✔ tidak merasa letih dan mengantuk
✔ kulit menjadi lbh lembab & glowing
Ephyra Untuk Ibu Menyusu
IBU MENYUSUKAN ANAK + BERPANTANG SANGAT DIGALAKKAN MINUM #EPHYRA }

Kelebihan Ephyra Utk IBU MENYUSU dan DALAM PANTANG 
✔ luka cepat sembuh (terutama bg ibu yg ceaser)
✔ susu badan melimpah + pekat (baby jd cepat kenyang)
✔ sembelit hilang
✔ kulit cerah berseri + glowing
✔ cepat hilang berat badan
✔ ibu akan rase kenyang berpanjangan
✔ mengurangkan jaundis
✔ membuang angin dlm badan
✔ memberi tenaga kpd ibu
✔ menganjalkan kulit yg menggeleber semasa mengandung
✔ memperbaiki strech mark
✔ menstabilkan hormon ibu
✔ mencantikkan kulit bayi
JADIKAN EPHYRA SEBAHAGIAN SUPPLEMENT SEMASA DALAM PANTANG.


Status Halal, KKM & Lab Report
Testimoni Ephyra 
Parut Jerawat Berlubang pulih
Testimoni ni khas utk mereka yg ada parut jerawat berlubang dan fed up guna macam2 produk tapi kulit masih tak licin. Seeing is believing, baby. hehe.
Parut Jerawat Berlubang Jadi Licin Selepas Minum 25 paket Ephyra
Maintain Slim
Hi korang, dah lama tak share testimoni baru Ephyra kan? Ni sy nak update pasal feedback customer yg amik Ephyra. Jom baca!
Ni gambar pengasas Ephyra, Pn Amiza. Beliau sendiri amalkan collagen Ephyra sejak 2 tahun yg lepas.
"Makin hilang sembab bawah mata sejak amalkan Ephyra"
Kulit Baby Cerah !!!
Sangat Bertenaga

Soalan Lazim
1. Mengapa kolagen ikan terhidrolisis lebih tinggi khasiat daripada struktur kolagen ikan biasa?
EPHYRA diformulasikan dengan kolagen ikan dihidrolisiskan (unit kecil molekul) yang membenarkan kolagen untuk diserap serta-merta oleh sel-sel dan memberikan hasil yang optimum.
2. Mengapa antioksida penting & bagaimana ia memberi kesan kepada kita?
Antioksidan mengandungi pelbagai keajaiban untuk kesihatan kita secara keseluruhan. Badan kita terdiri daripada 100 trilion sel.
Antioksida adalah bahan-bahan yang melindungi sel-sel dalam badan secara keseluruhan terhadap kesan-kesan radikal bebas. Radikal bebas boleh merosakkan sel-sel, dan dikaitkan dengan pelbagai masalah seperti penyakit jantung, kanser, artritis, Alzheimer, kolesterol tinggi dan penyakit-penyakit lain. Oleh itu, antioksida dalam badan kita bertindak sebagai perisai kepada sel-sel badan anda.
3. Apakah EPHYRA?
EPHYRA adalah lebih daripada kolagen biasa, sangat berkesan untuk memutihkan , menganjalkan dan melembapkan kulit. Selain itu, ia dapat memulihkan kesihatan dalaman. Iadirumuskan dari kolagen ikan laut dalam terhidrolisis dengan 8 antioksida yang kuat iaitu Acai Beri, Gam Akasia, L-glutathione, Astaxanthin, Acerolla Ceri, Serbuk Tomato, Ekstrak Bunga Marigold dan Superberry.
4. Bilakah masa terbaik untuk mengambil EPHYRA?
Anda boleh ambil EPHYRA pada waktu pagi sebelum sarapan pagi atau pada waktu malam sebelum tidur.
Dos pagi: penyerapan maksimum ketika perut kosong sebelum makan.
Dos Malam: membaiki dan memulihkan sel-sel badan semasa tidur.

5. Pada umur berapakah anda boleh mula menggunakan Perkhidmatan EPHYRA?
Kolagen akan berkurangan sepanjang hidup kita (bermula dalam 20 kami), sekali gus membawa kepada proses penuaan.
Tanda-tanda untuk kulit bahawa pengeluaran kolagen telah kurang :
✔ Peningkatan kedutan & garis-garis halus, Kulit mengendur
✔ Kulit bertukar menjadi kering & kasar
✔ luka lambat sembuh 
✔ parut lambat pudar
✔Rambut menjadi semakin nipis & membosankan
Kajian mendedahkan bahawa pada usia 30 dan ke atas, tubuh akan kehilangan kolagen pada kadar 15% setahun. Apabila anda adalah 60, badan anda telah mengurangkan pengeluaran kolagen kira-kira 45%.
EPHYRA sesuai & selamat untuk digunakan untuk semua golongan dewasa. Individu digalakkan untuk bermula awal untuk mendapatkan hasil yang diingini.
6. EPHYRA akan menyumbang kepada pertambahan berat badan?
Tidak, EPHYRA adalah minuman berkalori rendah dengan kandungan lemak, oleh itu ia tidak akan menyumbang kepada penambahan berat badan dengan penggunaan jangka panjang. Malah, kolagen membantu dalam membina otot tanpa lemak yang membantu untuk membakar lemak dalam badan.
7. Berapa lama keputusan boleh dilihat selepas mengambil EPHYRA?
EPHYRA telah menunjukkan keputusan cemerlang selepas 2 minggu penggunaan. Ia menganjalkan kulit anda, mencerahkan & mengekalkan kelembapan kulit anda untuk lebih tegang,halus dan lembut, lebih muda cerah berseri.
8. Bolehkah saya mengambil lebih daripada 1 paket sehari dan akan ada apa-apa perbezaan?
Satu sachet setiap hari adalah mencukupi. Bagi individu yang mempunyai kulit yang bermasalah, dinasihatkan untuk mengambil 2 paket ( 2 kali – pagi dan malam ) untuk kesan lebih cepat.
9. Bolehkah lelaki mengambil EPHYRA?
Ya. Ia adalah sesuai untuk lelaki kerana EPHYRA membantu untuk kulit lebih sihat dan bersih, memerangi keletihan, tekanan & meningkatkan imunisasi. EPHYRA juga tidak mengandungi bahan berkaitan hormon wantia yang boleh mengakibatkan kesan terhadap hormon lelaki.

    No comments:

    Post a Comment

    Note: only a member of this blog may post a comment.

    Oder Form

    Nama:
    Nama Produk & Kuantiti
    Tel no:
    Alamat :
    Email Address:
    Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
    CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
    RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
    Jumlah Bayaran :
    Tarikh & Masa Bayaran :

    MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

    STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

    STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


    Click here to put a form like this on your site.

    paypal

    paypal

    PayPal /Credit or Debit Card

    Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

    1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

    Contact Form

    Name

    Email *

    Message *