ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Sunday, 10 May 2015

PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL



HARGA : RM 250.00
PROMOSI : RM 70 SM / RM 75 SS
FREE POSTAGE 



PhytoCellTec™ MalusDomestica (Apple Stem Cell)
Diambil dari buah Apple Uttwiller Spatlauber, direkodkan sejak abad ke 18 dijumpai di Thurgau, daerah Utara Switzerland. Buah Apple jenis ini sangat popular kerana boleh disimpan lama. Kelihatan segar walaupun setelah lebih 4 bulan di petik. Lebih lama dari Apple lain yang kelihatan kecut dan berkedut. kulit pokoknya juga akan cepat pulih sekiranya tercedera. Khasiat Stem Cell dari buah Apple jenis ini adalah melambatkan proses PENUAAN (anti – ageing), melindungi dan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru dan melambatkan kedutan. Antara artis yang menggunakan teknologi Apple Stem Cell ini adalah Michelle Obama dan Jennifer Lopez.                                                                                    














Apa itu Sel Stem, dan mengapa ianya penting?
Sel Stem mempunyai potensi yang luar biasa untuk berkembang menjadi pelbagai jenis sel yang berbeza dalam tubuh pada awal kehidupan dan pertumbuhannya. Sel Stem boleh di anggap sebagai sistem pembaikan dalaman, membahagi tanpa batas untuk mengisi sel-sel yang rosak selama seseorang itu masih hidup. Ketika sebuah Sel Stem berbahagi, setiap sel baru mempunyai potensi untuk menjadi stem cell atau menjadi sel jenis lain dengan fungsi yang lebih khusus, seperti sel otot, sel darah merah, sel otak, sel jantung dan lain-lain.
Bagaimanakah pertambahan jumlah sel stem yang beredar di dalam badan boleh mendorong kepada kesihatan yang optimum?

Sel stem yang beredar boleh sampai kepada pelbagai organ dan menjadi sel kepada organ tersebut, membantu organ tersebut untuk mendapatkan semula dan mengekalkan kesihatan yang optimum. Kajian baru-baru ini telah mencadangkan bahawa jumlah sel stem yang beredar di dalam badan adalah kunci utama; semakin banyak jumlah sel stem yang beredar, semakin bagus keupayaan diri untuk memulihkan dirinya sendiri.

Mengapa sel stem penting untuk kesihatan?

Apabila kita tercedera atau sakit, sel-sel dalam badan kita turut tercedera malah mungkin mati. Pada masa ini, sel-sel stem akan diaktifkan. Sel-sel stem berfungsi untuk memperbaiki tisu badan yang rosak dan menggantikan sel-sel yang mati. Dengan berbuat demikian, sel-sel stem menyihatkan badan kita dan mencegah penuaan awal. Sel-sel stem boleh diibaratkan sebagai pasukan perubatan mikro dalam badan kita demi mencapai fungsi-fungsi terapi semula jadi, anti penuaan dan kecantikan.








Bagaimanakah pertambahan jumlah sel stem yang beredar di dalam badan boleh mendorong kepada kesihatan yang optimum?

Sel stem yang beredar boleh sampai kepada pelbagai organ dan menjadi sel kepada organ tersebut, membantu organ tersebut untuk mendapatkan semula dan mengekalkan kesihatan yang optimum. Kajian baru-baru ini telah mencadangkan bahawa jumlah sel stem yang beredar di dalam badan adalah kunci utama; semakin banyak jumlah sel stem yang beredar, semakin bagus keupayaan diri untuk memulihkan dirinya sendiri.

Berapa kerapkah tisu diperbaharui?

Sel-sel tubuh sentiasa ditukar ganti, bermaksud sel-sel akan mati dan digantikan dengan sel-sel yang baru bagi menjana pembaharuan tisu. Sebagai contoh: Pembaharuan sepenuhnya tisu-tisu anda berlaku mengikut tempoh masa yang tertentu: 



Lapisan usus – setiap 5 hari

Sel darah merah – setiap 90 hari

Sel darah merah - setiap 90 hari
Hati – setiap 3 tahun
Paru-paru – setiap 4-5 tahun
Jantung – setiap 20-25 tahun


Antara kebaikan pengambilan Double Stem Cell untuk semua (tidak kira lelaki atau wanita)
  kebaikan pengambilan Double Stem Cell untuk semua (tidak kira lelaki atau wanita)



KEBAIKAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL

1) Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.
2) Membantu menguatkan sendi dan tulang.
3) Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
4) Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung.
5) Mengurangkan risiko kanser.
6) Membantu menigkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan.
7) Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri.
Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
9) Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit.

Kandungannya anda dah tahu, kebaikan pengambilannya pun anda dah tahu…jom sekarang ini kita tengok pula siapa yang perlu mencuba serta menggunakannya.

Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut:
•Gout
•Kencing manis
•Darah tinggi
•Lemak darah
•Anemia
•Kulit sensitif
•Sistem penghadaman lemah
•Demam selsema
•Mudah letih dan badan lemah
•Tekanan
•Kolestrol tinggi







Bagaimana cara penyediaan Double Stemcell ini?

14 sachets X 1200mg (1 Kotak)

Pengambilan: 1 sachet setiap hari
Dengan teknologi nano, ia amat mudah dan cepat untuk diserap. Hanya letakkan di bawah lidah sahaja sudah memadai tanpa perlu dicampurkan dengan air terlebih dahulu.









Sekali lagi saya ringkaskan Ramuan Utama Double StemCell ini:

1) Sel Stem Epal Phytocelltec™
Meransang Sel Stem, mengaktifkan Sel Stem badan, kuasa pemulihan dan kuasa pemutaran.
2) Sel Stem Anggur Phytocelltec™
Meransang Sel Stem, mengaktifkan Sel Stem badan dan melindungi Sel Stem dari sinaran UV.

3) Acai Berry
Ia bukan sahaja antioksidan, ianya juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A, B1 dan E.

4) Beri Biru ( Blueberry)
Penggunaan untuk anti penuaan, kencing manis, keletihan mata, menentang kanser serviks/payu dara, perlindungan sistem jantung, peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran air kencing dan juga pengurangan kolestrol dalam badan.








Harganya dah saya dedahkan…untung runcit berbaloi2...yang bakal menjadikan impian anda suatu kenyataan dengan hanya mengamalkan produk ini… Nak tak? ni saya khaskan hanya pada anda yang betul2 minat bisnes dan yang yakin anda akan berjaya. Untuk rakan-rakan yang memang terlibat dalam bisnes kecantikan atau saloon, amatlah dialu-alukan. So, sesiapa yang mempunyai ciri2 yang saya cari ni. 




*Jika anda minat untuk menjadi agen saya, saya akan berikan bimbingan percuma kepada anda dan akan membantu anda sehingga anda boleh berjaya menjana pendapatan melalui perniagaan hebat ini!  Sila whatsapp saya 012 3184080 jika anda memang berminat untuk memulakan perniagaan ini. anda bukan saja CANTIK, malah SIHAT dan KAYA….



Cara Pengambilan:
Hanya 1 sachet sahaja setiap hari, samaada waktu pagi selepas bangun tidur atau malam sebelum tidur. Letakkan serbuk Double Stemcell di bawah lidah, dan kemam selama seminit. Ianya akan cair didalam mulut dan meresap ke dalam sel-sel badan kita. Tiada pantang larang semasa pengambilan produk ini. lebihkan minum air kosong supaya kesan lebih cepat.



Antara kebaikan pengambilan Double Stem Cell untuk semua (tidak kira lelaki atau wanita) 


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *