ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Tuesday, 6 October 2015

Dara Harumi Pencuci Wanita

 
HARGA : RM 19.90
POSLAJU RM 6.30 SM / RM 10.60 SS

PROMOSI RM 18 SHJ 

RAFICA RESOURCES STOKIS SAH DARA HARUMI
COD PUNCAK ALAM 
PUAN YANNI : 012 318 4080

Derita Masalah kérputihάn tak henti-henti ?
Nak penyelesaian segera ?


DARA HARUMI – Berkesan menyegarkan "bhgian sensitif" wanita seawal 10 minit!

“ Sangat bagus!!. Dulu kérputihάn selalu melekat kat seluar dlm,tp
lepas guna DARA HARUMI.. takde dah, bau pun dah hilang! Nanti
nak order lg ye kak..”
“ Masa period ada rasa gatal2..Lepas cuci je dgn Dara Harumi terus rasa gatal-gatal dah takda. “
.
DARA HARUMI membantu sis supaya :
.
⇨'Mahkota' sis terlindung drpda kuman2 bahaya.
⇨ Memberi kesegaran berpanjangan tau.
⇨ Sis tak perlu operation untuk sembuh
.
Mudah untuk diguna,
picitkan sedikit di atas tapak tangan yang bersih. Gosok sehingga berbuih dan sapukan di kawasan intim. Bilas hingga bersih..
Boleh tahan sehingga 3 bln.

PENCUCI WANITA DARA HARUMI
KANDUNGAN : Kacip Fatimah, Acerola Berry, Ekstrak Sireh, Daun Semambu dan Manjakani.

1. Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.

2. Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.

3. Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.

4. Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.

5. Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.

6. Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.

7. Kebersihan yang meyakinkan.

8. Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.

9. PWDH tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi PWDH berfungsi mengubat dan mencegah keputihan.

10. Bau nya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine berubat yang sesuai untuk keputihan.

  KELEBIHAN DARA HARUMI
------------------------------------------
@@@ Suami makin RAPAT
@@@ MissV makin SEMPIT, SENDAT
@@@ Hilang masalah KEPUTIHAN, KEGATALAN
@@@ Bau yg mengharumkan
@@@ Rahsia sebenar pengikat kasih sayang suami isteri
@@@ Membunuh bakteria jahat dan membasmi fungus
@@@ Mempunyai bahan aktif untuk membantu mencegah kanser
@@@ SELAMAT, BERKESAN, BERSIH DAN HALAL..

DARA HARUMI bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang menyenangkan serta mengatasi masalah di bahagian feminin wanita.
Ia juga membantu memberi kesegaran dan keharuman sepanjang hari setiap kali menggunakannya.
------------------------------------------
KHASIAT HERBA DARA HARUMI
-------------------------------------------
Acerola Berry merupakan agen anti-oksidan yg sgt kuat, kaya dengan vitamin dan mineral dan diklasifikasikan mempunyai daya anti-fungus yang kuat.

Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.
Daun Sireh berkhasiat menghilangkan bau badan dan digunakan sebagai pembersih organ kewanitaan.
Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.
untuk mendapatkan pencuci wanita yang semakin hangat ini boleh la pm 011-1064 0050
 

Salam. Hari ni kita nak share sikit produk baik.. Baik punyaaa. Tuk pompuan je ni. Tapi lelaki pun boleh baca. Kita nak kongsi pengalaman selepas berbulan-bulan pakai benda ni. Benda apa?

Sebagai seorang perempuan, kita tak terlepas daripada masalah keputihan. Bahaya tau keputihan ni. Kalau keputihan normal tu, akan keluar kaler putih atau krim. Kalau yg tahap kronik tu, akan keluar kaler kuning, hijau, kelabu dan berbau. Haaaaa yang ni jangan ambik mudah.. Kita pernah tau ada keputihan tahap kronik tu. Aduhhh. dah la berbau kan, rasa gatal menyerang. So kita pakai la pelbagai benda pencuci ni tapi tak berkesan pun. Sama je hasilnya.

Tapi bila guna DARA HARUMI ni, alhamdulillah. Problem kita selesai tau. Kita jarang sesuai dengan produk ni.. Tapi DARA HARUMI? Lajuuu je sesuai. Dan bila pakai..sejukkk je rasa. fressh. Hahahaha. Tu yang sampai sekarang guna. Dah hilang masalah keputihan kronik tu.

 
Dara Harumi Pencuci Wanita jenis take off. So pakai dan bersihkan.. Bukan orang dah berkahwin je boleh pakai tau, anak dara pun sesuai sangat. Kita sebagai wanita kena jaga kebersihan sebelum kahwin ataupun selepas kahwin. Baru lah suami tak lari nanti

Apa yang benda best lagi pasal Dara Harumi ? Ok.. selain daripada gandingan hebat untuk keintiman suami isteri, Dara Harumi Pencuci Wanita ni punca dan sumber keyakinan isteri dan kebahagian rumahtangga tau. Huhu..
Dengan keintiman macam tu, leh tambah zuriat. ye dak? hihihi.

Bukan setakat selesa antara suami isteri, malah keyakinan tu membuatkan si isteri selesa dengan imej sendiri, berusaha untuk faham setiap sudut tentang si suami. Bila dah happy macam ni, mestilah ada babak gurauan, pupuk kemesraan, usik mengusik dan macam-macam lagi lah. Hehehe. Tak gitu?

Penggunaan Dara Harumi Pencuci Wanita boleh bantu mengembalikan keintiman pengantin lama atau bantu memulakan keintiman utk pasangan baru kahwin . So sangat digalakkan guna..

Ramuan tradisi dlm Dara Harumi Pencuci Wanita...yang dulu direbus oleh nenek dan tok bidan sekarang ada dlm bentuk pencuci. So Dara Harumi Pencuci Wanita bebas daripada bahan kimia. Kita pun rasa selamat je nak pakai. Kan?

Hehe ..Nak tau tak kenapa Dara Harumi Pencuci Wanita ni best bila pakai? Sebab ramuannya... Ramuan ni terpilih tau.

Antaranya, kacip fatimah, sireh, Acerola Berry dan Daun Semambu. Orang dulu-dulu bila lepas pantang, diorang akan guna manjakani tuk pulihkan wanita bersalin.. tuk kembalikan semula otot-otot intim. Haaa tu sebab suka sangat dengan Dara harumi sebab ada manjakani. Hehe.

Peratusan Manjakani yang tertinggi di pasaran membantu membersih, menyamankan, mempercepatkan penyembuhan luka dan wangian essential oil menggoda serta rasa segar yang berpanjangan.

Cara penggunaan Dara Harumi yang mudah;
picitkan sedikit di atas tapak tangan yang bersih
Gosok sehingga berbuih dan sapukan di kawasan intim
Bilas hingga bersih..

 

 



PERBAIKILAH DALAMAN KEWANITAAN anda khas buat SUAMI TERCINTA
AWAS!!
Mampu membuatkan si suami kerinduan dirimu sepanjang masa..
100% bahan semulajadi tanpa bahan asing lain..
Membantu:
Keputihan dirawat serta-merta
Memberi kejutan pada suami
Menyegarkan bahagian keintiman
Menghilangkan rasa gatal dan bau
Mengetatkan otot-otot MISS V


Miss V oh Miss V ...
Kenapa lahh longgar sangat?Menggeleber jerr..
Kenapa lahh ada bau busuk ni??malunyaa dengan suami...
Kenapalahh panties selalu basah jer niee??? Xselesa sepanjang hari...
Haaaa...hitam dan berdaki lak tuu!!!
Adoii..masalah!masalah! Macamana nak rawat masalah nii??
Buntu??? Tak Tau??? @ Nak BIARKAN saje

Jangan risau, kami ada cara merawatnya..Hanya serendah RM19.90 sahaja anda boleh dapatkan
>> DARA HARUMI
Rasai kehebatannya!!
~Tak kenal maka tak cinta.dah kenal bagai nk giler hehe.


BAHAYA!!!!
ELAKKAN PENGGUNAAN PENCUCI WANITA YANG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA
Kebanyakan pencuci wanita di luar sana menggunakan bahan kimia yang boleh memberikan kesan tidak baik kepada bahagian intim wanita.
Gunakan pencuci wanita yang menggunakan bahan-bahan asli serta selamat digunakan.
Dara Harumi mengandungi bahan-bahan semulajadi yang membersihkan bahagian intim wanita supaya anda kekal segar, bersih dan berkeyakinan.
Ia juga membantu:
• mengetatkan dan merapatkan faraj setelah bersalin agar anda kembali menawan
seperti anak dara.
• memulihkan luka selepas bersalin.
• menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit.
• mengembalikan kehangatan hubungan intim suami isteri.

 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *