ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 29 October 2015

LAVAMUD - KURUS BADAN DGN SAPU LUMPUR GUNUNG BERAPI !




Sekotak LAVAMUD adalah 500g, cukup untuk 10hari ,3kotak untuk sebulan
1 KOTAK RM 70 SM / RM 75 SS

2 KOTAK RM 130
FREE POSTAGE SM



4 fungsi utama LAVAMUD 


1. mendapatkan Lengan,Peha, Pinggang dan Perut yang kurus

2. Dagu V-shape 

2.kulit cerah dan putih

3. kulit Halus seperti Bayi



Bertindak seperti masker kepada muka dan badan kita..

tapi,

yang berbeza ..bukan sebarang Masker.. 

Masker ini terbang dari Kawasan lava gunung Berapi Jawa Timur

 
 
"JANGAN BAZIR WANG LAGI, SEKARANG DAH ADA PRODUK 4-IN-1 !!"
Semua masalah selesai dalam 3 hari !
.
- Kurus LENGAN, PEHA, PINGGANG DAN PERUT
- Dagu V SHAPE
- Kulit CERAH dan PUTIH
- Kulit HALUS macam BAYI

**Produk lulus KKM

Pernah dengar pasal kes kejadian gunng berapi yang berlaku kat Jawa Timur Indonesia?

Pernah tak dengar or terbaca or tengok dokumentari..tanah yang terkena lava gunung berapi sangatlah subur dan tinggi mineral nya?



Sehinggakan dikatakan itulah hikmah penduduk disana..selepas kesusahan dianugerahi:Nya tanah yang subur dan kandungan air bukit yang tinggi garam mineral serta zat yang baik untuk badan.

Tanaman-tanaman yang ditanam pula subur dan sihat2x dek kerana kesan lava ini.



Pernah tak juga dengar ramai yang ke Jawa Timur semata2x nak mandi lumpur lava gunung berapi ni?

Dek kerana kandungan zat dan mineral yang tinggi dikatakan membantu merawat pelbagai penyakit kulit, membantu membakar lemak serta sangat bagus untuk kecantikan kulit gadis-gadis Jawa.

Ada juga yang terbang ke sana semata untuk mendapat pengalaman ni, tak kurang untuk tujuan kesihatan..

LAVAMUD - KURUS BADAN DGN SAPU LUMPUR GUNUNG BERAPI !

LAVAMUD Volcanic Clay dari Sidoarjo, Jawa Timur (juga dikenali sebagai Lumpur Sidoarjo mana lumpur adalah perkataan Indonesia untuk lumpur) adalah penyelesaian yang tulen dan semula jadi mengandungi tanah liat gunung berapi bernilai untuk penyahtoksik.

LAVAMUD Volcanic Clay merupakan perubatan serbuk berasal dari pengeluaran abu gunung berapi. Ia adalah salah satu ejen detoksifikasi yang paling berkesan secara semula jadi terdapat kandungan lebih daripada 70 mineral untuk membantu menyahtoksik badan anda, mengetatkan tisu longgar, mengurangkan
selulit dan boleh menyebabkan mengurangkan lemak melalui inci yang luar biasa dan berkekalan.

LAVAMUD Volcanic Clay - Mineral tanah liat membersihkan dan membersihkan badan daripada toksin yang disimpan di antara sel-sel lemak, menyebabkan badan berasa tegang, licin dan lembut seperti sutera.





PROSES LAVAMUD MEMBAKAR LEMAK BEKU DAN MELICINKAN KULIT

Peringkat pertama

- Pengalaman melicinkan kulit berseri semasa dinaikkan aktiviti sel-sel lemak.

Peringkat kedua

- Merasai pengecutan sel-sel lemak bersama-sama dengan penurunan secara beransur-ansur berat badan selepas dipertingkatkan peredaran darah.

Peringkat Ketiga

- Menghalang pertumbuhan semula sel-sel lemak dan sentiasa muda serta kulit cerah.

Keempat dan Peringkat Akhir

- Akhirnya mencapai aktiviti sel metabolisme yang optimum sel-sel lemak berkurangan  di lengan, paha dan pinggang, menghasilkn badan baru yang menarik dan memang patut untuk jadi Ratu.

Kategori mana anda jatuh? 10 Jenis Kegemukan Mengatasi Isu Lemak!




CARA KEGUNAAN

1. Buka bungkusan dan jumlah yang dikehendaki sudu dengan sudu (dilampirkan) ke dalam mangkuk campuran kecil. Setiap sudu berfungsi 15g Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay.

2. Masukkan air panas dan kacau sehingga digabungkan sepenuhnya.

3. Biarkan sejuk selama 5 minit.

4. Perlahan-lahan memohon Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay menggunakan berus lembut ke kawasan sasaran.

5. Bersihkan dengan air suam selepas 45 minit.

6. Sapukan sekali sehari atau selang sehari.


NOTA

1. Gunakan hanya 10-15 minit apabila digunakan di leher.

2. Simpan lebihan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay campuran ke dalam peti sejuk. Hanya tambah air panas untuk sapuan seterusnya.

3. Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay  adalah campuran khas. Sila elakkan daripada menggunakan produk lain pada masa yang sama.

4. Tidak sesuai untuk kulit sensitif. Sila berhenti jika berlaku sebarang ketidakselesaan atau berterusan. Basuh segera.

5. Jangan disapu pada luka terbuka.

6. Tidak sesuai untuk wanita hamil.


LANGKAH BERJAGA-JAGA

- Jangan gunakan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay  selepas latihan atau pancuran panas untuk mengelakkan terbakar kulit.

- Ia adalah perkara biasa untuk mempunyai kulit merah panas kerana haba; ia akan pulih selepas 2 jam.
Sila berhenti jika terdapat kemerahan kulit yang luar biasa berlaku, jangan sapu losyen badan untuk kesan menenangkan.

- Jangan gunakan setiap hari. Ia adalah dinasihatkan untuk menggunakan hanya selang sehari.
(Bagi individu dengan intoleransi haba, sila kurangkan penggunaan tempoh masa mengikut pilihan peribadi.
Jangan cuba untuk menahan panas. Adakah ambil perhatian setiap individu mempunyai had terima haba yang berbeza).



KATEGORI MANA ANDA JATUH ? 
10 JENIS KEGEMUKAN MENGATASI ISU LEMAK !

Cinta Makanan

- Obsesi untuk makan dan minum dengan mengambil kalori yang berlebihan serta kurang bersenam atau pergerakan. Kalori yang disimpan akhirnya ditukar kepada lemak badan.

Penghasilan lemak badan yang tidak seimbang

- Termasuk pengumpulan lemak badan di bahagian perut, paha dan lengan menghasilkan bentuk badan yang pelik.

Lemak badan tebal di bawah Lapisan Kulit

- Lemak badan terkumpul tebal di bawah lapisan kulit secara beransur-ansur kendur kulit menyebabkan hodoh pada bentuk badan.

Kurang lemak yang bagus

- Sistem endokrin tidak seimbang, secara fizikal lemah dengan badan besar.

Berat Air

- Rembesan cecair badan yang tidak tetap yang menyebabkan cecair terkumpul di bahagian pinggang, paha dan lengan.

Menghasilkan lemak kecil

- Kontur perut tidak rata yang kekal utuh tanpa mengira semua usaha menguruskan badan.

Obesiti pertengahan umur

- Biasa dengan istilah "Beer Bellies" dan "tayar spare"? Peringkat yang tidak dapat dielakkan bagi kebanyakan orang pertengahan umur.

Turun-temurun

- Obesiti boleh diwarisi melalui gen kolam kekeluargaan.

Lemak degil

- Lemak degil yang suka tinggal dengan anda tidak kira pelbagai kaedah pelangsingan lain.

Masalah Perubatan

- Obesiti kadang-kadang boleh dikesan kepada penyebab perubatan.






KEHEBATAN LAVAMUD VOLCANIC CLAY !

LAVAMUD Volcanic Clay adalah hadiah berharga dari alam semula jadi. Ia mempunyai keupayaan semula jadi untuk Membakar, Menghalang dan Menyerap kedalam lemak badan dengan kaedah yang paling selamat untuk detox lemak dengan keputusan yang optimum serta tidak melibatkan latihan yang bertenaga.

Tentu Selamat, Berkesan Sama sekali. Slim semasa anda berdiri, duduk atau ketika berbaring !

Pada 10 minit, proses pembakaran lemak bermula. Pada 15 minit seterusnya, tisu lemak  larut secara beransur-ansur. Jumlah besar akan keluar daripada kumpulan lemak, menghasilkan kelangsingan! Ia hanya memerlukan 45 minit setiap hari untuk kurang 5kgs dalam seminggu! Diminati dan diuji 98% berhasil daripada kadar kejayaan pelangsingan di seluruh dunia !

Mengelak untuk jadi yang luar Biasa, Cakap tidak untuk badan lapis lemak yang tebal. Cuba perubahan, Bentuk badan anda sendiri hari ini!

LAVAMUD Volcanic Clay diperoleh dari letupan gunung berapi aktif yang meghasilkan lumpur lava di Indonesia , serta mengandungi sejumlah besar tenaga aktif. Setiap sapuan, ia akan berubah tenaga ke dalam sel-sel badan kita , membolehkan pembakaran lemak memasuki melalui lapisan kulit.

LAVAMUD Volcanic Clay terdiri terutamanya daripada aliran lumpur gunung berapi yang meningkatkan badan aktiviti metabolik 60 kali lebih.Ia mempunyai Lapisan-lapisan lumpur secara semula jadi yang berbeza antara satu sama lain semasa pemprosesan kerana komposisinya daripada pelbagai lapisan lumpur gunung berapi.

JANJI KAMI:

Ia adalah kegembiraan yang ikhlas kami untuk memberikan produk berkualiti dengan kesihatan dan keselamatan terjamin pengesahan. Produk ini tersedia kesahihannya untuk pengesahan.

PERINGATAN:

LAVAMUD Volcanic Clay bukan produk ajaib menguruskan badan. Buku ini tidak pelangsingan keberkesanan pada penggunaan pertama. Pelangsingan benar berlaku secara beransur-ansur dan bersyarat. Keputusan biasanya timbul antara 3-7 hari seterusnya dengan keazaman yang kuat dan komitmen.



CARA2 MENGGUNAKAN LAVAMUD:
1. Buka bungkusan dan scoop hanya 1 sudu. Gunakan sudu yang di sediakan dan masukkan ke dalam mangkuk campuran kecil. Setiap sudu mengandungi 15g Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay.
2. Masukkan air suam sedikit demi sedikit dan kacau hingga larut sepenuhnya.
3. Perlahan-lahan sapukan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay menggunakan berus lembut atau pisau plastik yang tersedia ke kawasan sasaran.
4. Bersihkan dengan air suam selepas 45 minit.
5. Sapukan sekali sehari atau selang sehari.









Selepas 20minit, anda sudah boleh kupaskan~ Bersih & Mudah !





No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *