ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Monday, 2 November 2015

GARAM MANDIAN ASSYIFA AURA REZEKI DAN AURA MAWAR


HARGA 1 SET 
GARAM ASSYIFA
FREE SPRAY AURA MAWAR

RM 60 SM / RM 70 SS
FREE POSTAGE
 
BERAT BERSIH :
GARAM AURA REZEKI ; 900 GRAMS
SPRAY AURA MAWAR : 30ML

COD : PUNCAK ALAM
Whatsapp Puan Yanni : 012-318 4080

GARAM AURA REZEKI
 Kelebihan Garam Mandian AURA REZEKI
-----------------------------------
✔1. Menangani serta menghilangkan stress dan tekanan perasaan
✔2. Mengembalikan tenaga yg hilang
✔3. Membantu merawat dan menangani migrain dan sakit kepala.
✔4. Melindungi kulit daripada kering
✔5. Mengimbangi tekanan darah
✔6. Meningkatkan kandungan oksigen dalam tubuh
✔7. Membantu dalam penyembuhan penyakit kulit, melembut dan menghaluskan kulit badan
 
Paling ISTIMEWA adalah :
Menampal 'AURA BOCOR', merawat serta membesarkan AURA DIRI.
Membantu menangani serta mengelakkan gangguan makhluk halus.
Menaikkan SERI WAJAH.
Membantu memulihkan semangat yang telah luntur.
Membantu merapatkan hubungan kekeluargaan, persaudaraan serta rakan sekerja.
Membantu sebagai 'Pelaris' semulajadi untuk perniagaan/Kerjaya.
Membantu menunaikan hajat/niat yang khusus.
Membantu menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri.
Membantu serlahkan Potensi Diri.
Membantu meningkatkan keyakinan diri.
==================================
Garam ini adalah ciptaan Allah dan ia sebagai asbab sahaja,
kebergantungan hendaklah sepenuhnya dgn Allah, Dia yg Maha menyempurnakan 


AURA MAWAR

GARAM MANDIAN ASSYIFA
Garam Assyifa' Aura Rezeki merupakan Garam Bukit Himalaya yang telah diruqyahkan, 
dan dibacakn doa Assyifa' dan doa penyeri wajah serta diadunkan dengan 
wangian aroma haruman Mawar yang terbaik.

Manakala Aura Mawar pula merupakan aromaterapi semburan air mawar yang merupakan 
gandingan terbaik bersama Garam Assyifa' Aura Rezeki menjadikan wajah 
anda 'glowing' walau tanpa bantuan mekap.


2) SEMBURAN AURA MAWAR

1. semburkan ke wajah sewaktu lepas makeup

2. Sembur sewaktu nak tidur

3. Bawalah kemana sahaja dlm beg anda dan Sembur bila2 waktu yg kita mahu, ketika mngantuk atau stress

(Simpan dlm peti sejuk sekiranya mahukan kesegaran berganda, jgn simpan dlm kereta atau tmpt panas, kerana ia akn merosakkn kesegaran bau yg semulajadi)


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN AURA REZEKI  
AURA MAWAR GARAM MANDIAN ASSYIFA

1.Menangani serta menghilangkan stress dan tekanan perasaan.
2.Melancarkan peredaran darah seluruh badan.
3.Membantu merawat dan menangani migrain dan sakit kepala.
4.Membantu melaraskan kelancaran sistem saraf seluruh tubuh.
5.Membantu merawat penyakit kulit, melembut dan menghaluskan kulit badan.
6.Membantu membuangkan toksin dari badan.



KANDUNGAN BAHAN-BAHAN AURA REZEKI 
AURA MAWAR GARAM MANDIAN ASSYIFA

Untuk pengetahuan semua Garam Mandian Aura Rezeki adalah Garam Bukit Himalaya 
yang telah diruqyahkan dan dibacakan doa Assyifa’, doa Seri Wajah serta diadunkan dengan wangian aroma ros untuk menaikan seri wajah dan membesarkan aura, juga dapat menampung masalah kebocoran aura. Keseimbangan aura amat penting untuk menentukan kejayaan. Telah terbukti keberkesanannya. Alhamdulillah, selamat mencuba dengan penuh keyakinan. 

Dalam pemerhatian dan kajian, wanita yang mengamalkan Garam Mandian Assyifa' akan mendapat kesan positif yang sangat cepat. Aura cepat membesar. Daya tarikan yang menarik dan mudah mendapat perhatian. Wajahnya yang tampak berseri-seri. Maka lebih mudah untuk menjalankan segala tugas dan urusan. Dan mereka memiliki ketenangan yang berpanjangan. InsyaAllah.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN AURA REZEKI AURA MAWAR GARAM MANDIAN ASSYIFA

1) CARA MANDIAN GARAM AURA REZEKI

Sebelum mandi sediakan bekas/baldi berisi 5 liter air kemudian masukan 3 sudu garam, selawat 7 kali dan kacau lawan pusingan jam sehingga garam tersebut larut. Semasa kacau itulah pasang niat apa yang dihajati dan fokus bagi jelas. Setelah selesai mandi dan sabun , last sekali bilas air garam tersebut. Ambil tuala lap ajer tidak perlu bilas air tawar lagi. 
InsyaAllah selamat beramal. Mandi pakai kain basahan!

Bagaimana Cara Berniat
Contoh Niat:
Ya allah jdkan air ini sebagai penghapus
membuang perkara negatif dalam badan dan apa sahaja perkara yg tak elok

Niat, ya Allah jadikan lah air ini sebagai magnet perkara2 yang baik yang positif, magnet kebahagiaan, keceriaan, magnet kekayaan, 
magnet perkara yang baik (Apa sahaja kebaikan yg kita mahu)

2) SEMBURAN AURA MAWAR

1. semburkn ke wajah sewaktu lepas makeup

2. Sembur sewaktu nak tidur

3. Bawalah kemana sahaja dlm beg anda dan Sembur bila2 waktu yg kita mahu, ketika mngantuk atau stress

(Simpan dlm peti sejuk sekiranya mahukan kesegaran berganda, jgn simpan dlm kereta atau tmpt panas, kerana ia akn merosakkn kesegaran bau yg semulajadi)


PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM
 AURA REZEKI GARAM  AURA MAWAR MANDIAN ASSYIFA
PERINGATAN : Garam ini adalah ciptaan Allah dan ia sebagai asbab sahaja, kebergantungan hendaklah sepenuhnya kepada Allah


.✔Ikut pesanan orang alim dari Darul Syifa', iblis, syaitan, jin atau jembalang akan lari jauh-jauh dari garam dan lada hitam apabila kita gunakannya utk berubat.
✔Disarankan, amik sejemput dua, letak dalam piring dan letak jer kat mana-mana penjuru rumah atau atas almari, atau tabur sekeliling rumah sebagai pendiding rumah.
*******************************
✔Saper-saper yang selalu amalkan mandian garam ni, dia akan dapat suatu "gerak hati" yang kuat apabila dalam sesuatu situasi.
Ini akan membantu dirinya buat keputusan dengan tenang. Dalam masa yang sama, dia "boleh baca" seseorang pada pandangan pertama..
Hmmmmmm...Bestkan!!
******************************
✔Pengalaman dari mereka-mereka yang dah lama amalkan mandian garam ni, jiwa mereka sentiasa positif. Dan orang yang berjiwa positif suka sharing dengan orang lain. Mereka mudah disenangi orang ramai. Dan jiwa yang kureng positif akan slow slow far away dari kita...
✔Dan ada jer rezeki rezeki datang dari tempat yang tak disangka-sangka. Malah jika kita istiqamah bangun solat Tahajjud...
Wowwww!!! Lagi la nampak nikmat Allah pada diri kita..
 

SOALAN:
1. Bagaimana garam bukit AURA REZEKI boleh menaikkan aura?

2. Bagaimana ia membantu dlm penyakit2 seperti santau, saka atau gangguan makhluk halus?

JAWAPAN:

garam ni bertindak mengesan sel badan yg rosak dan juga benda negatif dlm badan
zat mineral dlm garams itu akan membantu sistem tubuh membaiki atau melawan atau mengawal situasi sel dan juga jasad
hasilnya akn berlaku kesan sampingan yg sementara atau pun terus segar atau jatuh sakit tertiba tapi sekejap jer.., ikut daya tahan badan
  selepas itu baru bermulanya proses mensihatkan atau mencantikkan atau pun mengAurakan atau juga sbg pelindung dr anasir neg dan juga Menten Ayu!
badan kembali segar berseri seri beraura bak bidaddari dan niatkan utk tingkatkan iman dgn istiqamah beribadah. Jadikan kerja sbg ibadah
bila wajah dh berseri hati tenang.. Rezeki pun mudah dtg.
  sebab tu kita namakannya Aura Rezeki 
InsyaAllah dipermudahkan niat baik kita. Amiinnnn
  

kita refresh balik cara mandi garam
Baca bismillah..
Selawat 7 kali
Baca 3 Qul dan hembus dlm air
Pusing kacau arah lawan jam
Bacakan niat masa kacau
 

Ya Allah
Berkat mandian garam ini
Berilah aku kekuatan untuk beribadah
Mudahkanlah urusan hidup aku
Buanglah segala yg negatif
Besarkan Aura aku
Berilah ilham dan
lariskan biznes aku
Dan jadilah aku
Jutawans dunia akhirat
Amiinnnnn

Pastu mandi mcm biasa sabun wangi...
Dan amik air sembahyang
Dan barulah bilas air garam tadi..
Dan senyummmm masa bilas tuu...

Umpama dah dpt semua hajat
Allah bantu
Amalkan 21 pagi hingga 40 pagi dan berterusan selama hidup...
Niat Allah bantu tingkatkan iman
Utk bantu ramai org lagi..
Lihat amazing yg akn berlaku dlm hidup..
MasyaAllah

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *