ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Monday, 2 November 2015

Real Expert White

 Produk kecantikan dari Real Expert White . Ejen pemutihan berupaya bertindak untuk:

• menembusi kulit anda
• menjadikan kulit anda lebih cantik
• mengurangkan kedut wajah & garis halus
• membuat ton warna kulit yang sekata
• menghilangkan jerawat, jeragat
• mencerahkan wajah anda

KEISTIMEWAAN REAL EXPERT WHITE :

- Menghilangkan & Mengecutkan JERAWAT
- Merawat Masalah Kulit Kusam dan JERAGAT
- Mengurangkan Garid Halus pada Muka
- Mengecilkan Liang-Liang Pori
- Mencerahkan Kulit TANPA Pengelupasan
- Mangatasi Masalah Kulit Wajah Yang Berminyak
- Melembap, Menegang dan Meruncingkan Wajah
- Mengurang Serta Menghilangkan Eye-bag
- Menghalus dan Melembutkan Kulit Wajah
- Membantu untuk Memudarkan Parut
- Melambatkan Proses PENUAAN
- Kulit lebih CERAH,ANJAL dan GEBU
- Memliliki kulit CANTIK DAN BERSERI-SERI
- Mengurangkan Kedutan dipermukaan Wajah








(SET BASIC RM150.00 ** FREE POS / RM155.00 FREE POS SABAH/SARAWAK)



Real Expert White Cream 
 RM125.00 (Free Small Soap+ Free Postage)
REAL EXPERT CREAM

Percaya tak ......boleh tgk sendiri...saya pengguna Real cream tahan 4 bln utk seunit....dan isinya yang sgt padat dan penuh....packaging baru yg lebih menarik....
💘Sebab2 memilih Real cream💘
Texture yg sgt2 ringan....lembut....menyerap dan tak berminyak....
Memberi cukup masa pada kulit wajah utk kesan yg kekal...bkn dln masa seminggu...sebulan...
Sgt2 menjimatkan....normal produk utk sebln tetapi utk Real boleh tahan 3 bulan...
Sgt2 mudah digunapakai.....tidak perlu toner dan krim malam.....
Stop pakai pun muka tak rosak syg2...percayalah


Berminat nak kulit flawless..gebu..halus & mulus
Meh order #realexpert tiada pengelupasan..tak pedih ada kelulusan kkm
Bukan gambar edit
Bukan make up tebal
Bukan inject hanya skincare
#realexpert boleh merubah kulit anda yang kusam agar lebih nampak bermaya😘😘😘
Produk kami boleh selesaikan masalah anda
Jangan bimbang dengan harga..harga mampu milik
Sangat mampu milik dan tahan lama..1 set boleh tahan 3 bulan penggunaan.berbaloi kan

KELEBIHAN REAL EXPERT WHITE CREAM 50gm
Real Expert White Cream dilancarkan dengan formula dan wajah baru untuk kebebasan pemutihan kulit wajah ,ia di formulasi unggul bagi menjalani kehidupan dengan lebih berkeyakinan dengan penampilan kulit wajah cantik yang berpanjangan.

Dipertingkatkan dengan UVA, UVB Perlindungan SPF-24 & Vitamin B3 menyediakan formula yang terbaik untuk kulit wajah bagi meningkatkan proses pembaharuan kulit.Real krim menyerap dengan cepat tanpa meninggalkan sebarang kesan berminyak pada kulit wajah


• menembusi kulit anda
• menjadikan kulit anda lebih cantik
• mengurangkan kedut wajah & garis halus
• membuat ton warna kulit yang sekata
• menghilangkan jerawat, jeragat
• mencerahkan wajah anda

KEISTIMEWAAN REAL EXPERT WHITE CREAM:

- Menghilangkan & Mengecutkan JERAWAT
- Merawat Masalah Kulit Kusam dan JERAGAT
- Mengurangkan Garid Halus pada Muka
- Mengecilkan Liang-Liang Pori
- Mencerahkan Kulit TANPA Pengelupasan
- Mangatasi Masalah Kulit Wajah Yang Berminyak
- Melembap, Menegang dan Meruncingkan Wajah
- Mengurang Serta Menghilangkan Eye-bag
- Menghalus dan Melembutkan Kulit Wajah
- Membantu untuk Memudarkan Parut
- Melambatkan Proses PENUAAN
- Kulit lebih CERAH,ANJAL dan GEBU
- Memliliki kulit CANTIK DAN BERSERI-SERI
- Mengurangkan Kedutan dipermukaan Wajah

Cara Penggunaan:
Cuci muka
Sapu krim pada muka dan leher.
Urut dengan lembut dengan gerakan bulatan. Sapu pagi dan malam






Real Foaming Facial Cleanser (200ml)
RM34.00


REAL FOAMING FACIAL CLEANSER 200ml

Direka khas sebagai agen pencuci untuk menghapuskan kotoran dalam liang pori pada kulit wajah manakala bahan-bahan khas yang membantu mencegah jerawat. formula cecair membersihkan secara mendalam tanpa menyebabkan kekeringan dan cukup lembut untuk digunakan setiap hari untuk kulit yang bersih.

Dibuat dari ekstrak Aloe Barbadensis dan juga mengandungi Vitamin C dan E. Diformulakan dengan asid buahan alpha-hydroxy yang akan membantu mencantikkan kulit ,
ia sangat sesuai untuk samada kulit berminyak mahupun kulit yang kering lebih-lebih lagi bagi kulit anda yang sensitif.


Real Expert Lotion SPF30  (200ml)
RM36.00 

↪Royal Expert Moisturizing Lotion SPF 30 adalah losyen pelembap yang membuatkan kulit anda lebih sihat, lembut dan licin.
↪Formula ini menggabungkan pelbagai lapisan pelembap memberikan kesan kelembapan pada permukaan sambil meresap pantas jauh ke dalam lapisan kulit - tanpa rasa melekit.
↪Kunci kepada keselesaan dengan wangian pada kulit anda serta memberi kelegaan berpanjangan daripada kulit kasar dan ketegangan kulit.
↪Formula inovatif ini memperkuatkan lapisan kulit untuk menghalang kehilangan kelembapan dan membantu sistem hidrasi kulit dengan kebaikan Vitamin B3, E dan A disamping sebagai egen pelindung dari sinar UV.
↪Losen ini dilengkapi dengan SPF 30 yang memberi perlindungan daripada cahaya UV.
↪Real Expert White Moisturising Lotion Adalah losyen pelembap yang membuatkan kulit anda lebih sihat, lembut dan licin dengan wangian yang menyegarkan.





NAK GEBU GEBAS TANPA SUSAH PAYAH!!!
Yanni nak share rahsia slim dan kulit putih licin glowing dari wajah sampai kaki mcm yanni dengan bermodalkan serendah RM150�
kesan seawal 2 minggu, 

Yanni sendiri akan guide anda sampai jadi.
whatsapp 012 318 4080 atau 

Tinggalkn Nombor Whatsapp di bawah.
jgn lupa follow yanni saya tak xedit picture semua ori okey..
mohon like dan share dan screenshot pada saya dan diskaun rm 20 utk belian seterusnya .whatsapp 012 318 4080
Follow ig & fb nor yanni tau😍😍




 DULU kulit gelap, kusam SEKARANG gebu habess !! 💖💖

Makin cantik lah kulit..pakai apa ye ?
pakai real je ? takkan pakai real
boleh cantik camni ?
Ishhh !! tak cuba mana nak tau kan ?
yang dah cuba ni senyum je tau..sebab 100% menjadi 
CAYALAH !!
  LULUS KKM: NOT160101033KK


TESTIMONI PENGUNA PRODUK REAL











Semakin hari semakin menjadi2 pula feedback costumer psl real cream ni..thanks kepada costumer yg sudi berkongsi benda baik ini

Tengok hakak ni sendiri..kata nya guna real cream tak sampai dua minggu dh nampak perubahan yang sangat ketara..happy sangat2 dia..sampi nak jadi stokis negeri tau! Terima kasih hakak kerana berkongsi berita gembira😍😙😘😚



FAQs Produk REAL EXPERT
Bagaimana cara menggunakan produk REAL EXPERT
·         * Cuci muka dengan  Real whitening Soap (Kulit berminyak) @ Real Foaming Cleanser (kulit normal) -  2 kali sehari (waktu pagi dan sebelum tidur).

·         * Basahkan Sabun dengan air, Real whitening Soap @ Real Foaming Cleanser  tangan, kemudian sapukan buih-buih sabun ke permukaan muka, biarkan selama 1-2 minit kemudian bilas muka dengan air bersih dan keringkan .


·         * Gunakan  Real Cream pada siang hari. Oleskan nipis keseluruh bahagian muka & leher secara rata.

·         * Gunakan Real Cream pada malam hari. Sebelum tidur, sapukan Real Cream untuk meningkatkan keserian wajah, bagi memperbaharui sel kulit yang kusam dan memelihara kelembapan kulit.



Apakah peraturan / perhatian khusus ketika menggunakan produk Real ini?
·         * Bersihkan wajah dengan Real whitening Soap @ Real Foaming Cleanser 2 kali sehari  (pagi & malam). Waktu-waktu lain cuci dengan air biasa sudah mencukupi.




·         * Sebaik selepas mencuci muka dengan Real whitening Soap @ Real Foaming Cleanser, anda haruslah terus menyapu Real Cream (pada waktu siang dan malam sebelum tidur ).**2x sehari .

Usah biarkan wajah anda dalam keadaan terbiar begitu lama (2-3 jam kemudian) baru nak sapu krim-krim tersebut kerana keadaan kulit sudah kering dan mula mengeluarkan lembapan (minyak) semulajadi. Maka, zat-zat krim tersebut tidak lagi dapat diserap oleh kulit secara optimum.

** Contohnya **
Anda mandi dan cuci muka jam 7 pagi, maka sebaik selepas mandi teruslah sapu Real Cream , bukannya sapu ketika anda ingin keluar rumah pada jam 9 atau 10 pagi. – Setiap krim juga mula hilang keefektifannya dalam tempoh 6 jam selepas pemakaian. Jadi, pada waktu tengahari/zohor, basuh wajah dengan air biasa tanpa sabun sudah memadai kerana Real krim larut bersama air dan meninggalkan lapisan kulit yang segar dan lembap. 


**Tips Terbaik **
Gunakan Skin cooler di wajah setiap hari agar wajah kekal segar, bertenaga dan kulit lebih anjal
– Maka, gunakan PRODUK REAL dengan sebaiknya. Bersederhana, konsisten dan sabar. Anda pasti berpuashati dengan hasilnya!
Ikhtiar dan niatkan yang baik2 ketika sapu ya. Produk Real ini hasilnya dapat dilihat selepas sebulan ke dua bulan penggunaan .Anda harus sabar dan terus menggunakan nya. Insha Allah hasilnya kulit muka anda kelihatan putih gebu dan nampak lebih berseri.







REAL EXPERT WHITE MALAYSIA_HQ
Aradea Global Sdn Bhd

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *