ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 30 March 2016

KRIM PENAIK SERI 7 BUNGA - new packing

OLD PACKING

 KRIM PENAIK SERI 7 BUNGA-NEW PACKING
*10grm* *NOT 151202586K*
rm69sm rm75ss

Penaik seri new packing...
bekas pink
Dulu gold tau
Saya hanya nak share perubahan wajah guna KRIM PENAIK SERI 7 BUNGA ni je ☺️
.
.
Rata - rata bercakap 👇🏻
.
.
🌸MENAIKAN AURA SERI WAJAH

🌸MEMBUANG HABA PANAS WAJAH
🌸MEREDAKAN PENAT & LESU WAJAH
🌸MENUTUP LIANG ROMA YG LUAS
🌸MENGHILANGKAN GARIS KEDUT
🌸KEKAL AWET AYU MUDA JELITA
🌸NIPISKAN PARUT TEBAL
🌸PENAGGAL TERBAIK JER,WAT & JRA,GAT TEBAL
.
.
Asbab sahaja dear, yg mengizinkan hanya Allah jua. 😊
.
.
Tapi nak semua tu mestilah ikhtiar kan? Seperti rezeki, Allah dah janji setiap manusia ade rezeki masing-masing. Bagaimanapun, ada cara untuk mendapatkan rezeki tersebut. Doa dan ikhtiar kan? Sama juga hal ni. Doa tu wajib, kemudian lengkapkan la dengan ikhtiar. Insha Allah dipermudahkan 😊
.
.
Pendek kata,tidak ada penyakit yang tidak ada ubatnya sedangkan air sejuk pun boleh dijadikan ubat dengan izin Allah swt 😊
.
.
Ada yang berminat nak berubah?
Bayangkan anda terpilih Asbab Penggunaan Krim Penaik Seri 7 Bunga
.
.
💞Anda Berhak Untuk Cantik Kerana Cantik Itu Adalah Anda💞
.
.
👉🏻ikhtiar utk diri sendiri
👉🏻ikhtiar utk suami
👉🏻ikhtiar utk keyakinan diri
👉🏻ikhtiar utk org yang disayangi
.
.
In Sha Allah
Berat jari nak wassap? Tanya jari ke hati yang berat nak ubah diri? 😉
.
.
Terima Kasih baca sharing nie sampai habis,kalau saya jadi anda pasti saya akan perpesan pesan supaya tidak terlalu taksub dengan produk 😊 itu semua ASBAB
.
.
Alhamdullilah Mewangi sesuai dengan saya.Anda ?

( KRIM MALAM membunuh jerawat dan jeragat degil nipiskan parut mengecilkan pori besar menaikan seri muka ) * Malam sebelum tidur *


ANDA INGIN KECANTIKAN ......
BERMACAM MACAM MASALAH PADA MUKA... JERAWAT , JERAGAT , PORI PORI TERBUKA , KUSAM ...
DENGAN ADANYA MEWANGI MASALAH ANDA AKAN SELESAI 




Kepakaran saya membantu anda yang mengalami masalah kulit Jer*w*t,Jer*g*t,kulit kusam,Resdung,Kulit tidak sekata boleh digunakan lelaki dan perempuan.Berkonsepkan satu botol boleh digunakan di badan dan muka,Lulus KKM,mesra solat,Ahli Lembaga & Pesatuan Pengguna Malaysia dan Khidmat pelanggan yang MESRA,Menarik kan...

3 BAHAN UTAMA YANG TERDAPAT DALAM MEWANGI KRIM PENAIK SERI 7 BUNGA

1.Manfaat Lilin Lebah untuk Kulit
Lilin lebah umumnya digunakan dalam berbagai produk perawatan kulituntuk meningkatkan kondisi dan tekstur kulit. Selain itu lilin lebah juga memiliki sejumlah manfaat dalam mengobati masalah kulit seperti jerawat, eksim, dan kulit kering.

Lilin lebah membantu untuk tetap membuat kulit Anda tetap lembab, mengganti sel kulit yang mati dan melindungi kulit dari kerosakan akibat sengatan matahari. Kandungan anti- bakteri, anti- inflamasi, dan sifat antioksidan yang terdapat dalam lilin madu sangat bermanfaat bagi kulit.

Beberapa manfaat utama dari lilin lebah untuk perawatan kulit adalah sebagai berikut:
Jerawat

Lilin lebah dapat mengobati jerawat secara efektif. Kandungan antiseptik yang kuat, penyembuhan, dan anti- inflamasi sangat efektif dalam pengobatan jerawat.

Manfaat Lilin Lebah untuk kecantikan:
Tahukah anda bahwa begitu banyak kita mendapatkan manfaat dari lebah selain madu ternyata lebah madu juga memproduksi beeswax.

Beeswax adalah lilin alami yang diproduksi dalam sarang lebah lebah madu, Beeswax (Lilin Madu) banyak digunakan oleh perusahaan kosmetik dan juga berguna untuk melembabkan kulit sehingga lilin lebah ini dijadikan sebagai bahan utama dalam pembuatan krim. Beeswax berfungsi untuk melindungi kulit dari kondisi yang kering.

Beeswax memiliki emollient, menenangkan, melembutkan dan membantu kulit mempertahankan kelembabannya. Beeswax banyak digunakan dalam produk kosmetik dan perawatan kulit sebagai agen penebalan, emulsifier, dan humektan. Lilin lebah juga telah digunakan sebagai antiseptik dan penyembuhan luka.

2.Mafaat Buah BETIK

5 Khasiat Buah Betik Untuk Kecantikan
Mengatasi Masalah Bintik Hitam Di Wajah –
Jika anda mempunyai masalah bintik-bintik hitam di wajah, anda boleh cuba petua menggunakan betik dan susu. Buah betik akan berperanan menjadikan kulit wajah anda lebih halus dan lembut manakala susu pula bersifat sebagai pemutih dan menjadikan kulit anda lebih berseri.

Apa yang perlu anda lakukan adalah, kupas kulit betik, kemudian kisar halus dan campurkan dengan sedikit susu. Sapukan ke seluruh wajah anda terutamanya di bahagian yang sering kelihatan bintik-bintik hitam. Amalkan seminggu sekali untuk hasil yang lebih berkesan.

Membantu Menghilangkan Jerawat – Untuk anda yang mempunyai masalah jerawat di wajah, ia mungkin dapat diatasi dengan penggunaan buah betik. Anda perlu kisar buah betik yang telah ranum sehingga halus. Sapukan ke bahagian wajah yang berjerawat. Biarkan kering selama 15 ke 20 minit kemudian cuci muka dengan air yang bersih. Sebolehnya amalkan 2 atau 3 kali seminggu untuk melihat hasilnya.

Pelembab Kulit – Buah betik tinggi dengan kandungan air. Ini membuatkan buah betik sangat sesuai dijadikan pelembab semulajadi untuk kulit. Anda hanya perlu kisarkan buah betik yang telah masak. Pastikan anda kisar halus. Selepas itu campurkan dengan sedikit madu. Campuran betik dan madu boleh anda jadikan masker bukan sahaja untuk muka tetapi boleh disapukan ke seluruh bahagian badan. Biarkan kering selama setengah jam, kemudian barulah cuci dengan air bersih. Kulit bukan sahaja akan lebih lembab tetapi ia juga menjadikan kulit lebih lembut dan berseri

Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan Di Wajah – Ingin awet muda selalu, rajin-rajin gunakan betik untuk wajah anda. Betik dapat melawan radikal bebas dalam tubuh dan secara tak langsung mencegah penuaan secara semulajadi. Ia juga mengurangkan kedutan dan masalah-masalah kulit antaranya seperti kulit kering dan kusam.

Untuk awet muda....


3.MANFAAT KAYU MANIS UNTUK KULIT
Kayu manis telah digunakan selama berabad-abad untuk pengobatan tradisional di negara Cina, India dan di beberapa negara Asia lainnya termasuk Indonesia. Di antara berbagai manfaat dan kegunaan kayu manis tersebut, salah satu yang paling penting adalah dalam menjaga dan merawat kesihatan kulit. Kayu manis juga dapat membantu menyembuhkan berbagai penyakit kulit dan infeksi. Dengan demikian, kayu manis dapat digunakan untuk berbagai keperluan dalam rangka meningkatkan kesehatan dan perawatan kulit. Berikut adalah beberapa manfaat kayu manis bagi kulit wajah

MENCEGAH PENUAAN
Manfaat kayu manis bagi kesehatan kulit wajahlainnya adalah untuk mencegah penuaan .Kayu manis dapat digunakan untuk menghilangkan garis-garis halus pada kulit dan membuat kulit tampak lebih awet muda. Kayu manis dapat merangsang pembuluh darah dan membawa darah ke permukaan kulit.
MENGOBATI EKZIMA
Manfaat dan kegunaan kayu manis juga dapat digunakan untuk mengobati ekzima. Ekzima adalah suatu kondisi di mana terjadi peradangan dan pada kulit. Penyebab pasti ekzima memang tidak diketahui, tetapi penyebab paling umumnya adalah respon yang terlalu aktif dari sistem kekebalan tubuh terhadap iritasi atau alergi. Ekzima bisa sangat mengganggu penampilan seseorang karana dapat meninggalkan parut pada kulit.

MENGUBATI JERAWAT
Manfaat kayu manis untuk wajah dan jerawat juga dapat diperoleh dengan membuat campurkan 1 sdm bubuk kayu manis dengan 3 sdm madu, lalu sapukan pada daerah yang terserang jerawat. Biarkan selama kurang lebih 20 menit sebelum membersihkannya dengan air hangat. Selain kayu manis digunakan untuk menghilangkan jerawat dan meremajakan kulit. ini juga dapat merangsang oksigen dan darah ke permukaan kulit.

ANTISEPTIK
Sifat antiseptik yang dimiliki kayu manis dapat digunakan untuk membunuh berbagai jenis bakteri dan mencegah terjadinya infeksi dan peradangan pada luka. Ekstrak atau minyak kayu manis merupakan ubat yang sangat efektif untuk mengubati infeksi.

MELEMBUTKAN KULIT
Manfaat Kulit kayu manis sangat baik digunakan untuk mengangkat sel kulit mati. Hal ini akan membuat kulit lebih bersinar dan dapat meningkatkan kekenyalan kulit. Untuk melembutkan kulit, serbuk kayu manis dengan garam, minyak almond, madu atau minyak zaitun, gosokkan secara merata pada kulit untuk membuat kaki lebih mulus.

MEMPERBAIKI KULIT
Sifat anti-bakteri kayu manis berguna untuk mencerahkan kulit.
UNTUK MEMUDAHAKAN ANDA KAMI SEDIAKAN MEWANGI PENAIK SERI 3 KHASIAT LILIN LEBAH,BETIK,KULIT KAYU MANIS DIGAMBUNGKAN DENGAN 7 BUNGA YANG

KAMI NAMAKAN
KRIM PENAIK SERI 7 BUNGA
 
  
KELEBIHAN PRODUK MEWANGI
====================
🌷MEWANGI CHEWING GUM SOAP🌷
*50grm* *NOT 151103766K* rm49sm rm59ss ( pencuci muka dari beribu pati buah2an utk jeragat, jerawat, melindungi kulit, mencerah, mghapuskan kegatalan muka akibat dr resdung menyejukkan radang kulit ) *Pagi dan Malam*
🌷
 
MEWANGI PEELING SCRUB🌷
*250grm* * NOT 1502123K* rm49sm rm59ss ( scrub/lulur garam buluh kegunaan muka dan badan, membuang kulit mati, daki, menipiskan hiperpigmentasi atau flex hitam, hilangkan kehitaman dibahagian tersembunyi, menyegarkan ) *Muka seminggu sekali @ 3 kali / badan sehari sekali*

🌷MEWANGI CREAM🌷
*150grm* *NOT 150502121K*
rm49sm rm59ss ( cream kegunaan muka dan badan dari 7 pati bunga, SPF60, sekatakan tona kulit, menggebu, mencerah, mlembut, menganjal, menaikkan aura dan seri wajah ) * Pagi dan Malam *
🌷

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *