ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Tuesday, 19 April 2016

LUFFIYA SKINCARE

SET LENGKAP BESAR
RM220

❤Sabun AV 50g
❤Toner 30ml
❤Day cream 12g
❤krim sarang burung 12g
❤krim kunyit 12g

SET LENGKAP KECIL
RM140

❤Sabun AV 50g
❤Toner 18ml
❤Day cream 7g
❤krim sarang burung 7g
❤krim kunyit 7g

SET TRIAL BESAR MALAM
RM150

❤ sabun AV 50g
❤krim sarang burung 12g
❤krim kunyit 12g


SET TRIAL KECIL MALAM
RM110

❤Sabun AV 50g
❤krim sarang burung 7g
❤krim kunyit 7g

LUFFIYA SKINCARE

SET LENGKAP BESAR= RM220
SET LENGKAP KECIL=RM 140
SET TRIAL BESAR=RM 150
SET TRIAL KECIL =RM 110

LOOSE ITEM
Sarang burung kecil 7g=RM40
Sarang burung besar 12g=RM60
Kunyit kecil 7g=RM40
Kunyit besar 12g=RM60
Toner kecil 18ml =RM30
Toner medium 30ml =RM40
Toner besar 50ml =RM50
Serum=RM60
Foundation =RM50
Sabun AV 50g=RM40
Day cream besar =RM50
Day cream kecil =RM40


LOOSE ITEM POSTAGE RM6 sm/ rm9 ss



SET COMBO HOT SELLER
tahan sehingga 3 bulan 


Luffiya Skincare adalah Produk kecantikan yang terbuat dari bahan import berkualiti gred tinggi. Ianya tidak mengandung mercury & hydroquinon. Terbukti dalam 3 minggu wajah anda akan lebih cerah dan gebu..Aloe Vera extract untuk memlembabkan dan memperbaiki kulit dan menyegarkan.Pengunaan yang berterusan akan membuat kulit lebih bersinar dan bermaya tanpa solekan tebal.
Kulit menjadi lebih gebu dan halus dan segar sepanjang masa.

Tanpa perit
Tanpa merah
Tanpa pengelupasan.

[ HANYA PERLU RAJIN TEPEK KRIM MALAM AJAIB !!! ESOK PAGI BANGUN RASAI PERBEZAAN

Kulit bersih tanpa makeup tebal lagi. Khas utk mereka yg nak kulit wajah putih bersih kemerahan TANPA rasa perit pengelupasan.Kulit menjadi pinkish seakan kulit bayi !


LUFFIYA SKINCARE :

Manfaat & Kebaikan:
✔ Menggabungkan kebaikan aloevera menjadi satu yang diketahui umum sangat bagus untuk penampilan kulit yang sihat dan berseri.
✔ Membersihkan kotoran, mencerah & menegangkan kulit wajah malah boleh digunakan untuk seluruh badan.
✔ Sangat mujarab untuk rawatan kulit bermasalah seperti jeragat, jerawat, kulit kusam, tona tidak sekata, kasar, kering/berminyak, liang pori terbuka, kulit yang nampak tua dari usia sebenar dan masalah alahan pada makanan seperti kekacang, makanan laut dll.
✔ Merawat kulit secara lembut, semulajadi & tidak memudaratkan kulit - Tiada pengelupasan; tiada rasa pedih, perit @ terbakar dan tidak menipiskan kulit.
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit

SERIUS, Lepas saya guna LUFFIYA ni konsisten selama sebulan je kulit jd pinkish..masalah kulit kusam tiada lagi..Seronoknyaaa saya...suami puji setiap hari . Fuh LUFFIYA SKINCARE SGT LUARBIASA


=======================================

kalo anda perasan di pasaran masa kini, banyak krim kunyit yg kelihatan sama colour kan ? sebenarnya TIDAK SAMA KUALITI.

produk kami menjanjikan kepuasan pengguna & kualiti yg paling di utamakan. bukan keuntungan semata-mata.
Tapi kami memberi jaminan pada anda bahawa krim kunyit kami adalah gred yg paling terbaik, sejajar dgn harga kami tawarkan. kami tegaskan bahawa krim kunyit kami tidak sama kualiti with others.

LS night cream hanya pakai waktu malam sahaja sebelum tidur. Mudah rata & TIDAK melekit. Bangun pagi dengan kulit bersih & wajah berseri2. Jika Berhenti pakai kulit tak rosak! sgt best;)

Produk kami merangkumi 5 item untuk 1 set iaitu :

1. Sabun Aleovera - membersihkan kulit dari kotoran, memlembapkan,menyegarkan & melicinkan kulit

2- Toner Insentive- sesuai untuk kulit kering + sensitif

3-. DAY UV CREAM - untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dari sinaran uv, mengandungi spf 30
.
4. NIGHT TREATMENT CREAM 1 SARANG BURUNG - Membaik pulih kulit berminyak & kering, menstabilkan pH kulit, , mencerahkan kulit, merawat tompok hitam jeragat & mengecilkan liang roma.Memberi kelembapan pd kulit

5. NIGHT TREATMENT CREAM 2 KUNYIT - Memberi pencerahan untuk kulit gelap atau kulit kusam, membantu mengurangkan jerawat, memudarkan bekas jerawat & jeragat, melicinkan kulit.

* Untuk first penggunaan better guna one set (5 item) untuk kesan terbaik
* Produk Luffiya Skincare tiada side effect & no peeling (tiada pengelupasan)
*Di kawasan berjeragat, lebihkan krim sarang burung, manakala bg yg mslh jerawat lebihkan krim kunyit pd jerawat

Fungsi Luffiya skincare :

*Jerawat/Jerawat Batu
*blackhead/whitehead
*Parut jerawat & cela
*Pori-pori terbuka
*Jeragat
*Mencerahkan bahagian muka & badan
*Meratakan tona kulit muka
*Mengurangkan kedutan
*mengawal minyak berlebihan
*memberi kelembapan kulit
*Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
*Membaiki lapisan kulit yang bermasalah




Luffiya Skincare ,
“Kepuasan anda kebanggaan kami”

Luffiya Skincare adalah Produk kecantikan yang terbuat dari bahan import berkualiti gred tinggi. Ianya tidak mengandung mercury & hydroquinon. Terbukti dalam 3 minggu wajah anda akan lebih cerah dan kencang.

Krim malam Luffiya yang kaya pelembab dan bahan antioksidan, mampu merawat masalah jerawat dan jeragat, mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam,memudarkan parut, menghalus dan mencerahkan kulit, mencerahkan kulit kusam, meratakan rona kulit, Melembapkan kulit, mengecilkan pori dan mengurangkan kedutan halus agar tampil segar berseri setiap kali bangun pagi.. Aloe Vera extract untuk memlembabkan dan memperbaiki kulit dan menyegarkan.Pengunaan yang berterusan akan membuat kulit lebih bersinar dan bermaya tanpa solekan tebal.

Kulit menjadi lebih gebu dan halus dan segar sepanjang masa.

********
UNTUK PENGGUNA BARU:

Ramai org inbox sy tanya , permulaan nk guna set mana ? Luffiya ni banyak set ke? Ok mcm ni uols, sy nk bg pencerahan sedikit ye tentang set Luffiya ni.... Luffiya ni ada 4 jenis set yg utama,

a) set lengkap kecil 5 in 1
b) set lengkap besar 5 in 1
c) set trial kecil 3 in 1 ( malam sahaja)
d) set trial besar 3 in 1 ( malam shj)

Keempat-empat set boleh guna, boleh pilih ikut budget uols... Yg penting mesti guna night cream Luffiya. Pakai set malam pon dh nmpk hasil juga, cuma kalau uols tak ada krim siang/ sunblock sendiri...Better amik set lengkap 5 in 1.

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun Aleovera/sabun collagen
2. Sapu toner (dgn kapas)
3. Kemudian sapu krim malam no 1 (sarang burung ) secara nipis2.
Kemudian terus sapu krim malam no 2 ( kunyit) sehingga rata.
Kedua-dua krim hendaklah di pakai pada waktu malam.
Tips:
Di kawasan kritikal jeragat/tompok hitam lebihkan sedikit sarang burung.
Manakala bagi yg berjerawat, kurangkan krim sarang burung tetapi lebihkan krim kunyit. Ini adalah kerana krim kunyit mampu mengecutkan jerawat anda.
Fungsi krim sarang burung ialah merawat kulit wajah bermasalah kembali sihat, segar & gebu mulus.Manakala fungsi krim kunyit ialah merawat & mencegah jerawat , memutihkan kulit.



 
 LUFFIYA SELAMAT DIGUNAKAN KERANA MENDAPAT PENGESAHAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

 

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/11376077_1179124475446702_1545172732_n.jpg 

 


 




[[ KOMEN DRPD PENGGUNA LUFFIYA ]]

Hasil berluffiya skincare
Sedar xsedar dh 2 tahun dh pakai
Xnipiskan kulit lgsg
Mmg terbaik...ini hasil sy sndri - TENGKU QURSIAH



 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *