ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 13 July 2016

SlimmeWhite untuk kuruskan badan dan cerahkan kulit


HARGA PASARAN
RM 130.00 SM/RM 140.00 SS
HARGA KAMI!!

RM 120.00 SM/RM 132.00 SS(1 BOTOL/250 ML)
RM 200.00 SM/RM 225.00 SS
(2 BOTOL)
RM 290.00 SM/RM 320.00 SS
(3 BOTOL)

FREE POSTAGE

CARA PENGAMBILAN SLIMMEWHITE™
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Minum 5 ml sebelum sarapan dan sebelum makan malam
✔ Ulang setiap hari
✔ Sebotol 250 ml untuk sebulan penggunaan
✔ Anda akan dapat rasai perbezaan seawal 3 hari


Harini I nak share pasal satu product yang bakal meletop dipasaran. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Kurus dan putih dalam masa yang sama. Sapa cakap lelaki tak payah putih? Lelaki pon nak putih jugak especially yang kerja site and masuk ladang. Kan? Paling senang nak consume and sesuai untuk orang pemalas tapi masih nak kurus dan putih. Sebab apa I cakap macam ni? Sebab product ni tak payah nak bancuh, so takde alasan malas nak shake shake ke apa. Direct consume je. Lepas tu product ni menyekat selera makan. Sesuai la untuk yang malas nak exercise. 

Kajian mendapati bahawa nak kurus ni ialah 70% makan, 30% bersenam. Actually kalau bersenam lebih bagus and lagi cepat kurus tapi dah kata kalau malas, tak boleh nak buat apa la. Tapi korang jangan risau sebab JUS SW SLIMMEWHITE boleh membantu ada. Jom baca apa kelebihan product ni. 

Anda risau tengok muka sendiri yang kusam dan gelap?? 
Lagi takut tengok badan yang mengembang?? 
Mahu kurus & putih sepantas 30 hari?? 
SLIMMEWHITE™ pertama di Asia, formula istimewa untuk setiap wanita dan lelaki untuk kurus dan mencerahkan kulit dengan hanya 2 sudu setiap hari!!
Rasai perbezaan seawal 3 hari!!
 FENOMENA KURUS PUTIH PANTAS DGN SLIMMEWHITE!!

APA ITU SLIMMEWHITE™?

✔ Produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal 
✔ Dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari 
✔ Dihasilkan dalam bentuk jus dan mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh 
✔ Sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM (NO. RUJ KKM : 210915/08/304)

APA KEUNIKAN SLIMMEWHITE™?
✔ Merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia
✔ Sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap
✔ Sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana
✔ Juga sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Lagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITE™
✔ Dapat mengelakkan dan membantu mencegah penyakit berbahaya
 

SW Slimmewhite Dual Effect. KURUS + PUTIH
Sesuai untuk Lelaki dan Wanita

(✔)PERTAMA DI ASIA. Gabungan Garcinia Cambogia dan Gluthatione. Satu-satunya jus yang boleh beri kesan 2 dalam 1 iaitu utk kurus dan putih.
(✔)100% HERBA. Tiada bahan terlarang di dalam jus sw slimmewhite. so anda tak perlu risau sebab takda kesan sampingan. 
(✔)PRODUK MUSLIM. Dikilangkan dari kilang bertaraf GMP dan Muslim. So anda tak perlu risau sebab produk dijamin bersih dan halal.
(✔)JUS THORBAEK DAN BERKESAN. Bakar lemak sampai 6x, detox 4x, halang karbo dan gula berlebihan, kurangkan selera makan. Anda boleh rasakan kesan seawal hari ke-3.
(✔)BAIK UNTUK KESIHATAN. Melancarkan peredaran darah, tingkatkan metabolisma badan, tambah tenaga tambahan. Anda akan sentiasa dalam keadaan bertenaga dan sihat.
(✔)MUDAH MINUM TAK PERLU BANCUH. Mudah sangat sebab minum terus dari botol tanpa perlu bancuh dengan Cup sukatan yang disediakan. Anda tak perlu la bawa shaker ke sudu ke lagi 
lepas ni.

(✔)SENANG DIBAWA. Botol yang elegen yang mudah dibawa kemana-mana. Mudah la nak travel ke mana-mana tanpa perlu risau produk tertinggal. sebab anda boleh bawa kemana saja.

(✔)KKM APPROVED. No ruj KKM 210915/08/304. Dah tak perlu risau tenang kkm.

(✔)HARGA MURAH. Antara jus pembakar lemak dan putihkan kulit termurah dipasaran. Anda tak perlu membazir dah pasni sebab tak perlu beli produk-produk berasingan. sebab Jus SW ni 2 
dalam 1.

(✔)UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN. Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan. So husband and wife boleh la minum untuk kurus dan putih sesame..!
 
KELEBIHAN DAN KEUNIKAN SLIMMEWHITE™
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ 6 kali membakar lemak, membuang toksin dan racun di dalam badan
✔ 4 kali detox
✔ Berkesan untuk menyekat gula dan karbohidrat
✔ Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang dan bertenaga
✔ Memutihkan dan melembapkan kulit
✔ Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan dan luka
✔ Meningkatkan imunisasi badan
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Tak perlu diet ketat
✔ Tak perlu bersenam
 Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
✔ Fokus pada tempat-tempat lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
✔ Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja dan rasa yg sangat sedap
✔ Disamping itu, SLIMMEWHITE™ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya seperti jantung, asma/pernafasan, kanser payudara/prostat, parkinson, saraf/gaot, masalah keputihan, ekzema, masalah cacing, buasir, diabetis, darah tinggi, tulang/osteoporosis, kidney stone, batuk, strok & kerosakan gigi
✔ Tiada kesan kembali gemuk selepas stop SLIMMEWHITE™
 
SLIMMEWHITE™ TIDAK SESUAI BAGI GOLONGAN
* Wanita mengandung, berpantang dan menyusukan anak
* Berumur kurang dari 18tahun dan melebihi 65 tahun
* Pesakit jantung dan diabetes 
* Gastrik teruk 
* Migrain 
 

 
 
10 BAHAN UTAMA DALAM SLIMMEWHITE™

GARCINIA CAMBOGIA
✔ Herba terbaik menghalang lemak

GYMNEMA SYLVESTRE
✔ Menahan rasa lapar dengan konsisten

FLAXSEED
✔ Pembakar lemak & Menyihatkan kulit dan rambut

WHITE KIDNEY BEAN
✔ Kaya dengan fiber dan memberi tenaga

STEVIA
✔ Kawal diabetes dan pemanis semulajadi yang tidak mengandungi kalori

GREEN TEA
✔ Meningkatkan proses pembakaran lemak

GUARANA
✔ Membantu mengurangkan berat badan

ALOE VERA
✔ Mencerah dan merawat masalah kulit

GINGKO BILOBA
✔ Bertindak sebagai antioksidan

GLUTATHIONE
✔ Agen pemutih kulit

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *