ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Tuesday, 16 August 2016

PERFECT SKINZ SKINCARE

Request dan desakan daripada ribuan orang customer yg mahu packaging dlm kotak yg baru ditukar semula kepada yang lama (travel bag).
.
Maka HQ Perfect Skinz tukar demi kepuasan pengguna kami . TETAPI packaging diupgrade LEBIH EXCLUSIVE. Lebih menarik siap ada zip lagi uolls. Cantik takkkk?? Mudah dibawa dan lebih hygine bersih disimpan.
serum lebih besar tau 35ml

Rm100 SM / RM 105 SS
FREE POSTAGE

COD : PUNCAK ALAM 
012-318 4080 
BELIAN BORONG & AGEN DI ALU ALU KAN


Akak, boleh beli loose tak sabun, day krim dan night krim  tu? Sbb mcm best je pakai"
Ok untuk yg tanya nk beli loose sgt2 boleh lah...
Kami tiada paksaan ualls nk beli set ke nk beli loose...


HARGA JUAL LOOSE : 
SABUN RM30
DAY KRIM RM45
NIGHT KRIM RM45




PROMOSI 
1 SET PERFECT SKIN +
SERUM PERFECT SKIN 50ml
RM 150.00 SHJ
FREE POSTAGE

 
Kesan seawal seminggu..Anda belum terlambat untuk cantik

1 SET UTK PENGGUNAAN SEBULAN
3 Produk dalam 1 Set yg Memukau.
 Perfect Skinz menawarkan:
1 Sabun Vitamin E
1 Krim Siang (Sunscreen dari Sinar UV)
1 Krim Malam ( Krim Ajaib)


RM 60.00

 Foundation PERFECT SKINZ. Pakai foundation ni glowing je kulit uolls, Semua jenis kulit boleh pakai,lelaki pun boleh.
.
Sesiapa malas nak make up tebal masa hari raya,,elok pakai ni. Kulit tak berminyak taww.
.
RM60 free postage termasuk Sabah/sarawak.
12gm
AS 01/02/03 NATURAL BEIGE.




Jadilah orang pertama Yg menggunakan Produk yang bakal
menjadi fenomena ini.. PERFECT SKINZ. Saya YAKIN anda
akan Kagum dgn hasilnya.
# Sesuai ntuk lelaki dan perempuan.
# Mendapat kelulusan KKM.
# Bebas dari bahan kimia Terlarang (Hidrokuinon & Merkuri)
# Kesan seawal 3 Hari
# Harga untuk kecantikan yg sgt berbaloi-baloi
# KRIM SIANG & MALAM serta SABUN PENCUCI


Jom Perfectkan Kulit  seawal 3 Hari.







PERFECT SKINZ MAGIC SERUM - 50ml

HARGA : RM 60.00

 









19 soalan TOP mengenai PERFECT SKINZ

1) DARI MANA ASAL PERFECT SKINZ?
Jawapan :
PERFECT SKINZ merupakan produk tempatan. Dihasilkan di
SELANGOR

2) Adakah produk PERFECT SKINZ selamat dan halal?
Jawapan:
Ya, PERFECT SKINZ adalah produk yang halal. Anda akan
nampak sticker halal dilekatkan di kotak - kotak produk
PERFECT SKINZ. Tambahan pula, PERFECT SKINZ adalah
campuran bahan semulajadi dan tiada sebarang unsur lemak
haiwan.PERFECT SKINZ juga selamat kerana memperolehi
kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

3) APA KANDUNGAN PERFECT SKINZ?
Jawapan :
Ekstrak VITAMIN C DAN E dan lumpur gunung berapi (pada
kadar yang dibenarkan), lingzhi (cendawan ganoderma), madu,
LIKUORICE, mutiara, sagu , beras dan ia bebas dari bahan2
terlarang seperti merkuri dan hidrokuinon.

4) ADA PENGELUPASAN KE?
Jawapan:
Bergantung pada jenis kulit. Jika ada sekalipun ia hanyalah
pengelupasan halus yang bertujuan untuk membuang sel-sel
mati. Pengelupasan biasanya berlaku di bahagian muka yang
bermasalah. Ketika mencuci muka, anda digalakkan
menggunakan span pencuci supaya sambil mencuci, kita juga
dapat membuang sel-sel mati tersebut.

5) Muka saya jenis yang berminyak/berjerawat, sesuai tak
pakai produk ini?
Jawapan:
Insyaallah PERFECT SKINZ sesuai dengan semua jenis kulit, tapi
haruslah diingat, semua dengan izin dari Nya. PERFECT SKINZ
terkenal muka atas muka, anda tak akan meragui
keberkesanannya.

6) Kenapa kawan saya pakai tak mengelupas, tapi sy pakai
mengelupas dan keluar jerawat kecil2 pula?
Jawapan:
Kulit individu adalah tak sama, ada kesan yang cepat, ada
kesan yang lambat. Bergantung pada jenis kulit dan masalah
yg dihadapi. Juga kesan daripada penggunaan produk yang
terdahulu yang dikhuatiri mengandungi bahan kimia. Tapi tak
perlu risau, semua proses ini bersifat sementara. Bagusnya
semua kotoran dikeluarkan dari muka, cuma perlu sabar utk
seketika.

7) Adakah cara penggunaan saya betul?
Jawapan:
Ya. Soalan ini paling penting. Pastikan anda menggunakan
PERFECT SKINZ dengan cara yang betul seperti yang
dicatatkan di flyers. Sangat penting utk mengetahui jenis kulit
anda sendiri. Jika kulit yang dikategorikan sensitif, memadai
pakai nipis dan dibantu dengan air, supaya kulit tak terkejut
dan tiada perubahan drastik terjadi.

8) Boleh tak sy pakai foundation/bedak selepas pakai day
cream?
Jawapan:
Boleh. Pastikan bedak & foundation yang bersesuaian. Cuma
utk peringkat awal rawatan tak digalakkan utk campur dengan
produk lain bagi mempercepat dan memudahkan proses
rawatan.

9) APE KESAN SEMENTARA YANG BIASA BERLAKU?
Jawapan:
Muka gatal (esp bile pakai krim malam), panas, muka merah,
pengelupasan halus dan ruam halus. Kesan sementara ini pun
bergantung pada tahap keseriusan masalah kulit wajah anda.
Ade certain just gatal2 sahaja. Lain2 ok.. Gatal - gatal ni
biasa berlaku apabila PERFECT SKINZ bertindak balas dengan
bahan kimia yang tersimpan di dalam kulit akibat penggunaan
produk sebelum ni yang kemungkinan mempunyai bahan kimia
yang tinggi. Kadang - kadang semasa proses tindak balas ni,
akan keluar ruam-ruam halus. Namanya pun kesan sementara
jadi memang xlama.. Biasa berlaku dlm tempoh seminggu ke 2
minggu. Kesan sementara ini berlaku akibat daripada proses
pembaikpulih wajah yang dilakukan oleh Produk PERFECT
SKINZ. Jadi jangan risau, teruskan sahaja penggunaan
PERFECT SKINZ.

10) Sy pakai dah 2 minggu tapi rasa pedih n gatal?
Jawapan:
Itulah adalah NORMAL. Proses rawatan sedang berlaku. Pedih
tu terjadi akibat pengelupasan halus yang tak nampak oleh
mata kasar. Gatal-gatal pula terjadi akibat pengeluaran toksin
(proses detox) dan kemungkinan pengguna menghidap resdung.

11) MUKA MAKIN GATAL &MAKIN PANAS, NAK STOP OR
TERUS JER PAKAI ?
Jawapan:
Kalau makin gatal, makin bnyk ruam or makin panas, anda
boleh kurangkan pakai krim malam. Boleh di selang-selangkan
penggunaannya. Selang 2 atau 3 hari. Tapi penggunaan krim
siang dan sabun mesti diteruskan. Krim siang adalah sebagai
penapis UV.

12) BOLEH HILANG KAN JERAWAT?
Jawapan:
Yup, PERFECT SKINZ sgt berkesan untuk menghilangkan
jerawat dan juga bekas2 jerawat. Bagi anda yang mempunyai
masalah jerawat yang serius, sedikit masa diperlukan untuk
mengurangkan dan menghilangkan jerawat. Tapi jerawat tetap
keluar untuk kes-kes tertentu spt apabila anda stress, sebelum
dan selepas datang bulan..

13) BOLEH HILANGKAN JERAGAT?
Jawapan:
Ya, boleh!! PERFECT SKINZ boleh menghilangkan jeragat..
biasanya jeragat lebih cpt kesannya berbanding jerawat sbb
jeragat hanya melibatkan kulit di lapisan atas.. Tapi jika
jeragat itu sudah bertahun - tahun, ia akan mengambil sedikit
masa. Yang penting, penggunaan PERFECT SKINZ perlulah
konsisten..

14) ADAKAH PRODUK PERFECT SKINZ BOLEH DICAMPUR
DENGAN PRODUK LAIN?
Jawapan:
Anda boleh cuba. Itu pun selepas 14 hari anda menggunakan
PERFECT SKINZ sahaja. Jika tiada reaction (muka terasa
pedih, perit) maknanya produk itu serasi dengan anda dan juga
PERFECT SKINZ. Ada pelanggan saya yang menggunakan toner
sebab sayang nak buang mcm tu jer.. Tapi saya galakkan
jangan campur dengan produk lain kerana PERFECT SKINZ itu
sendiri dah lengkap . Boleh pakai bedak selepas 7 hari. Anda
boleh cuba apa-apa jenama bedak (talkum, compact atau two
way cake) tapi saya galakkan pakai bedak baby
johnson&johnson atau compact johnson&johnson. Jika tiada
reaction (muka terasa pedih, perit) maknanya produk itu serasi
dengan anda dan juga PERFECT SKINZ

15) LEH PAKAI SCRUB?
Jawapan:
Boleh.

16) LEH GI FACIAL?
Jawapan:
Boleh juga tapi selepas menggunakan PERFECT SKINZ, anda
xperlu lagi pergi ke facial. Jimat masa dan wang,kan?

17) LEH X KRIM MALAM TU PAKAI TIME SIANG?
Jawapan :
X Boleh! Sangat - sangat dilarang. Dikhuatiri muka akan rosak
apabila terkena cahaya matahari. Saya ada kes, muke
pengguna PERFECT SKINZ seakan terbakar (tompok hitam)
apabila pakai krim malam di waktu sianhari. Tapi jika ini blaku,
anda perlu pakai krim malam ada waktu malam untuk proses
pembaikpulih wajah

18) KALAU MUKA DAH OK, BOLEH X TUKA PRODUK MUKA
JENAMA LAIN?
Jawapan:
Boleh, tiada masalah. Jika stop penggunaan dan tukar ke
jenama lain tak akan ada efek negative. Tapi saya yakin anda
akan rase perbezaannya. Kemungkinan muka anda akan kembali
kusam dan seperti sebelum ini memandangkan wajah anda tidak
dirawat sepertimana yang dilakukan oleh PERFECT SKINZ.

19) Wanita hamil boleh pakai tak produk ini?
Jawapan:
Boleh. Produk PERFECT SKINZ tidak mengandungi sebarang
bahan kimia. Bahan asasnya semua dari alam semulajadi.
Selamat. Yang kita risaukan hormon yang tak stabil oleh wanita
hamil itu sendiri.

5 comments:

  1. Boleh tak saya nak beli day cream sahaja...sbb krim malam dan sabun masih banyak l;agi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam puan, perfect skin dijual set sahaja.buat masa ini belum dijual secara berasingan

      Delete
  2. Aslkum puan.. saya nak jadi ahli dropship perfect skinz produk, mcm mana ?

    ReplyDelete
  3. Salam.saya tak faham..apa beza yg harga rm100 dengan rm150 tu?

    ReplyDelete
  4. Salam sis . Saya pakai scrub by perfect skinz ni jadi pedih la . Ada effect apa apa ka ?

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *