ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.comATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


Order Form

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal Credit/Debit Payment

PayPal Credit/Debit Payment

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 21 September 2016

GARAM BUKIT 7 HERBA



Ηаrgа Αѕаl RΜ90 (300grm)

Harga PROMOSI RM70 Sebotol

FREE POSTAGE - SM

SELAMAT TINGGAL JERAGAT,
SELAMAT TINGGAL WAJAH KUSAM,
SELAMAT TINGGAL MAKE-UP TEBAL,
 





  NAK COD: TERUS DTG KEDAI KAMI

RAFICA COLLECTION
NO 9-1 Jalan dataran suria 15/7
bdr puncak alam
42300 selangor

Bayangkan hari-hari anda tanpa MAKE-UP
==============================
💢Jimat duit anda tiap-tiap bulan beli make up
💢Takde lah asyik pening kepada kalau lambat pergi kerja sebab make up
💢Nak berselfie tak perlu tukar mood camera 360 nak bagi nampak gebu
💢Pergi office pun semangat nak jumpa kawan-kawan
💢Hari raya mesti kita rasa konfiden.. Tak lama dah tuuu!
Garam Bukit 7 Herba diformulasi dari bahan semulajadi.
💢Menghapuskan tompok JERAGAT di muka
💢Memberi kelembapan kulit yg sempurna
💢Melembut dan menghaluskan semula kulit
💢Menghapuskan bintik-bintik hitam
💢Menghilangkan garis-garis halus penuaan
💢Merawat tona kulit tidak sekata
Anda mesti cuba hari ini juga! LULUS KKM: NOT160300753K
Siapa sangka kakak dari Sungai Petani Kedah jeragatnya pudar dalam 3 hari... Dah 2 tahun beliau mengalami masalah jeragat ...

" Akak baru guna sehari , muka jadi cerah, lepas 3 hari tengok kat cermin dah pudar, muka pun licin, lepas je bersara cikgu, jeragat naik tak surut-surut, tapi kali ni puas hati, tapi akak benci betul, kenapa la tak keluar 2 tahun lepas "

" Lepas 5 Minit guna scrub herba ni, saya tengok balik dekat cermin... perghhh semua kecut... yang bengkak-bengkak semua reda, licin memang takyah kata la...macam baby, dah lama tak rasa macam ni "

" nak kata tak solat akak solat, tapi muka makin lama makin kusam, baru akak tahu saluran darah akak banyak yang tersumbat, bila pakai scrub garam herba ni, muka akak dah tak kusam, badan pun ringan, wangi pulak tu...husben kata jangan tukar-tukar pakai yang lain dah "
Biasa kita tengok orang guna krim malam siang, spray , set skincare dan macam-macam lagi.....tambah pula banyak sangat skincare dekat pasaran, dah tak tahu nak guna yang mana satu...Tapi tak ramai tahu kelebihan garam bukit asli

Kita datang dari tanah, jadi untuk memulihkan masalah kulit kita juga harus menggunakan unsur berasaskan tanah dan herba semulajadi

Kini anda boleh guna scrub herba garam bukit keluaran Kak Piqah yang sangat berkesan memulih dan mencerahkan muka yang bermasalah

Kini kami adunkan 7 herba bersama garam bukit asli sebagai scrub yang anda boleh guna 3 kali seminggu.. Tapi ada yang terlajak guna 2 kali sehari sebab best...
Bila muka kena jeragat, jerawat, parut dan kulit kusam perkara pertama yang kita perlu settlekan dulu ialah melancarkan darah di sekitar muka... Bila dah lancar baru la muka tu nampak hidup semula.. Produk biasa tak selesaikan masalah malah menebalkan lagi masalah muka kita...
Bayangkan 7 herba tradisional masuk ke dalam liang kulit kita... Memang best dan apa yang anda akan rasa

2 MINIT lepas pakai :
muka licin dan lembut sangat-sangat
anda dapat rasa kulit muka anda macam hidup semula
rasa muka sangat bersih lebih dari pakai pencuci muka
muka nampak cerah sedikit
muka anda dah start gebu
masalah muka berminyak on the spot selesai... Muka anda akan nampak segar sangat-sangat
akan keluar la perkataan " Ya Allah betul la " " best nye" "sedap betul bau" " licin la muka " dan macam-macam lagi
muka mesti senyum
kejap-kejap anda akan belek muka anda
======= 
Mahu Harga PROMOSI Jimat?
------------------------------------
woooowwwww Terkejut Harga DISKAUN !!!
* sy dah cuba beli " memang BEST la "


MASALAH UTAMA WANITA BILA PAKAI PRODUK KECANTIKAN 


Pakai dah macam-macam tapi masih tak berkesan...

Jerawat, jeragat, kulit kusam, parut, muka gelap, muka kusam, berminyak bukan makin reda malah makin banyak , merebak dan teruk..

Macamana nak buat ?? produk dah beli takkan nak buang..
1st sekali kena tahu kenapa punca tak berkesan ni
Kajian dibuat rupanya produk yang kita pakai ni bagus ... yela takkan tak bagus.. ada yang keluar tv, ada yang keluar majalah semua...

Tapi tahukah anda, sebab tak berkesan ni puncanya muka kita dah tepu.. dan 10-30 tahun kita pakai produk setiap hari.Bayangkan setiap hari kita pakai krim, make up, foundation, spray dan macam -macam lagi tanpa henti walaupun sehari..Takda masa lansung kulit kita ni free atau kosong dengan produk...
Sebab tu produk yang baru kita pakai tak beri kesan pada kulit kita.. liang roma dan kapilari darah dah tersumbat..malah sel kulit mati makin menebal.. sebab tu pakai produk buat muka kita makin teruk dan tak berkesan

Tapi jangan risau formula baru Garam Bukit 7 Herba akan bantu anda kosongkan kembali kulit anda.. Ia berfungsi sebagai detox untuk melancarkan semula liang rima, kapilari darah dan buang sel kulit mati yang tersumbat di muka kita..

Bukan sekadar detox malah 7 herba dalam garam bukit ini akan bantu pula rawat muka kita..
Cengkih, habbtussauda, kulit kayu manis, buah pala, kunyit,minyak zaitun,aloe vera akan rawat masalah kulit kita yang sedia ada seperti jerawat, jeragat, parut, kulit berminyak, cerahkan muka dan badan, kulit kusam dan banyak lagi...

So apa tunggu lagi... jangan buang produk anda yang ada sekarang... detox muka kita dulu dan boleh sambung produk anda yang ada sekarang..
Mudah ... Senang dan mujarab membantu menaikkan semula seri wajah muka kita


   Kini kami adunkan 7 herba bersama garam bukit asli sebagai scrub yang anda boleh guna 3 kali seminggu.. Tapi ada yang terlajak guna 2 kali sehari sebab best...

Bila muka kena jeragat, jerawat, parut dan kulit kusam perkara pertama yang kita perlu settlekan dulu ialah melancarkan darah di sekitar muka... Bila dah lancar baru la muka tu nampak hidup semula.. Produk biasa tak selesaikan masalah malah menebalkan lagi masalah muka kita...


Kenapa boleh dapat hasil cepat ???
Jawapannya darah kita dah start berjalan lancar
Ini kerana garam bukit melancarkan darah, mengaktifkan pembuluh darah yang menyempit, dan merilekskan kulit muka anda

Kulit muka yang stress susah dan lambat nak sembuh terutama jeragat dan jerawat

Garam bukit melancarkan darah, bila darah dah kembali lancar, maka herba-herba pula akan bantu merawat masalah kulit kita pula

Anda kena tahu bagaimana produk berfungsi, ada yang tak tahu bagaimana produk bekerja.. Itu yang pakai beli jeee produk sebelum ni kan... kan ..kan..kan...

Muka je putih tak best juga... Scrub herba ini juga boleh digunakan di seluruh badan terutama bahagian yang gelap seperti bawah lengan, leher dan tepi peha

Jangan terkejut scrub herba ini juga mampu menghilangkan selulit dan tumit merekah...
Bagi anda yang konsisten pakai 3 kali seminggu ia dapat bantu anda :
✔ Menyingkirkan sel kulit mati
✔ Mengurangkan selulit
✔ Mencerahkan kulit
✔ Melembab & me"relakskan" kulit
✔ Membantu memecahkan lemak bawah kulit
✔ Mengurangkan risiko kanser kulit
✔ Melancarkan peredaran darah seluruh badan.
✔ Mengurangkan kesakitan dan keletihan kaki setelah seharian berdiri dan berjalan.
✔ Membantu merawat tumit kaki yang merekah.
✔ Mengurangkan pening, migrain, angin, lemak
✔ Membantu membuang toksin dari badan dan dapat mengelakkan virus.
✔ Melegakan kesakitan otot, lenguh-lenguh, sakit-sakit sendi, sengal-sengal dan kekejangan otot kaki.
✔ Menghilangkan gatal-gatal, kaki berair (kulat air), kaki pecah, kaki berbau
✔ Melancarkan perjalanan darah, mengurangkan toksid, lemak/kolestrol di samping mengaktifkan perjalanan darah.

Ermmmm banyak kan kelebihan produk ni, rugi kan siapa yang tak tahu tentang kelebihan scrub herba garam bukit ni kan....

Yang mana isteri-isteri yang tengok husben makin gelap tu apa kata bagi mereka pakai... Kesian tengok... Terutama husben anda yang kerja di bawah cahaya matahari
========
========
Siapa yang boleh guna :
Sesuai untuk wanita dan lelaki dan semua jenis kulit

Cara guna :

Step 1: baca doa, selawat dan niat nak wajah yang macamana kita inginkan
Step 2: basah kan muka
Step 3: ratakan scrub dan urut muka anda hingga keluar buih
Step 4 : bilas dengan air bersih
Step 5 : Lap dengan kain bersih


Gunakan Garam bukit herba ini seminggu 3 kali
Petua : Jika nak wajah awet muda dan cantik sebelum pakai scrub herba ni baca Surah Yusof ayat 4 dan di sambung dengan Surah Thaahaa ayat 3
 


JERAGAT / JERAWAT MEMANG TAK SUKA GARAM BUKIT...
.
Beli kerana kerap followup..
" Akak pakai, akak buat tak tahu je... Tahu-tahu JERAGAT akak dah hilang.. akak terkejut bila kawan tegur "
Baru dapat petang tadi customer terus rasa feedback awal lepas 5minit pakai.. Muka makin licin, lembut, cerah , lembab dan segar bugar on the spott..
.
Untuk jangka panjang ia memudarkan jeragat, menghilangkan peta gelap di pipi, hidung dan dahi.Jangan sangka tiga puluh-an ke atas sahaja yang ada jeragat... Yang lepas dua puluh tiga thn pun Boleh start ada ....
.
Tapi don't worry be happy...
.
Garam bukit 7 Herba boleh bantu, Mudah, Senang dan mujarab membantu menaikkan semula seri wajah muka kita





1 comment:

  1. Boleh pm sy.. x de no fon la sy nk pm awak.. 0177248294

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Oder Form

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

paypal

paypal

PayPal /Credit or Debit Card

Syarat Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak ( 6% )

Contact Form

Name

Email *

Message *